Vond `t vandaag best een goeie pot van ADO. Dacht ff na de goal van Hooi dat we nog zouden winnen ook. Onverdiend maar wel lekker..........

Hoop snel op wat miljoentjes voor onze Willie................
0
Zondag 8 april 2018 om 22:14 uur

Haagse Roel

Natuurlijk lullig die goal in de blessuretijd maar wel terecht. Prima punt in een vermakelijke wedstrijd. Had het liever anders gezien maar mening , die ik al vroeg klaar had over de hier zo bejubelde Kanon blijkt de laatste wedstrijden met name weer duidelijk. Doorsnee verdediger die ook weer vandaag de aanleiding is voor twee tegengoals. Verdedigend dus geen topper en opbouwend lachwekkend. Kan je er een paar miljoen voor vangen ?? dikke strik erom en weg met koosnaampje Willie. Er liggen nog kansen voor de play offs. Twente moet je de genadeklap geven en bij H`veen uit is ook best een resultaat te halen. Psv thuis zijn ze al kampioen en liggen er ook mogelijkheden. Fijne avond!!

troje

Joh, als je nu eerlijk kijkt naar deze wedstrijd dan is dat gelijkspel toch een meer dan eerlijke opbrengst? Utrecht was de veel betere ploeg vandaag. Ja natuurlijk was het geen vrije trap in de 93e minuut, maar die goal werd ook onterecht afgekeurd in de minuten ervoor. Uiteindelijk een terechte uitslag en een typische ADO wedstrijd. Uitpubliek er niet bij is een drama. Op het veld gelukkig een goed debuut voor Indy, mooie goals van Beugel, Johnsen en Hooi, en er stond een aardig team. Nu hopen dat Groningen kan winnen.
0
Zondag 8 april 2018 om 15:11 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Johnson viert goal met leeg uitvak
Bjørn Johnson vierde de 1-1 in de Galgenwaard met de fans die er niet waren.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 8 april 2018 om 14:55 uur

HJ

marcellino schreef:

jammer of niet 2-3 in blessure tijd mag je nooit meer weg geven gewoon een domme overtreding van beugelsdijk.en kost je de play offs.
dit jaar gewoon teveel wedstrijden weg gegeven jammer.
laat psv maar kampioeen worden volgende week heb je misschien een kans dat ze de wedstrijd tegen ons laten varen.
Hou toch op... nu komt het door beugelsdijk in jou ogen. Die speelt verder anders een goede wedstrijd. Goede verdedigende acties en een goal. De overtreding is niet slim, maar ook een beetje zoiets waar soms wel en niet een overtreding wordt gegeven dus gewoon dikke pech.

Het is juist kanon die 2x ernaast zit... net zoals vorige week.
0
Zondag 8 april 2018 om 14:30 uur

GreenYellowTheHague schreef:

Het blijft moeilijk gelijk spelen met 0 shots on target, laat staan winnen
1 shot on goal, 1 goal... Nog 3 x schieten misschien?
0
Zondag 8 april 2018 om 13:46 uur

Aad

grijze gek schreef:

Die komt dus volgend seizoen naar ons toe, was een bewusje van hem
Leuke goal. Maar moet ik die Ronaldo kennen?

DHFC070 schreef:

Alsof Becker dit seizoen nog geen goede voorzet heeft afgegeven.... werkelijk lachwekkend sommige hier. Sinds hij er niet bij is ziet het er in balbezit niet uit vooral omdat het team niet weet wat ze moeten doen en er nu geen 3 tegenstanders worden bezig gehouden waardoor andere meer ruimte krijgen.
Heb trouwens helemaal niks tegen Goppel doet het heel leuk en ik ben ook fan van zijn spelopvatting, snelheid en frisheid. Is een opstelling met Becker en Goppel mogelijk of komen ze allebei alleen uit de verf op rechts?
Maar wie neemt marcellino en grijze gek hier nog serieus dan?

Goppel is een leuke speler maar je mist idd Becker, die is veel gehaaider en geeft tot nu toe de betere assists af... De cijfers liegen niet en iedereen ziet dat nu Becker er niet bij is hoeveel aanvalskracht je mist en hoe weinig je voor het goal komt.