Tag: minuut

Pagina 152

teeg28

denken jullie nou echt dat van peppen hier heen komt naar zo een kut elftal die gaat lekker naar een andere club en steyn zegt ik hoop dat hij voor ons kiest nou steyn ik kan je uit je dromen helpen hij komt niet .kolk toch weer 4 en een halve minuut gespeeld bij elkaar 8 minuten te pakken al en steyn ziet hem als welkome versterking pfffff valt mee dat hij visser er niet inzette.ben benieuwd wie er bij komt nog voor donderdag ?????? zal wel niks wezen. amateurs
0
Zondag 27 januari 2013 om 01:38 uur

Vincent

Kees schreef:

We staan zevende.

We staan op een plek die recht geeft op nacompetitie voor europees voetbal.

We hebben maar vijf keer verloren dit seizoen. Net zo weinig als de huidige koploper.

We hebben een positief doelsaldo.

We zijn dit kalenderjaar nog ongeslagen.

We hebben het hier vaak over feiten. En dit zijn toch keiharde feiten waar we niet om heen kunnen.

Laten we het positief zien!
Ik zie ze van die 10 keer (!) gelijk liever 5 keer winnen en verliezen
Was je nu met 30 punten veilig geweest.

Tot aan de 90e minuut is het elke week weer zweten.
Of ze nou 3-0 of 2-1 voor staan.. Ze kunnen het zomaar uit handen geven.

Ook al is het stadion leeg denk ik dat ze std de scc kaarthouders meetellen?

0
Zaterdag 26 januari 2013 om 23:17 uur

drethehague

en daar gaan we weer .85e minuut ,maar o ja was vergeten me nieuwe aanwinst kolk ze minuutje te gunnen .en wat gebeurt er... die middevelder die cherry goed meedekte staat vogelvrij en speelt de spits in en kletss!!kan niet anders of stein zit ze zakken te vullen met belchineze. want als dit je inzicht echt is mag die bij laakkwartier de e2 niet eens vlaggen.maar feit is wel dat de teller op 11 punten verlies is door onze wereld trainer ..........................
0
Zaterdag 26 januari 2013 om 22:19 uur

Haagse Roel

Als we nu ook al uitwedstrijden kut gaan ballen wordt het nog kiele kiele

Steijn kan wel leven met een gelijkspel, wat een lulkoek. Eerste half uur hebben die kruiken niets in te brengen ,speel je aardig en kan je, als je doordrukt gewoon weer 3 pnt meenemen......Nee , vanaf minuut 35 lekker achterover leunen tegen een degradatiekandidaat die de pnt hard nodig heeft. Lekker slim , terecht dat je nog een goal om je oren krijgt en je mag blij zijn dat je niet met 0 pnt vertrekt.

Pappen en nathouden beleid van onze Steijn , heb .niets tegen de man, vind het zelfs wel een amiabele kerel maar ik vind hem een laffe , risico mijdende coach......ga eens bij Heracles kijken , daar loopt een trainer die wel balluh heeft. Steijn schermt met z`n goeie positie op de ranglijst maar dat zegt mij in deze hotseknotse competitie geen ruk........
0
Zondag 20 januari 2013 om 23:39 uur

oodh

Rob2002 schreef:

Een puntje in een sneeuwloterij. Ik kan er mee leven.

Doelpunt Willem2 onterecht afgekeurd, Willem 2 geen rode kaart bij tackle van achteren.

Eerste half uur aardig goed, daarna onderschatting van ADO en liet men Willem2 in de wedstrijd komen. Beugelsdijk werd gemist en Couthino man vd wedstrijd.
Een punt tegen nummer laatst. Wederom vreemde wissels. Moet ik daar blij mee zijn? Wat een drama die tweede helft. Dat Poepon na minuut 1 gewisseld had moeten worden slaat nergens op. Hij hield tenminste nogal wat ballen vast. Beetje jammer dat gezeik over hem.
0
Zondag 20 januari 2013 om 20:45 uur

marcellino

<FCDH> schreef:

Van dit Willem 2 had den haag moeten winnen met 0-3 en zo moddert het maar aan
Ik kan ook niet begrijpen dat mensen kinnen leven met dit gelijk spel.
Ecuses zoeken zoals het ligt aan het weer komen mij me oren iit
Je had de eerste helft gewoon afstand moeten nemen maar als je geen afmaker hebt blijft dat moeilijk.
Vicento wordt weer afgezeken wat moet hij doen dan als steijn besluitnaar achteren te voetbalen.
Poepon eruit had alleen vanaf minuut 1 al gewisseld moeten wordenheb je echt niets aan.
En als klap op de vuurpijl haald hij eindelijk poepon eraf en mag van duinen het wel geteld 15 minuten proberen tot dat hij werd gewisseld
Ik begrijp er niks van
Kolk de laatste vijf minuten erin wat heeft dat voor nut
Weer verloren punten en we zijn koploper in het gelijk spelen en hoe zou dat nou komen
0
Zondag 20 januari 2013 om 17:45 uur

janjazz37

De goede aanvallende wissel en "de beuk er in"" van W2 in de 2e helft, zette de wedstrijd op zijn kop. Holla moest een stappie terugdoen, en Jansen verzoop.
Kortom we waren het middenveld volkomen kwijt.
Ja, en dan Vicento inbrengen zet echt geen zoden aan de dijk.
Wissel Visser vond ik wel O.K. Kolk inbrengen in de 85e minuut, was zinloos.
Onze flyer Toornstra niet meer gezien na de rust.
Complimenten vor de coaching van Streppel.
Dankzij Gino toch nog 1 punt.
0
Zondag 20 januari 2013 om 17:21 uur

tom_ado

Als ze zondag gewoon hun werk doen moeten ze 3 punten kunnen halen? Mits ze er makkelijk over denken ik kan me nog wel is een wedstrijd in Tilburg bedenken waar ze bij rust met 0-3 voorstonden
Tot de 70e minuut zelfs!Maar dat is wel weer 4 jaar terug!
0
Vrijdag 18 januari 2013 om 18:05 uur

FFL

FFL schreef:

En gelijk 1-2 erachteraan
2-2 85 ste minuut. Tegen de verhouding in maar who cares?
0
Zondag 6 januari 2013 om 16:13 uur

fcthehague

Is dit niks voor ons ?

Wegen van Amoah en Heerenveen scheiden na negentig minuten
Maandag, 24 december 2012 om 08:30Matthew Amoah kan op zoek naar een nieuwe werkgever. De ervaren aanvaller, die zich afgelopen zomer voor een seizoen aan de Friese club verbond, mag in januari uit het Abe Lenstra Stadion vertrekken, zo meldt de Leeuwarder Courant maandag.

Amoah komt niet in de plannen van Marco van Basten voor. De 32-jarige spits speelde nog geen minuut in de Eredivisie en mocht in bekerverband alleen negentig minuten meedoen tegen de amateurs van Hollandia (1-0). De verwachting is dat hij ook de komende maanden niet of nauwelijks zal spelen.

Heerenveen zal niet dwarsliggen als een andere club Amoah wil overnemen. "Matthew is een ervaren aanvaller die we er bij wilden hebben om de jeugd de tijd te geven zich te ontwikkelen", geeft technisch directeur Johan Hansma aan. Het gaat dit seizoen echter goed met de beloften van de noorderlingen en de ontwikkeling van de Duitse spits Mark Uth wordt nauwlettend in de gaten gehouden