Tag: minuut

Pagina 156

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Klapper gebruiken voor Henk
Het publiek wordt zondag tijdens de eerste minuut van de wedstrijd tegen Ajax verzocht massaal de uitgedeelde ‘klappers’ te gebruiken als eerbetoon aan Henk van Oosterom, aldus het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 22 september 2012 om 21:51 uur

ADODENHAAG

hjfff schreef:

Volgens mij zei ik niks verkeerds. Dus ik ben zielig omdat ik het raar vind dat mensen niet meezingen??
Je zei dat het een schande is dat vaders met hun dochters daar zitten die niet meezingen.. goed ik vind het ook niks die mensen die de hele wedstrijd blijven zitten en in de 80e minuut met 0-2 achter weggaan, maar je kan niet verwachten dat je 15.000 fanatiekelingen hebt. Maar zelfs die fanatiekelingen die hoor ik sommige wedstrijden nauwelijks. Je schuift dus alle schuld naar 1 groep mensen, onterecht
0
Vrijdag 21 september 2012 om 23:49 uur

Vincent

Inderdaad!

Liever 5000 diehards die massaal zingen à la Zuiderpark dan 13.000 stuks klapvee.
Op MN zitten er geen 5000 en die zijn ook altijd opvallend stil..
Laat die andere 10000 lekker Vd wedstrijd genieten mag MN ludiek bedoelde kinderliedjes zingen..deal?.

Maar dan wel 90 minuten hè en niet zoals anders een minuut of 10 in totaal
0
Vrijdag 21 september 2012 om 22:05 uur

Prutser 070

Kees schreef:

Of we halen Ricky nog ff snel terug bij de Spakenburg:

Blijft wel een hele mooie wedstrijd met alles er op en er aan. Doet alleen nog steeds pijn als ik denk aan dat doelpunt in de 93ste minuut.

Als we zondag dezelfde strijd en passie kunnen leveren als in die wedstrijd hebben we zeker kansen, want we hebben nu meer kwaliteit in het elftal dan toen.
0
Maandag 17 september 2012 om 14:06 uur

ado-kenner

Rob2002 schreef:

Scheids is een drama. Is totaal niet consquent.

Maar de rode kaart voor Meijers is terecht en erg dom.

ja maar nu durft hij hem wel te geven maar in de 35e minuut niet he? en nu weer scheidsrechter heeft oogkleppen op!
0
Zaterdag 15 september 2012 om 21:25 uur

janjazz37

Was heel indrukwekkend.
Aan de ene kant heel ingetogen met een minuut stilte., aan de andere kant echt Haags.
En natuurlijk sterk gerelateerd aan de Club met een prachtig spandoek ,veel vlaggen, haags kwartiertje, ado-lied, vuurwerk en rookbommen.
Stapel bloemen bleef maar groeien.
0
Vrijdag 7 september 2012 om 22:47 uur

DHFC070

OPROEP STILLE TOCHT HENK VAN OOSTEROM (aanstaande vrijdag)

Lieve vrienden, kennissen en alle mensen die tegen zinloos geweld zijn.

Op 07 september a.s. willen wij jullie namens Sandra uitnodigen om mee te lopen in de stille tocht voor ha...
ar echtgenoot Henk van Oosterom.

Henk was voor zijn werk 3 maanden in Australië. In de nacht van 31 augustus op 01 september is Henk met geweld uit ons leven gerukt.

De stille tocht zal vrijdag om 19.00 uur starten bij het "Schevenings vrouwtje" aan het einde van de keizerstraat te Scheveningen. De tocht zal eindigen voor het huis van zijn schoonouders aan de korbootstraat te Scheveningen.

Er zal dan voor Henk een minuut stilte worden gehouden, en daarna is er gelegenheid bloemen neer te leggen.

Henk was een Hagenees en ADO supporter in hart en nieren. Wij willen jullie daarom vragen de tocht zo groen/geel mogelijk te maken dmv ADO vlaggen/sjaals/shirtjes enz.

Wij hopen jullie vrijdagavond allemaal te ontmoeten om Henk de laatste eer te bewijzen.

b.fijman schreef:

Zo kijken wat 010 tegen fietstas gaat klaarmaken, ze hebben nu ook Wes erbij.
0-1 in de laatste minuut
0
Zondag 2 september 2012 om 14:17 uur

Bert

Ik zou Jenner gewoon eens op proef laten komen. Het is een momentenvoetballer maar als die gaat draaien kan het een sensatie worden. Beetje de Meric rol geven invallen in de 70e minuut om wat te forceren als de back van de tegenpartij al wat vermoeid is.

Als die op de training niemand voorbij komt stuur je hem gewoon weer weg.

0
Zaterdag 1 september 2012 om 13:36 uur

pajam

Steijn gaat vrolijk door met bouwen aan nieuwe ploeg

01/09/2012 09:42

Na één zege en twee gelijke spelen ging ADO Den Haag vrijdag tot ontevredenheid van Maurice Steijn in eigen huis onderuit tegen FC Groningen (0-1). De trainer vond zijn ploeg slordig spelen.

`Wij wilden vanaf de eerste minuut de baas zijn, het initiatief pakken met en zonder bal`, reageerde Steijn na de wedstrijd. `Na 25 minuten werden we echter slordig. De middenvelders wilden teveel de diepte zoeken. Zo`n doelpunt mag eigenlijk niet vallen.`

`In de rust hebben we aangegeven dat wij het in het voetbal moeten zoeken, zoals we in het verleden ook al hebben laten zijn. Maar het bleef slordig en er werden de verkeerde keuzes gemaakt met vier spitsen en een verdediger voorin. Het is een relatief jonge ploeg. Ik kan mijn ploeg weinig verwijten in strijd en arbeid.`

`Ook het publiek moet ik een compliment maken dat zij er tot het laatst achter bleven staan`, vervolgde de oefenmeester van ADO. `Eén moment was vanavond bepalend. Het viel de kant van Groningen op en had ook onze kant op kunnen vallen. We gaan vrolijk door met het bouwen aan een nieuwe ploeg.`

vorig seizoen erfenis van v/d Brom, dit jaar jonge ploeg waar men geduld mee moet hebben?