Tag: goal

Pagina 155

Vakkie-G

4e minuut: ohnee he daar gaan we weer na een slippertje in de verdediging slipt kuwas er langs en schiet m kansloos in de linker bovenhoek groothuizen kansloos

11e minuut : wat een prachtige actie van hooi gaat 1 man voorbij ook de 2e maar wat een slechte voorzet eindigd over de zijlijn

23e minuut: jaaa becker is de verdediging van heracles te snel af en heeft alleen de keeper van heracles voor becker schiet kansloos de bal het stadion uit

30e minuut adoden haag constant balletje breed balletje terug het lijkt wel walking voetbal...

36e minuut zal lorenzen deze kans wel benutten helemaal vrij voor open goal staatie ineens vrij maar nee helaas volgens mij heeftie de dozen nog om ze schoenen zitten wAt een aanfluiting!
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 15:52 uur

ado_denhaag070

Kees schreef:

Vanavond:

9de minuut: Oh, wat een tegenvaller voor ADO. Heracles scoort de eerste treffer na een onachtzaamheid in de Haagsche verdediging.

31 ste minuut: Sheraldo Becker wordt goed gelanceerd, maakt gebruik van zijn snelheid en legt de bal breed op El Khayati welke beheerst de 1-1 scoort.

63 ste minuut: Na goed doorzetten van Lex Immers weet Danny Bakker de 1-2 in het voordeel van ADO te maken.

87 ste minuut: Een vlijmscherpe counter van ADO, ingezet door een fraaie pass van Tom Beugelsdijk, bereikt Lex Immers die aan alle onzekerheid voor ADO een einde brengt. 1-3 ADO.

93 ste minuut: De scheidsrechter maakt een eind aan de wedstrijd en ADO heeft haar eerste drie punten in de tas.
32 ste minuut: Elson hooi met een prachtige actie legt de bal klaar op Melvyn Lorenzen maar die schiet de bal het stadion uit.

44 ste minuut: Danny bakker verliest de bal dom op het middenveld, Heracles profiteert daarvan en Brandley Kuwas maakt er 1-0 van

60ste minuut: voorzet Sheraldo Becker op het hoofd van Melvyn Lorenzen, die kopt de bal in de handen van Bram Castro.

64ste minuut: Ado krijgt kans na kans, maar ze gaan er niet in, ze missen duidelijk een spits.

79ste minuut: corner voor Heracles en pröpper kopt de bal over Groothuizen heen. 2-0 Heracles

87ste minuut: Van der Water krijgt de bal op links passeert meijers en gaat 1 op 1 met de keeper, hij gaat er langs en schiet in leeg goal de bal erin. 3-0 Heracles

92ste minuut: Lex immers pakt zijn tweede gele kaart na een discussie met de scheidsrechter.

Na de wedstrijd:
Ado Den Haag haalt opvolger Bjorn Johnsen.
Ado verrast met halen Ricardo van Rhijn

0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 15:16 uur

Petah

Ja want stel je voor dat je klanten klagen over het beleid dat je voert
Feit is de club schiet enorm ge kort dat blijkt toch als je ziet wat er om ons heen gebeurd en bij ons

Mensen denken dat het niet kan maar ik zie ins gewoon als degradatie kandidaat en tuurlijk kan je verliezen van Emmen maar feit is el kayati wil weg becker wellicht ook

En wat heb je dan over nul voetbal en niemand die een goal kan maken we zitten nu nog geen twee weken van de transfer deadline af en zie een paar van onze sterkhouders nog wel vertrekken

En gezien met Johnson hoe snel ze vervangers hebben klaar staan word dit weer een ramp en als ze niet dit jaar gaan lopen ze volgend jaar weer gratis de deur uit

Kortom amateurisme op het hoogste niveau
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 09:18 uur

Tommy

dirk schreef:

Had Van As net zo goed Thomas Verheijdt kunnen benaderen.
5hou toch is op met je thomas verheijdt die ken helemaal niet mee in de eredivisie. Vermij maakt nog wel eens een goal
0
Vrijdag 17 augustus 2018 om 15:42 uur

BLEISWIJK-1

rijswijk hoekpolder schreef:

Je kan wel zien dat die Zhang kan ballen ....goede aanname en mooi afgemaakt !!!! Als ze zo door gaan kunnen we wachten na 5 september voor dat die weer hier is .
Schitterende goal die laatste. Heeft niks met het niveau daar te maken.

Misschien is V. As aan het scouten bij de Asian cup. Of zie ik ze nu weer vliegen?
0
Donderdag 16 augustus 2018 om 21:56 uur

BLEISWIJK-1

ADO DENHAAG 2 TANKT VERTROUWEN MET FRAAIE ZESKLAPPER

Het tweede elftal van ADO Den Haag heeft donderdagmiddag een flinke portie zelfvertrouwen getankt voor haar begin aan de reservecompetitie. De formatie van Virgilio Teixeira won met maar liefst 2-6 bij Vitesse. De oefenwedstrijd op Sportcomplex Papendal werd gespeeld omdat de competitiestart tegen Helmond Sport afgelopen maandag werd uitgesteld.
ADO Den Haag 2 kwam na ruim een kwartier spelen op achterstand tegen Vitesse door een goal van Mats Grotenbreg, maar kwam daarna flink op stoom in Arnhem. Maarten Rieder was de grote man aan Haagse zijde. De creatieve nummer 10 maakte in slechts negen minuten tijd een loepzuivere hattrick. Eerst nam Rieder een voorzet van Nadir Achabar in één keer op de slof, daarna profiteerde hij van een verkeerde terugspeelbal. Hij maakte de triologie compleet door een rebound na een schot van Mats van Kins te benutten. Van Kins was op slag van rust zelf ook trefzeker met een intikkertje: 1-4. Even daarvoor was er een uitstekende redding van Timon Fickert op een fraai schot van een Vitessenaar.

In de tweede helft werd het goede spel doorgezet. Nadat de ploeg van Teixeira al de lat raakte, viel de 1-5 toch al snel. Na fantastisch werk van Van Kins kon Kick de Goede in twee instanties binnentikken. De Goede had het op zijn heupen, aangezien hij in de 63ste minuut ook zijn tweede treffer van de middag aantekende na een vlotte aanval met daarin ook een fraai overstapje. Vitesse maakte nog wel de 2-6, maar eindigde het duel wegens een rode kaart uit frustratie met tien man. Zo heeft ADO Den Haag 2 voor de start van de competitie - het thuisduel met Feyenoord van komnde maandag (14.00 uur) - de smaak aardig te pakken gekregen.

Basisopstelling ADO Den Haag 2: Fikkert; Owusu, Van den Ende, Amofa, Achaba; Reynolds, Van Wetten, Rieder; Amatkarijo, Van Huffel, Van Kins.
0
Donderdag 16 augustus 2018 om 16:39 uur

Aad

marcellino schreef:

Slechtste kwaliteit die er is hoe meer er gekeken word hoe meer storingen.
Je kan een iptv account nemen op 6000 zenders en vod(video on demand)kosten 150 per jaar.ook 4k ultra
Of een sportpakket fox en ziggo en de normale zenders 90 per maand.
Tweede keuze is Matika kastje met WiFi of zonder en daar een abbo op laten weten kosten per jaar 60 euro heb je alle ziggo kanalen.is er ook voor.andere zoals gateway.je moet wel een kastje aanschaffen kosten op marktplaats ongeveer 50 euro.heb je perfect beeld
Ik heb Fox sports. Overigens kijk ik weinig TV en al helemaal geen buitenlands voetbal. Vind ik niks aan.
Ooit, noodgedwongen, via een stream gekeken maar via Goal alert kreeg ik al door dat ADO had gescoord terwijl het toen pas in beeld kwam. Ik zei al: niet mijn ding.
0
Woensdag 15 augustus 2018 om 12:13 uur

Anne van Schuurman

Vakkie-G schreef:

Maar wel knap hoor van zhang scoren tegen oost timor daar voetballen ze volgens mij nog met kokosnoten
De eredivisie is heel wat anders..
Bekijk voor de grap zijn goal nog eens tegen Panathinaikos. Die jongen kan echt wel wat. Maar met hem als enige wordt het wat mager.
0
Dinsdag 14 augustus 2018 om 22:40 uur

DHFC070

Barend schreef:

Wij zouden ons nog wel eens kunnen vergissen in de roep om een spits.
Natuurlijk is een spits nodig maar ze liggen, budgettair gesproken, niet voor het oprapen. Daarnaast moet hij in het team passen, dat kost ook nog eens tijd.

Belangrijker is de constatering dat we het zelfs niet redden tegen een club als Emmen - zonder een echte ADO-spits. Emmen staat voor rust al op 2-0. Als je het achter al niet dicht kunt houden, dan vrees ik dat je er met een spits erbij ook nog niet bent.

Achja je hebt op 1 plek na hetzelfde elftal als de 2e seizoenshelft vorig jaar waar je 5e mee bent geeindigd (na de winterstop) en tegen Emmen krijg je een zondagsschot en makkelijk gegeven penalty tegen. Daarnaast vind Becker het nodig om voor open goal te missen en El Khayati een rollertje met binnenkant voet recht op de keeper.
Vind het sportief allemaal zwaar overdreven reacties die wel gebruikelijk zijn direct na een wedstrijd wegens de teleurstelling. Op financieel gebied is er niets overdreven aan want het is gewoon drama. Er is nog 0,0 aan inkomsten bijgekomen sinds Manders er zit. Sterker nog de uitgaves zijn alleen maar gestegen en de inkomsten gedaald. Iedereen moet zich daar eens druk om gaan maken anders staan we volgend jaar weer te bedelen bij UVS of de gemeente.
0
Dinsdag 14 augustus 2018 om 06:51 uur

Bollie74

Zat net even de samenvatting terug te kijken, want had er gisteren totaal geen zin in. Maar wat is Bakker aan het doen bij de 2 doelpunten. Bij de 1e verdedigd hij op 20 meter, waardoor die gozer een goal maakt die hij nooit meer gaat maken en bij de 2e tikt hij die jongen totaal onnodig aan.

en dan in de laatste minuut gaat hij lopen kappen en draaien ipv de bal er nog 1 keer ingooien. Hoop dat Fons ziet dat op die plek Goossens of Malone moet staan aanstaande zaterdag.