Vorige pagina
Pagina 164
Volgende pagina

oodh

Moet altijd `lachen` om al die shouters die denken dat na Groningen uit we wel weer winnen. 86% geloof ik op deze box. Dat krijgen we nooit voor elkaar en nu dus ook niet. Voor de tweede keer bedacht, na een overwinning, dat we thuis tegen RKC wel gelijk konden spelen. Lukte ook weer niet. PSV uit... garandeer nu al iedereen dat het kansloos wordt. Wat een vreselijk seizoen.
0
Zondag 15 december 2013 om 00:13 uur

Haagse Roel

H@@GenEES schreef:

Laat gaan joh, je weet toch dat die daar op uit is, ff kijken wat er op de box geroepen wordt en dan heel hard het tegenovergestelde roepen, beetje net niveau belletje trekken.
Beste man, je kan mij wegzetten zoals je wil , geen probleem.
De waarheid eens onder ogen zien is blijkbaar voor velen hier moeiijk.

De halleloeja verhalen afgelopen week waren weer niet van de lucht hier na een mooie overwinning op Groningen , dat zeker.

Beetje kortzichtig alleen , en daar blijf ik tegen ageren/ shouten, of jij dat nou leuk vindt of niet. Mooie beloftes vliegen je al jaren om de oren en er wordt geen ene reet van waargemaakt.

Blijf maar lekker denken dat het allemaal goed komt met die kneuzen aan het roer.

En niet bleren dat ik alleen maar shout als het slecht gaat en onder een steen vandaan kom. Als het goed is geef ik dat ook aan, helaas is dat meer uitzondering dan regel.......
0
Zaterdag 14 december 2013 om 23:43 uur

Kees

Bijna elke bal in de tweede helft in de trechter. Waarom Alberg voor Van Haaren. Waarom tegen RKC een verkapte 4-4-2 terwijl je weet dat ze compact spelen. Gehrt en Van Duinen liepen heel veel dicht.

Waarom niet Cabral en/of Gouriye gebracht? Nu kon RKC haar eigen spelletje blijven spelen.

Dit is echt een overwinning van tacticus Koeman op .......... Steijn.

Mijn plezier wordt steeds meer verpest.

Dit seizoen zit heel veel tegen en de volgende drie wedstrijden zijn PSV en NEC uit en Feijenoord thuis. Maak je borst maar nat.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 22:29 uur

janjazz37

070 schreef:

Hoezo onbenul? Je hebt op zich wel gelijk dat onze staf uit onbenullen bestaat, maar juist deze uitspraak in de rust was niet zo gek gezien het aantal kansen in de eerste helft. Alleen hadden ze tien minuten na rust moeten inzien dat het ineens zo veel moeizamer ging dat er verschillende spelers gewisseld moesten worden.
Kansen ontstonden na dooie spelmomenten en/of scrimmages voor het doel.
Er was vrijwel geen enkele creativiteit en de spitsen konden niet via een combinatie bereikt worden.
Was ook in de 1e helft al duidelijk.

Dan moet je als TS ingrijpen.

Gebeurde laat en onvoldoende. Het voor deze wedstrijd bedachte strijdplan bleef in feite intact en had de prullemand ingemoeten.
Dit was eigenlijk een overwinning van Koeman op Steijn.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 22:02 uur

070

kako schreef:

en dus STEIJN OPROTTEN EN WEL GAUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik vrees dat de overwinning bij groningen hem weer tien wedstrijden krediet heeft gegeven door het bestuur.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:44 uur

jajoh

Ouderwets weer ba een onverwachte overwinning. Wormgoor kijkt niet alleen dom uit zijn ogen, hij is het nog ook. Wat een kutverdediger is dat. Tactiek 2e helft was er niet. Al met al blijft het armoe allemaal.
0

Mike

Rome schreef:

Zal wel weer des ADO`s zijn om weer 0-3 te verliezen na een goede prestatie afgelopen week. Maar laten we het beste hopen.
Nee, heb goede hoop. Wordt een zwaarbevochten overwinning maar de punten blijven hier. 2-1
0
Zaterdag 14 december 2013 om 17:26 uur

Kees

1905 schreef:

Eind fase dan?
Ach, ik ben nog steeds blij met die overwinning tegen Groningen. Kan ik een week opteren. Was jij ook lid van SV? Er is weer van SV een oud-coryfee overleden.
0
Donderdag 12 december 2013 om 19:11 uur

1905

Beste Supporter,

Na de prachtige overwinning in het hoge noorden tegen FC Groningen gaan we zaterdag wederom vol voor drie punten in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk! Met een overwinning aanstaande zaterdag kunnen we op 20 punten komen, waarmee we direct weer een aantal plaatsen kunnen stijgen op de ranglijst.

Onze ploeg hoopt bij deze belangrijke wedstrijd op de steun van al onze supporters en volle tribunes! Daarom deelt ADO Den Haag uit!

Via de link in deze e-mail krijg je nu namelijk 50% korting op het kopen van kaartjes voor de wedstrijd ADO Den Haag - RKC Waalwijk.
0
Donderdag 12 december 2013 om 18:17 uur

Kees

Volgens verweet jij met kritiek op Steijn van het "inslikken van een langspeelplaat" spuug die van jou eens uit dan.
Bij mij is het een cassettebandje mag dat ook ?

Ik probeer gewoon van de overwinning volop te genieten. Dat maakt het ado-leven een flink stuk leuker na al die ellende van de laatste tijd.