Tag: ajax

Pagina 151

GroenGeelHart070

Wel grappig dat supporters weer afgeven op de opstelling en het wisselbeleid. De trainer werd er door de analisten om gecomplimenteerd.
Feitelijk hebben we vandaag een leuke wedstrijd gezien waarin we toch nog een paar keer hadden kunnen/moeten scoren, maar zij ook. In de eerste helft verloren we van een met de handjes in de mouwen sloffende Ziyech. De rampzalige keuze voor de genomen corner deed de hoop op een gelijkspel binnen 8 seconden helaas verstommen. Ook ik zat te hopen op een directe voorzet naar de luchtmacht.

Natuurlijk is het niet moeilijk om je op te laden tegen Ajax, maar het vertoonde spel geeft mij wel weer hoop en vertrouwen op nog te pakken punten, te beginnen over 2 weken in Zwolle.
En wie erin staat maakt mij echt niet uit, het niveau van onze spelers ligt voor het merendeel dicht bij elkaar
0
Zondag 6 oktober 2019 om 15:35 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kramer: Blind wilde me rood aannaaien
Michiel Kramer was na afloop van ADO - Ajax niet te spreken over het gedrag van de tegenstander.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 6 oktober 2019 om 15:32 uur

Corleone070

marcellino schreef:

Je mag dus wel meer verwachten kans van Kramer had Necid gemaakt .Goossens had de corner niet kort genomen en een andere trainer had Necid minimaal 20 minuten gegeven en ja dan mag jij vinden dat ze er alles aan hebben gedaan ik vind dat dus niet.je hebt deze wedstrijd gewoon dom weg gegeven.
Kramer neemt die lange bal netjes aan, dat hij die kans niet maakt kan gebeuren, ik denk dat Necid die bal uit de lucht niet zo aan had kunnen nemen. Heb Necid trouwens ook een paar 100% kansen zien missen (in andere wedstrijden). Kramer kopte de bal ook paar keer prima door op summerville waardoor die met zijn snelheid gevaarlijk werd. Necid heeft de bal liever over de grond, en zo kun je tegen Ajax niet spelen.
0
Zondag 6 oktober 2019 om 15:26 uur

Dappere dodo

Hadden we nou echt verwacht vandaag te winnen of een punt te halen?
Serieus....

0-2 is een terechte uitslag, helaas gingen de ballen van Kramer en Summerville er niet in, maar Ajax heeft echt grotere kansen dan die wij kregen om zeep geholpen

Gevochten als leeuwen, op deze manier komen er nog genoeg punten aan
0
Zondag 6 oktober 2019 om 15:24 uur

ADO lijdt nederlaag tegen Ajax
ADO Den Haag heeft de thuiswedstrijd tegen Ajax met 0-2 verloren.
0
Zondag 6 oktober 2019 om 15:23 uur

Tommy

Dus je was kansloos tsja dan heb ik toch een andere wedstrijd gezien.nogmaals je verliest door taktisch falen van bepaalde spelers en trainer en niet omdat Ajax zoveel beter was sterker gelijk spel had meer dan verdiend geweest.
Joh rot op als ajax zn kansen maakt en kramer scoort staat het 3 of 4-1 met de rust.
0

marcellino

Petah schreef:

Tuurlijk zat maar het is nog vele male erger voor diegene die er nog nooit zijn geweest

13 jaar zitten we nu
Dus omdat supporters uit willen naar Ajax wil je alle onheil hier naar toe halen.kan je mij 1 pluspunt opnoemen waar wij voordeel aan zouden hebben.wat je ook doet altijd heeft ADO het gedaan
0
Zondag 6 oktober 2019 om 14:56 uur

marcellino

Moi schreef:

ADO moet het niet hebben van wedstrijden tegen top. Daar ben je voor het begin al kansloos.

BLEISWIJK-1 schreef:

Dom gelull. Ik ben ook tevreden met vandaag. Ja er had een punt in gezeten. Maar ze hebben wel het beste van zichzelf laten zien. Meer kan je toch niet verwachten.
Je denkt dus als supporter.
Vraagje je zet Necid er in wat heb je dan nodig op het middenveld een bakker die naar achteren voetbald of een Goossens die met zijn trap de spitsen kan bereiken. En dan Necid Brengen 5 minuten voor tijd. Allemaal taktische zetten van groenendijk die genoeg aangeven dat hij moet wegwezen.
Of komt het tweede goal omdat we met 2 spitsen spelen nee toch.

Maar goed volgens jou gaat het top
Dadelijk zijn we gedegradeerd en dan roepen we met elkaar zo het ging steeds beter maar net niet goed genoeg.
Je verliest vandaag dar falen van groenendijk ,onze spits en onze mafketel die zo een corner neemt .of te wel je verliest niet van Ajax maar van je zelf.