Tag: scheidsrechter

Pagina 150

fcdh sassem

wat een drama prestatie. ferrie Bodde was na de scheidsrechter en F. Adelaar de slechtste man van het veld. Hij kan beter gaan handballen wat een stomme handsbal en geen pass van deze kwibus komt aan. Bodde rot op en ga lekker met bakatti, knopper en al die andere stumperds ergens anders je kunsten vertonen.Mols wederom chapeau jij bent al weken lang een voorbeeld voor iedereen.
0
Zondag 19 november 2006 om 17:27 uur

SUPPORTER

Anarchie in Zuiderpark
Duel ADO - Vitesse gestaakt
DEN HAAG - ADO Den Haag - Vitesse werd zondag na 66 minuten en 33 seconden stilgelegd. Na de 0-3 van Etiënne Esajas bestormden zo`n honderd Haagse supporters het veld van het Zuiderpark en togen richting het supportersvak van Vitesse. Arbiter Ruud Bossen staakte daarop de wedstrijd.
Een groep Haagse supporters had zaterdag al uit protest tegen de slechte resultaten en met name de laatste nederlaag tegen Sparta (2-1) de laatste training onderbroken door over de hekken te klimmen voor een onderhoud met trainer Frans Adelaar en de spelers. Het mocht niet baten, want de Haagse `trots` moest binnen tien minuten twee tegenslagen incasseren. In de 13de minuut moest Pascal Bosschaart met een rode kaart het veld verlaten, nadat hij de doorgebroken Fred Benson had gevloerd.

Een woedende Bosschaart tegen scheidsrechter Bossen: „Ik heb Benson absoluut niet geraakt, maar nu je de rode kaart al hebt getrokken, kan je hem niet meer intrekken.” Even later maakte Ferrie Bodde volledig onnodig hands op de rand van het strafschopgebied, waarna Danko Lazovic vanaf elf meter Vitesse naar 0-1 mocht mikken.

ADO Den Haag mocht in die periode van geluk spreken dat de schade tot aan de rust beperkt bleef tot deze ene treffer. Want Theo Janssen en Benson hadden de score toen al kunnen opvoeren. Direct na rust stelde maakte Anduele Pryor 0-2 en zorgde Esajas voor 0-3.

De cynische grap doet al de ronde in het Zuiderpark, dat ADO Den Haag volgend seizoen het mooiste stadion heeft van de eerste divisie. Dan wordt het nieuwe stadion in gebruik genomen in het Forepark, dat plaats gaat bieden aan 15.000 toeschouwers. Een veel te ruim jasje voor een club, waarvan wordt gevreesd dat degradatie onafwendbaar is. Zeker gezien het optreden tegen Vitesse, waaruit weinig vertrouwen sprak.

0
Zondag 19 november 2006 om 17:15 uur

fc hageneez

Boete geëist wegens spreekkoren

Uitgegeven: 6 november 2006 18:02

ZEIST - De aanklager betaald voetbal heeft FC Utrecht een schikkingsvoorstel gedaan van 10.000 euro boete voor de kwetsende en discriminerende spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen Ajax (2-3) op 1 oktober. In de strafmaat is rekening gehouden met hetzelfde vergrijp door de Utrechtse aanhang in het seizoen 2005-2006.

Ajax moet van de aanklager 5000 euro betalen wegens de wanordelijkheden tijdens hetzelfde duel.

In het bezoekersvak sneuvelden verscheidene stoeltjes. Ook Ajax heeft een strafkaart, waarop een aantekening voorkomt van 30 januari voor het aanbrengen van vernielingen. Utrecht en Ajax moeten de KNVB voor 13 november laten weten of ze het schikkingsvoorstel accepteren. Anders zal de tuchtcommissie zich erover buigen.

De aanklager heeft in beide zaken kennis genomen van het rapport van de auditor alsmede van de verklaringen van beide clubs. Scheidsrechter Dick van Egmond legde de wedstrijd overigens niet stil.

wat kreeg den haag ook alweer voor spreekkoren ? knjb handeld dus alweer met 2 maten

0
Maandag 6 november 2006 om 18:51 uur

FCDH SASSEM

Afgelopen zaterdag was de sfeer weer toppie. Wat ik zelf jammer blijf vinden is de spreekkoren met het woord Kk erin. Onze eigen held Aadje Mansveld is aan deze vreselijke ziekte gestorven. Wij zijn de club met de meest orginele spreekkoren van Nederland dat moeten we zeker blijven het zou alleen mooi zijn als we het woord kk niet meer gebruiken laten we de scheidsrechter weer gewoon paarde of hondelul noemen en voor de tegenstanders moet ook wel iets orginelers te vinden zijn dan ole ole kk ......... Waarschijnlijk is het woord niet meer uit het haagse stadion te bannen maar het zou wel mooi zijn. misschien levert het wel nieuwe sponsors en supporters op.

0
Woensdag 1 november 2006 om 12:10 uur

supporter

Midden-Oost schreef:

Lekker zeg en een top sfeer. Lekker druk, zaterdag gewoon een volle bak. Nu die 2 Rotterdamse clubs slopen.

Heb alleen de samenvatting gemist, weet iemand hoe je die ergens kan terugzien. Wil ik een keer Talpa zien, kom je telaat.
wordt herhaald he

Voetbal
za 28 okt 2006, 21:30
Eindelijk feest in Zuiderpark

Santi Kolk

DEN HAAG - ADO Den Haag vierde zaterdagavond in het eigen Zuiderpark het eerste feestje van het seizoen. Na acht nederlagen en een gelijkspel (2-2 bij AZ) liep de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo eindelijk goed af, 2-0. Santi Kolk en Eljero Elia maakten na de rust de doelpunten.
ADO vloog er vanaf de aftrap vol in. De thuisploeg besefte heel goed wat er op het spel stond. Na de slechtste seizoenstart ooit vormde het duel met Heracles de eerste `finale` in een serie van drie. Ook in de komende wedstrijden tegen Excelsior (thuis) en Sparta (uit) zijn de Hagenaars alleen gebaat bij drie punten.

De spanning en nervositeit maakten van ADO in de eerste helft een driftige ploeg. De Haagse formatie speelde met te veel agressie en dat ging ten koste van de rust en de zuiverheid in de opbouw. Toch kreeg de ongedurige thuisclub, met ook coach Adelaar soms opgewonden langs de kant, voor de rust enkele serieuze kansen.

Met name van Eljero Elia ging veel dreiging uit. De snelle spits miste in de 28e minuut de beste Haagse kans. Alleen voor doelman Martin Pieckenhagen faalde hij jammerlijk.

Heracles kon slechts sporadisch onder de zware druk van ADO vandaan komen. Tien minuten voor de rust was Remon de Vries dicht bij de openingstreffer. Doelman Robert Zwinkels tikte de schuiver van de Almelose middenvelder op de paal.

Ook na de pauze bleef ADO de strijdvaardigste ploeg. In de 57e minuut strafte de Haagse vechtmachine een foute uitgooi van Pieckenhagen uitstekend af. Via Ferrie Bodde en Michael Mols belandde de bal bij Kolk, die doeltreffend uithaalde, 1-0. Kort daarna stond Heracles met tien man door een domme, onbesuisde overtreding aan de zijlijn van aanvaller op Christian Kum.

ADO speelde daarna een gewonnen wedstrijd. Elia liet nog wel eerst enkele grote kansen liggen voordat hij in de 89e minuut het harde duel besliste: 2-0. Daarmee herhaalde de geschiedenis zich. Vorig seizoen zat ADO na acht nederlagen op rij ook dringend verlegen om een zege. Heracles bleek toen in Almelo eveneens een gewillige prooi (1-3).

datum tijd uitslag bijz
28-10-2006 19:30 ADO Den H. - Heracles 2 - 0
1 - 0 57e minuut Santi Kolk
2 - 0 89e minuut Eljero Elia

selectie ADO Den H.:
Zwinkels, Kum, Bunjevcevic ( 40`), Vreven, Bodde ( 8`), Schwiebbe, Bosschaart ( 53`), Tininho, Elia (89`, de Vries) ( 89`), Mols (83`, Knopper), Kolk
selectie Heracles:
Pieckenhagen, Bosnar, Boakye, Klavan, Schilder (69`, Looms) ( 41`), De Vries, Maas (81`, Reekers) ( 63`), Biseswar ( 43`), Everton ( 59`), Bridji (69`, Hocher), Quansah

Adelaar slechts 1 wedstrijd geschorst.
Hadden ze hem geen wedstrijd of 28 kunnen geven?
Kan hij knopper en bosschaart meenemen naar zijn volgende ondergang?
scheidsrechter braamhaar gaaf het ado bestuur het goede voorbeeld hij stuurde adelaar namelijk wel weg
0
Maandag 23 oktober 2006 om 20:00 uur

supporter

Haagse Roel schreef:

Haaksman, ik bewonder je betrokkenheid en het sociale aspect wat je inbrengt.

Maar ik ben vooral supporter en zie FCDH steeds verder afglijden........Niets doen is geen optie. Adelaar staat nu bijna 3 jaar aan het roer en ik heb misschien ( schat ik ) 10 goeie wedstrijden gezien. dat betekent zo`n 90 wedstrijden kutvoetbal.

Conclusie is duidelijk lijkt me.........
beste Roel
Ik weet  niet of het aan Adelaar ligt. er zijn meer aspecten die een rol kunnen spelen:
- de rol van KNJB
-het ADO beleid
-de supporters en de hoge verwachtingen.
de media
de scheidsrechter etc.
Ado ligt op de hoek waar de klapopen vallem. We worden door iedereen genaaid. pfffffffffffffffffff
0
Maandag 23 oktober 2006 om 00:46 uur

fc hageneez

Adelaar krijgt rood om rellen te voorkomen
Door: Jeroen de Laat
22/10/2006 15:47

ADO Den Haag-trainer Frans Adelaar werd zondagmiddag in het duel met FC Utrecht om een wel zeer opmerkelijke reden naar de tribune verwezen. Scheidsrechter Eric Braamhaar gaf een rode kaart, omdat het gedrag van de oefenmeester aanleiding zou kunnen geven tot rellen op de tribune.

Adelaar had het nodige commentaar op de leiding nadat Marc-Antoine Fortuné vlak voor de 2-0 een handsbal maakte. Hierop werd hij naar de tribune verwezen. In de rust ging Adelaar de kleedkamer in om een rustig gesprek met Braamhaar te voeren. De arbiter legde hem vervolgens uit dat het voorval plaatsvond in een tumultueuze fase van het duel. Hij probeerde de rust te bewaren door de trainer weg te sturen, omdat hij bang was dat het gedrag van de coach aanleiding zou geven voor ongeregeldheden.

voetbal24.nl

0
Zondag 22 oktober 2006 om 17:57 uur

Zuid tribune

fc schreef:

Gelijk heb ie

Spreekkoren ?? Optie 1 is de scheidsrechter staakt de wedstrijd, optie 2 is de spelers lopen van het veld. De heren scheidsrechters weten het in het Zuiderpark toch ook altijd zo goed !!!!!