Tag: strafschop

Pagina 15

gillah

Zelden ADO zoveel beter gezien dan de tegenstander de afgelopen jaren. Heel vreemd dat je dan toch een strafschop in de blessuretijd nodig hebt om de 3 punten binnen te halen. Want Willem II kwam er niet aan te pas. ADO won elke bal zo weer terug, de opbouw was goed, gewoon een prima wedstrijd.
0
Zaterdag 17 februari 2018 om 23:32 uur

BLEISWIJK-1

Laat het duidelijk zijn.........meer dan terechte strafschop........meer dan terechte overwinning!!

Kees schreef:

Kansloze 4-1 nederlaag met een rode kaart.
Je bedoeld toch niet van Pinas een eigen doelpunt, een veroorzaakte strafschop, en een rooie kaart in het eerste kwartier, zodat we op de box de scouting kunnen neerzagen hoe ze in godsnaam zo`n gozer hebben kunnen vinden????

PS: Brengt altijd weer lekker de stemming er in die voorspellingen van jou op de vrijdag, kan Alberto niet tegen op op zijn journaal
0
Vrijdag 2 februari 2018 om 17:05 uur

GreenYellowTheHague

Aad schreef:

Je maakt een goede kans Roel. Helaas is de hoofd- en enige prijs, een min of meer antieke koelkast, net door de grofvuil dienst opgehaald

Sterke prestatie ADO Den Haag in oefenduel met Besiktas

ADO Den Haag heeft dinsdag na de hervatting een 2-0 voorsprong weggegeven in een oefenduel met Besiktas. De formatie van Fons Groenendijk speelde nog altijd verdienstelijk met 2-2 gelijk tegen de Champions League-deelnemer.
ADO Den Haag opende snel de score in Belek: Bjørn Johnsen schoof de bal binnen. Al in de tiende minuut kreeg Besiktas de kans om langszij te komen, maar dat was buiten Indy Groothuizen gerekend. De doelman keerde een strafschop van Álvaro Negredo.
Nadat knipoog-Kroaat Domagoj Vida de paal had getroffen, verdubbelde ADO Den Haag de marge via opnieuw Johnsen. Na rust knokte Besiktas zich terug. Goals van Caner Erkin en voormalig PSV`er Atiba Hutchinson voorkwamen een stunt van ADO Den Haag, waar Nasser El Khayati uitblonk. Bij Besiktas startte Jeremain Lens in de basis en viel Ryan Babel in.
ADO Den Haag stuit op 20 januari tijdens de eerste speelronde na de winterstop in eigen huis op VVV-Venlo.
0
Dinsdag 9 januari 2018 om 18:09 uur

Kamikaas

twitter is de enige bron van info, er is geen stream

10. Strafschop Besiktas na overtreding Beugelsdijk op Lens. Groothuizen stopt inzet Negredo. Nog steeds 1-0 voor ADO.

Meissner niet slecht, wel dom.
De rest plichtmatig, Kuipers valse start.

Zoals gezegd: kijk ook even wat er aan de doelpunten voorafgaat: Hooi die zijn tegenstander ongehinderd laat voorzetten (1-0), Zwinkels die Kuipers niet coacht (2-0) en vooral Becker (hoe kom je erbij dat hij goed speelde?), die de bal zonder enige inspanning cadeau gaf bij de aanval die leidde tot de strafschop en 3-0.
0
Zondag 17 december 2017 om 00:39 uur

FC Den Haag!

Duwtje op ElKhayati geen vrije trap en andere kant licht duwtje van Kuipers meteen een strafschop.