Zaterdag 19 augustus 2017 om 21:46 uur

lars Utrecht

Red schreef:

Dat is niet relevant.

Daarnaast heeft ADO misschien wel evenveel kansen als FC Utrecht gehad, we hebben daar echt een lesje effectiviteit gehad. Als je na 2 minuten door Becker met 1-0 voor staat.....?

Feit blijft dat we genaaid zijn door te scheidsrechter.
Hij maakt 4 beslissende fouten.

1. Kerk stond geen buitenspel en bij hem is dat altijd een goal.
2. 1e doelpunt had afgekeurd moeten worden.
3. Bakker had een rode kaart moeten hebben na de overtreding op labyad
4. Bakker had een rode kaart moeten hebben na de overtreding op Ayoub.

Verder waren er nog zeker een aantal fouten, maar die heb je altijd. bijvoorbeeld het missen van het natrappen van Beugelsdijk en de overtreding met de noppen vooruit van Gorter. Zo zullen jullie misschien weer wat onthouden hebben waar wij goed weg kwamen.

ADO kreeg verder pas kansen bij 0-2, toen wij niet meer voluit gingen spelen, maar het gaat vandaag over AZ en daar ben je inderdaad `bewust` keihard genaaid door Makkelie.
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 21:30 uur

Dappere dodo

Ik zie de wedstrijd niet, ben op een feestje... maar lees ik nu goed dat Johnsen afgemaakt wordt door sommige na nog niets eens 2 volle wedstrijden gespeeld te hebben?
Terwijl de wedstrijd van vandaag door Makkelie is doodgefloten terwijl je daarvoor de betere ploeg was??

Ga je schamen! Neuzen publiek, ga lekker naar dat gehucht met die grachten en dat vliegveld
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 21:17 uur

Dannyy

Bedankt Makkelie. 2e wedstrijd van het seizoen 2e keer genaaid.
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 21:16 uur

Zuur, maar hier kan je gewoon niks aan doen. Je bent vakkundig uit de wedstrijd gefloten door Makkelie.

Niet een goed AZ, geen goede individuele actie, geen geluk, geen tactische manier, gewoon gruwelijk genaaid door Makkelie.
0

Wizard

BLEISWIJK-1 schreef:

Hoe kom je daar nu bij? Je hebt pas recht op een kaart als je een overtreding hebt gemaakt.
Zijn hele spel was vanaf minuut 1 op het randje en dan heb je niet de mazzel met een scheids als Makkelie.
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 20:57 uur

Daily Shorts

Makkelie die ADO fluit ... WIE VERZINT T ???? Die man moeten ze echt naar noord-Korea sturen
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 20:53 uur

Makkelie ging ook gruwelijk de fout in bij mijn clubje tegen Ajax. (remember de penalty waardoor Ajax bijna kampioen werd?)

Eigenlijk hoop je dat dit onkunde is (wat natuurlijk een reden is om hem nooit meer een wedstrijd te mogen fluiten), want het alternatief dat hij de top 4 matst en dus bewust doet is nog erger (ook een reden om hem nooit meer te laten fluiten).
0
Zaterdag 19 augustus 2017 om 20:50 uur

Wizard

jajoh schreef:

Whahahaha. Nee joh, hij zocht m niet....
Kanon is al vanaf minuut 1 bezig om kaart te krijgen, dan zoek je Makkelie op en Makkelie niet Kanon!