Tag: minuut

Pagina 150

Kees

pmc schreef:

Kees en Bart, waar zijn jullie reacties NU op keeper de Zwart!!!!!!!!!!!! voor de wedstrijd waren jullie nog behoorlijk negatief over de "jongen"
Leer eens lezen. Ik ben helemaal niet negatief geweest over die jongen. Heb hem een paar keer zien keepen in het tweede en mogelijk een enkele keer in de voorbereiding bij het eerste de afgelopen twee jaar. Weet ik niet eens meer.

Het gaat er echter om dat je als eredivisieclub niet de tweede helft van de competitie met twee keepers in moet gaan waarvan er één nog geen enkele minuut in de competitie in het betaalde voetbal heeft gekeept. Zowel in de eerste alswel eredivisie. Daarnaast is hij enkel de hoofdklasse gewend in het verleden.

Zoiets kan je lelijk opbreken en zeker als je derde keeper een A-junior is die ik niet kan beoordelen. Als Coutinho nu geblesseerd raakt moet je ergens een keeper "opduiken" die werkeloos thuis zit voor zover de reglementen dat nog toelaten.

Volgens mij heb ik nog niet van je terug gelezen dat Maurice Steijn ondanks jou commentaren op hem het best wel "aardig"doet.
0
Zondag 10 maart 2013 om 09:39 uur

dondinges

nou t was weer nie super vanavond, maar ijzersterke verdediging + debuterend keeper die een goeie stap zet naar een nieuw contract, mikey (de messi van midden noord) die wederom een lekker doelpuntje maakt,

jammer dat malone en tommie geschorst zijn volgende week, maar tis niet de allergrootste ramp op zich. Hoop wel heel erg dat coutinho volgende week wel weer gewoon kan keepen.

D.H.zuid-west

Had 1-1 al voorspeld, win ik nu een koelkast?

1 punt is gewoon goed tegen AZ, ging gelijk op en je had ook kunnen verliezen in de laatste minuut. Koppers wel zwak vandaag.
0
Zaterdag 9 maart 2013 om 22:40 uur

Kees

liefhebber schreef:

Net zoals jij van duinen vorig jaar afschreef en daar deze week met schaamrood op de kaken op terug moest komen?
Opstoken staat je niet Kees!!! Beetje onnodig!
Juist niet bedoeld als opstoken. Ik ben juist positief gestemd over het verloop van deze competitie en randzaken en zou ervan balen als het negativisme na één nederlaag weer de kop zou opsteken.

Als ik er naast zit zoals met Van Duinen durf ik dat gerust toe te geven en ouwe shouts terughalen van mezelf.

Echter met maar twee keepers starten vind ik amateuristisch. Zeker als de tweede keeper uit de Hoofdklasse komt en ook in de voorbereiding bijna geen minuut in het eerste heeft gestaan, laat staan competite of beker.
0
Zaterdag 9 maart 2013 om 20:53 uur

pmc

ADO Den Haag ging in het verleden 16 keer in competitieverband op bezoek bij AZ. De ooievaars vertrokken slechts één keer met een zege, zes keer werd het gelijk en negen duels werden een prooi voor de Alkmaarders.

Vorig seizoen verloor ADO Den Haag met 3-0 van AZ. Jozy Altidore, Brett Holman en Adam Maher verzorgden de Noord-Hollandse productie.

De enige en laatste competitiezege vond plaats in het seizoen 2003/2004. ADO Den Haag won dat seizoen met 0-1 door een eigen doelpunt van Jan Kromkamp in de 58ste minuut
0
Zaterdag 9 maart 2013 om 16:17 uur

Moi

Beugelsdijk treurt om Bos
Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - Tom Beugelsdijk beleefde zondagmiddag voorafgaand aan het Eredivisie-duel met Heracles Almelo een emotioneel moment. De ADO Den Haag-verdediger was zichtbaar aangedaan tijdens de minuut stilte die werd gehouden vanwege het overlijden van Theo Bos.

Telesport » Voetbal » ADO Den Haag
0
Zondag 3 maart 2013 om 22:02 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Emotioneel duel voor Beugelsdijk
De wedstrijd tegen Heracles begon met een minuut stilte voor de overleden Theo Bos. Tom Beugelsdijk na afloop van die zestig seconden zichtbaar geroerd.

Had al vier of vijf een kunnen staan
Steijn kan leren van zijn fouten door omouru centraal te zetten of anders te wisselen .malone heeft het gewoo meer laten zien de laatste wedstrijden ik zou wormgoor door schruiven naar het middenveld.omouru centraal zetten en malone rechtsback en ja poepon eruit en met twee spitsen gaan spelen
35 - tot 45e minuut ging prima. Je hebt helemaal geen reden om te verliezen tegen die slappe ploeg met dat slappe publiek achter zich. Gewoon lekker 4-4-2 blijven counteren, Omeruo zal ik ook centraal zetten en gaan.
0
Zondag 24 februari 2013 om 15:26 uur

Ron001 schreef:

Ze hebben laten zien hoe je ze aanpakt!! Vol erop en dan erover!!
Niet laten ballen die jongetjes!! Ik ben alleen bang dat we daar de trainer/spelers niet voor hebben!!

al met al lekker geslapen.. hahaha

En ja het is jammer voor de nederlandse clubs, maar het houd de budgetten een beetje bij elkaar!!
Vanaf minuut 1 erop klappen, harde tackles op die vermoeide beentjes en flink opjagen. Als iedereen een voorbeeld neemt aan de werklust van v. Duinen en de felheid van Beugelsdijk dan kan je ze goed ontregelen. Misschien met een corner nog een doelpuntje pakken en 1 (meer mag ook) punt meenemen.
0
Vrijdag 22 februari 2013 om 23:33 uur

BLEISWIJK-1

Rob2002 schreef:

Even over Van Duinen....ik vind dat echt een goede voor ADO en zoals wij het graag willen zien. Hij werkt zich voorin een slag in de rondte, scoort af en toe en is ook niet te beroerd om een stapje voor een ander te doen.

Als ie meer scorend vermogen zou hebben, vrees ik dat hij allang niet meer voor ons gespeeeld had.

We kunnen nog jaren met hem vooruit!
Ik vind dat ook. Als je hem zondag ook weer zag. Er lukte niet veel, maar hij gooide wel de beuk erin. Zelfs in de 93e minuut jaagde hij de verdediging van Heereveen nog op. Dit is gewoon de perfecte instelling. Als ik hem later in het spelershome dan ook hoor zeggen dat hij helemaal verrot is, dan moet ik toch ook wel aan Vicento denken. Die heeft een goede 25 minuten meegedaan en geen pepernoot geraakt. Maar die zie ik toch echt niet doen wat v.Duinen doet. En die speelt dan maar `slechts` 25 minuten!