Tag: aanvallend

Pagina 155

fcthehague

Rood Verhoek
Direct na de rust was het verzet van ADO Den Haag gebroken. John Verhoek – die wedstrijdritme opdeed vanwege gebrek aan speeltijd in het eerste elftal – beukte Ortiz onderuit, wat hem zijn tweede gele kaart van de wedstrijd opleverde. Zonder Verhoek konden de bezoekers aanvallend geen vuist meer maken.
0
Maandag 19 maart 2012 om 21:23 uur

teeg28

ONGELOFELIJK STEIN STEIN STEIN WANEER LAAT JE ALI LUCSIC EN VISSER ER NOU IS UIT en hoe kan je nou supi er 20 min in laten vallen gooi er dan een spits in of bij of je nou 0-2 verliest of 0-5 wat maak dat nou uit maar je ben bang om op je bek te gaan .en die long lijers die weer gaan gooie ze vergalle het weer gewoon 20 ruggen bekeuring geven en nooit meer het stadion in .volgende week opstelling stein

couthino
ammi omeruo kum supi

chery immers mulders

lalkovic smolarek vicento

en laatste 25 minuten verhoek erin . stein dat je uit zo behoudend speelt snap ik nog maar thuis verwachten we toch wel meer aanvallend voetbal.ps na het seizoen contract lucsic ontbinden ali moet lekker bij hmc gaan voetballen die halve gek
0
Zondag 18 maart 2012 om 21:18 uur

Haagse_Aad

Mooie woorden van Lex!

Immers: "De spirit is helemaal terug"
ADO Den Haag neemt het zondag in eigen huis op tegen Ajax. Vorig seizoen zorgde die ontmoeting voor veel ophef, omdat Lex Immers na afloop over de schreef ging in het spelershome. Nu gaat het hem alleen nog om de punten.

Op de bar van het spelershome werd Immers gefilmd. `We gaan op Jodenjacht`, schreeuwde hij toen. Het werd een rel, een smet op een geweldig seizoen. Het zal de aanvallend ingestelde speler niet nog een keer gebeuren. "Ik word ouder en ben een stuk rustiger geworden", zegt Immers tegenover het Algemeen Dagblad. "Het jeugdige gaat er langzaam af, en dit zie ik echt als een jeugdzonde."

Zondag gaat het Immers om de punten, om weg te raken bij de gevaarlijke plaats zestien. "We zitten in een lastige positie. Vorige week denk je goede zaken te doen door te winnen van Heracles, maar als je dan om half vijf de tv aanzet en ziet dat de concurrentie ook punten heeft gepakt, overheerst de opluchting dat je bij bent gebleven."

"Er komen voor ons nog lastige wedstrijden aan, tegen ploegen die voor 110 procent gemotiveerd zijn om te vechten voor de titel. Bij ons is de spirit ook helemaal terug. Als je wint van Ajax, kun je zelfs alweer voorzichtig naar boven kijken. Wat ik zelf doe als we zondag winnen? Ik drink een biertje, maak een praatje met de supporters, maar je zult mij niets horen roepen, en al helemaal niet door een microfoon. Dat feestje vier ik thuis wel."
0
Vrijdag 16 maart 2012 om 10:31 uur

ypenburg070

Het gekke is dat ik Vicento veel beter vind als invaller, iemand die de 70ste minuut het verschil kan maken en erg aanvallend is. En dit zeg ik niet omdat hij toevallig vorige week heeft gescoort als invaller!
0
Donderdag 15 maart 2012 om 12:55 uur

ADOnieuwegein

Kees schreef:

Swansea wint met 1-0 van Manchester City en is definitief veilig.

Ik wist zeker dat Swansea direct zou degraderen. Wel een erg knappe prestatie als je bedenkt waar ze helemaal vandaan komen.
Te snel geoordeeld Kees. Vorig jaar werden ze al door de Engelse media omschreven als "Swanselona" Ze spelen duidelijk en herkenbaar aanvallend voetbal gebaseerd op posititiespel.

De manager is een oud Chelsea trainer (assistent en jeugd) Maar wil voor geen goud weg bij Swansea City.

Vandaag een volledig terechte overwinning op de Billionairsploeg van ManCity. Geweldige sfeer en goed voetbal................dat zijn ook onze ingredienten van aankomende zondag tegen die stinkneuzen
0
Zondag 11 maart 2012 om 19:21 uur

Don

supporter-noord schreef:

verdedigen is nu beter ja, maar aanvallend is het armoe. Je hebt er de keeper van de tegenpartij voor nodig om op voorsprong te komen. Nog 1 kans voor Immers in de 1e helft, in de tweede helft Bousabon, onze pingelaar met 3 man vrij voor de goal, verder niks gezien qua kansen. Veel te mager als je nu als counterploeg door wil gaan. Maar het is wel een betere taktiek om uit die gevarenzone te komen. Toch als je die Horvath ziet verdedigen met die overtreding net buiten de 16, pffff, die vent is notabene 2 koppen groter dan zn tegenstander, blijft een zwakke en gevaarlijke schakel. Hopelijk is Ammi gauw terug, dan kan Omeruo op de plek van Horvath. Wat verder opviel is dat dit ADO nog geen 10 seconden de bal in bezit kan houden. Wat ik nog erger vond waren de ingooien, die komen elke keer bij de tegenstander terecht. Schijnt nogal moeilijk te zijn, ingooien. Die Harry vd Laan had het er nog over met die verslaggever in de rust. ADO heeft al 103 corners mogen nemen, waarvan 1 een doelpunt opleverde. Daar hang ik de voor uit. Had het er verleden week nog over, vrije trappen, corners, doe er vandaag ook nog maar ff de ingooien bij. Jongens, ga eens trainen, wat een armoe.
Maar ben blij met de overwinning.
aanvallend is het armoe, de keeper van de tegenpartij nodig om op voorsprong te komen, Bousabon onze pingelaar, niks gezien qua kansen. Veel te mager, pffff, een zwakke en gevaarlijke schakel, nog geen 10 seconden de bal in bezit, Wat ik nog erger vond waren de ingooien, elke keer bij de tegenstander, 103 corners waarvan 1 een doelpunt, wat een armoe.

Haagse Roel schreef:

Gefeliciteerd allemaal !!! Dat ADO gaat zowaar nog leren verdedigen zeg.......Niet om die goal hoor maar Vicento lekker laten staan , Chery vind ik echt iedere week slechter gaan spelen, Ali was en blijft kut......
De rest hulde met een extra pluim voor Gino.
0
Zaterdag 10 maart 2012 om 22:43 uur

miq72

Opvallend: een slecht resultaat tegen NAC levert dagenlang honderden shouts op.

Een behoorlijk resultaat tegen Heerenveen levert dagenlang weinig shouts op.

Zouden we dan toch die zeikerds zijn zoals vaak wordt beweerd?
Denk dat dat wel mee valt Kees ,maar laten we wel reeel blijven .Ik vind het resultaat zelfs erg goed tegen Heerenveen .Hoewel ik begrip heb voor de manier waarop is gespeeld tegen Heerenveen was het bij vlagen wel heel erg armoedig .Vooral Omeruo en Kum verdedigend top !!Aanvallend was het echter niet alleen door de spelopvatting van bedroevend niveau .Elbers is nog veel te licht ,Smolarek nog niet fit en Chery zit waarschijnlijk in een vormcrisis want die raakt helemaal geen pepernoot .Om nog maar te zwijgen van Verhoek en Boussaboun .Kortom veel valt er ook niet te zeggen over de wedstrijd buiten dat het een goed resultaat is .
0
Woensdag 7 maart 2012 om 19:52 uur

K.B

Met dat nieuwe 4231 systeem kan je veel compacter spelen en tegelijkertijd met veel inzet veel druk zetten en toch aanvallend spelen.
We kregen toch echt kansen tegen Heerenveen.
Met Lalkovic weer fit heb je weer wat mogelijkheden, en zeker als Ammi weer terugkomt en Immers er weer bij is.
Hopelijk gaan we nog een leuk einde van de competitie zien met al die toppers nog thuis.

Lalkovic Smolarek Chery

Toornstra Rado Immers

Supusepa Kum Omeruo Ammi

Coutinho

Is op papier gewoon een sterke opstelling, maar aangezien we veel blessures hebben gehad en nog steeds met Leeuwin langdurig en met vicento en ammi regelmatig en de schorsingen van o.a. horvath....
Met deze opstelling had je dit seizoen gewoon met 2 vingers in de neus 10e-11e-12e gestaan.
0
Maandag 5 maart 2012 om 13:29 uur

Ties

Tommy schreef:

wat vond jij zo drama aan smolarek dan?
Die jongen is standaard 3 klasse beter dan verhoek.
Zie toch liever immers op het middenveld voor die ramp van een visser.
Als jij mij 1 goede aktie kan noemen neem ik mn woorden terug en dan heb ik waarschijnlijk een andere wedstrijd gezien.... Ben t met je eens dat Verhoek niet veel beter is maar daarom dus Immers en de rest laten staan. Met een bal vasthouder hadden we gisteren aanvallend meer kunnen doen vandaar Immers want dat is de enige die dat kan in deze selectie.