Tag: var

Pagina 16

marcellino

dirk schreef:

Wat een slappe zak, die Kamphuis. Een staaroperatie lijkt op z`n plaats, want absoluut geen pingel.
Raar is het dat hij pas bij de 2de overtreding vond dat het een penalty was,maar beelden bekijkt van de eerste overtreding.
Bij het eerste duel kan je twijfelen maar blijft de speler op de been dus kan never nooit een penalty zijn.
En 2de wordt hij nog en eens geraakt dus raar allemaal ,VAR zou eerlijker moeten zijn echter is het willekeur van de scheids

0
Zondag 1 november 2020 om 17:08 uur

Haagse Sloopkogel

Geen zin om honderden berichten terug te lezen, mijn visie op gisteravond is simpel:
Handjes dichtknijpen dat je met de rust niet 0-4 achter staat
Na de 1-1 door een inviduele fout van Beijen toch weer snel op 1-2 maar wat was in hemelsnaam Koopmans daarbij aan het doen?? Die bal was echt zeker weten houdbaar, zeker die hoek, maar dat ter zijde

Vervolgens een VAR minkukel op 2 momenten: 1 - we hadden een pingel moeten krijgen, 2 - Dani de Wit had rood moeten krijgen voor een elleboog

Die 2-2 kwam echt wel uit de lucht vallen, maar zeker wel een extra puntje die je van te voren niet verwacht had

Elmkies en Besuijen vielen goed in, ik ben zelf heel erg benieuwd naar Del Fabro, ik hoop dat hij overmorgen speelminuten krijgt
Morrison viel niet zo lekker in als tegen Groningen, maar misschien mee starten woensdag?
Koopmans een wedstrijdje rust geven, laat Schoonderwalt maar keepen tegen Sparta
0
Maandag 26 oktober 2020 om 09:14 uur

Barend

Jordy schreef:

En waar was de VAR bij het penalty moment?
De VAR is onberekenbaar. Ik begrijp dat wel: ze willen niet het werk van de scheidsrechter gaan doen. Dan kun je aan de gang blijven. Alleen ingrijpen bij heel duidelijke overtredingen die noch door scheids noch door grens waargenomen zijn. VAR dient uitzondering te blijven.

Doel jij op het moment dat Martens Indie Pinas aan zijn shirt vasthield?
0
Zondag 25 oktober 2020 om 23:14 uur

FC2500

2-2, 2-2!

We zijn geen Napoli, wat denken ze dan die kaasboeren..
VAR was ook 2x even andere wedstrijd aan het kijken met de elleboog van de week en een wellicht pingel..

Hoe je het wend of keert het is een resultaat en of dat terecht is of niet zal mij persoonlijk echt niets interesseren.

Het gaat dit seizoen maar om 1 ding minimaal 14e worden. Hoe dat zal gebeuren maakt echt niks uit.

Club is aan het zorgen te overleven financieel en sportief des te sneller we dat allemaal begrijpen hoe meer je een pot zoals vanavond gaat waarderen en begrijpen.
Er is maar 1 belang dat de club blijft bestaan en het liefst zo langs als mogelijk in de eredivisie.

Nu op naar woensdag. Hopelijk een rondje verder in de beker weer eens. By the way waarom mag zo een Fraser en Boukhari wel het stadion in? Corona geldt ook voor hen en vind zoiets het risico niet waard dat je tegenstander lekker mag komen kijken..
0
Zondag 25 oktober 2020 om 22:54 uur

Jordy

Barend schreef:

Van de passing van Bijen ben ik geschrokken.
Faye viel me niet mee.
Het doelpunt van Kramer was uiteraard een mazzelgoal, maar hij stond er wel. (Keek de VAR nou naar buitenspel?)
Besuyen zorgt voor dynamiek, dreiging, waardoor onze verdediging ontlast wordt, en even op adem kan komen. Als hij dat geen 90 minuten volhoudt, laat hem dan in ieder geval de tweede helft meedoen.

In de tweede helft heb ik aardige dingen gezien. De wisselspelers waren gretig, op die felheid had AZ niet gerekend.
ADO heeft geprofiteerd van het onvermogen van AZ om de score in de eerste helft uit te bouwen. Koopmans vond ik o.k.
0
Zondag 25 oktober 2020 om 22:51 uur

Barend

0
Zondag 25 oktober 2020 om 22:44 uur

barney0700

3 minuten zijn ze helemaal gek joh. wissels, doelpunten en var moment en dan dat erbij geven.