Vorige pagina
Pagina 168
Volgende pagina

Gast

Zo, gisteren weer een record drukte op de shout geweest zie ik. 100x zo veel berichten als na een overwinning. Lijkt wel of een aantal juigend glibberig onder hun steen vandaan komen na het laatste fluitsignaal van een nederlaag.
Zo slecht vond ik ons helemaal niet eens spelen, de kansen werden gewoon niet benut, en de tegendoelpunten vlak voor de rust en na de rust draait elke ploeg de nek om. Deze keer heeft de voorhoede het gewoon laten afweten.
0
Maandag 25 november 2013 om 09:09 uur

wdr

Ik heb ook wel een goed gevoel over vandaag, denk een overwinning of anders een gelijkspel.
0
Zondag 24 november 2013 om 10:39 uur

Kees

Dat wordt morgen een makkelijke 1-3 overwinning. Kijk morgen vanuit een haagse bar in Spanje dus dat gaat geluk brengen.

Die Piet Jansen is wel lekker open en eerlijk in zijn commentaren. Je kunt merken dat die man niet onder wat voor druk staat of wat dan ook. Wrs. al redelijk binnen zodat ie zich geen zorgen om zijn plekkie behoeft te maken.
0
Zaterdag 23 november 2013 om 10:27 uur

ADOnieuwegein

Het word een 0-2 overwinning, die niet in gevaar komt!!
0
Vrijdag 22 november 2013 om 21:27 uur

teeg28

dit utrecht heeft helemaal geen vertrouwen en missen veel spelers
dus vanaf minuut 1 gelijk afbluffen en er vol op klappen en niet meer los laten dan vreet je ze op en met een overwinning pak je de week erop 020 ook let maar op . dus 100 PROCENT INZET van de spelers en de supporters.

come on the hague
0
Vrijdag 22 november 2013 om 18:24 uur

oodh

Haagse Kelt schreef:

I de huidige staat ontlopen Utrecht en ADO elkaar niet veel. Degene die als eerste scoort kan best eens spekkoper zijn. Gok op een gelijkspelletje, hoop op een eclatante 0-4 waarbij ik 4 keer stiekem mijn zoontje in zijn been knijp omdat we in een thuisvak zitten..
Volkomen niets van te zeggen. Wanneer je het idee hebt dat een overwinning de opmaat is tot een betere serie, lopen we meestal weer tegen een enorme zeperd op.
0
Vrijdag 22 november 2013 om 15:46 uur

Bert

schreef:

Ja inderdaad, er gaan veel te weinig mee naar uitwedstrijden. Misschien slaat dat gewoon niet aan bij de jongere garde. Die ééntonige lalala liedjes hoor je in elk stadion tegenwoordig, al die ouwe liedjes zijn verwaterd of zo.
In de jaren 80 gingen er uiteindelijk ook steeds meer mee, maar dat was 70 procent sensatiezoekers die geen wedstrijd keken, dat hoeft voor mij nou ook niet meer natuurlijk. Ik ben er wel bij zondag en kies voorderest een paar wedstrijden per jaar uit om mee te gaan. Heb ook nog een gezin, moet ik ook rekening mee houden
Er zullen zondag een kleine 350 meegaan volgens de voorspellingen.
Veel succes zondag! Een kleine 350 man is niet slecht.

Andere clubs hebben er ook last van de uitkaarten zijn stevig aan de prijs.
Tel er bij op dat je hele zondag in het teken van voetbal staat iets anders kun je niet doen.

Verder speelt Ado (en dat duurt nu al 2 jaar) uit erg slecht. Op een uitzondering na dan. Kijk vechten ze nog voor de overwinning maar de beloning is meestal dat je als een geslagen hond het stadion kan verlaten.

Waarschijnlijk ga ik naar Psv uit. Kan het toch niet laten af en toe een uitwedstrijd te bezoeken.

Maar dat er maar een paar 100 supporters meegaan verbaast mij niets.
0
Donderdag 21 november 2013 om 22:09 uur

DJ

K.B schreef:

Een kolkend stadion? Alsof je het over Galatasaray - Fenerbace hebt. 10.000 supporters of een uitverkocht stadion. Tegen Ajax en Feyenoord hangt er altijd een gespannen en goede sfeer. De prijzen zijn inderdaad belachelijk hoog tijdens deze wedstrijden. Je zal maar met je vrouw en/of twee kinderen willen gaan. Ben je zo een kleine 100 euro kwijt incl. eten en drinken. De prijs en kwaliteitverhouding (prestaties op het veld) liggen niet in verhouding net elkaar nu.

Ben het met je eens dat het in de papieren kan lopen als je met een heel gezin gaat. Maar zijn denk ik toch zat mensen die geen CC hebben en dan nu wel met een vriend of kennis mee kunnen. Iets wat normaal gesproken tegen Ajax niet mogelijk is. Het blijft toch een aantrekkelijk affiche en tegen Ajax schat ik de kans op een gelijkspel of misschien een overwinning altijd hoger in dan tegen bv PSV of Twente.
0
Zondag 17 november 2013 om 15:26 uur

haagse-Dick

Van Duinen: "Zo`n overwinning zorgt voor rust"

ADO Den Haag gaf zichzelf weer wat lucht in de Eredivisie door afgelopen weekend te winnen van SC Cambuur. Door de zege, ADO was in eigen huis met 3-0 te sterk voor de Friezen, sloeg de stemming in Den Haag - in elk geval voorlopig - om.

"Zo`n overwinning zorgt voor rust binnen de club. Je voelde dat er veel druk op ons stond. Bij een slecht resultaat waren we misschien in een negatieve sfeer beland", zegt aanvaller Mike van Duinen in gesprek met het Algemeen Dagblad. Door de overwinning steeg ADO Den Haag naar de vijftiende plek in de Eredivisie, dat ging ten koste van SC Cambuur dat nu zestiende staat.

Het resultaat van het eerste elftal in het voetbalweekend is in het betaald voetbal de graadmeter voor de sfeer op de werkvloer bij een club. "Dat is inderdaad kenmerkend voor voetbalorganisaties. Je kunt op kantoor nog zo goed en hard werken, als je dan met 6-1 verliest in Zwolle beïnvloedt dat de sfeer in de hele organisatie", zegt algemeen directeur Piet Jansen in de krant.

Ruud Mansveld, manager van de fanshop van ADO Den Haag, ondervindt aan den lijve wat een thuisnederlaag tot gevolg heeft. "Als je verliest, kun je tien minuten na de wedstrijd de fanshop wel sluiten, dan gaat iedereen meteen teleurgesteld naar huis", zegt hij in het AD.
0
Dinsdag 12 november 2013 om 13:24 uur

wdr

Wat ook positief is, is dat de overwinning op Cambuur de eerste overtuigende overwinning van het seizoen is. De andere waren allemaal kantje boord.