Krijgt Ebi nu maar 10 minuten om te laten zien dat hij beter is dan Verhoek???

45e minuut smolarek en lalkovic erin anders win je dit niet, klaar
0
Zondag 12 februari 2012 om 13:11 uur

Vakkie G 079

ik zeg rustig spelen, counter 0-1, 70e minuut lalco of ebi erdin en afmaken die handel.

3 punten moeten te doen zijn!
0
Zondag 12 februari 2012 om 12:51 uur

yesyes

hjfff schreef:

Zal wel niet gebeuren maar ik hoop op;

...................Coutinho.….............
Liefden.....N`Toko...Kum......Luksik.

.....................Rado..................
.........Chery..........Toornstra..

.....Smolarek...Immers....Vicento

Liefden een kans, speelt makkelijk mee in het 2e, is een echte back en geen omgeschoolde, beperkte middenvelder zoals Visser.
Luksik deed het goed in de laatste potjes voor de winterstop. Supusepa heeft een dramatische pass en is ook heel traag.
Immers als aanspeelpunt voorin, Smolarek zwervend erbij en Vicento voor de snelle uitbraak.
Chery op het middenveld waar hij gewoon positie kan houden. Op papier speelt hij vaak linksbuiten, maar hij loopt dan overal.. behalve linksbuiten.
Dit komt de veldbezetting en opbouw niet ten goede, aangezien medespelers nooit weten waar hij uithangt.
Juist helemaal mee eens goede opstelling alleen zal ik toch Ammi opstellen als die fit is. Die steijn moet nou toch echt een keer met Immers in de spits gaan beginnen die leeft dan helemaal op dat weet ik zeker. J.verhoek werkt niet en moet gewoon gaan banken klaar simpel uit. Alleen heb ik de indruk dat johnny het bilmaatje van maurice is en dat dus never nooit zal gaan gebeuren.

Rond de 60ste minuut, als de wedstrijd het toelaat, lalkovic voor vicento erin en hoppa dan heb je een goede voorhoede staan, het kan echt nooit slechter gaan dan nu het gaat voorin. Dus dan valt er misschien nog wat te redden van dit DRAMA seizoen tot nu toe.

0
Zondag 12 februari 2012 om 01:03 uur

Prutser 070

Ik was er al bang voor dat Boussaboun in de basis zou staan en kreeg helaas gelijk. Wat is die gozer achteruit gegaan zeg, heeft niks meer van de jonge Ali. Hij is gewoon te oud geworden en voegt in het veld helemaal niks toe.

Ik was al niet blij toen Ali een contract kreeg maar Steijn wilde hem er zo graag bij hebben dat ik hem het voordeel gaf maar ik vraag me echt af wat Steijn in Ali ziet want ik zie het niet. Hij straalt ook helemaal niks van leiderschap uit en ipv dat hij rust in het spel brengt raakt hij elke bal die hij krijgt kwijt.

De wissels van Steijn waren ook weer van laag niveau eerst Horvath er uit en met 3 verdedigers spelen en daarna was de wedstrijd gespeeld en was AZ heer en meester. Toen toch maar weer Luksik er als centrale verdediger er in omdat AZ anders de 10 zou halen. Het was gewoon amateuristisch hoe hij wisselde. Hij liet Ali tot 80ste minuut staan???
0
Woensdag 8 februari 2012 om 22:04 uur

Ties

Kan iemand mij uitleggen waarom Ali speelt en Smolarek niet, Visser speelt en Rado niet, Horvath uberhaupt speelt, je risico gaat nemen als je laatste linie zeer zwak speelt en niet staat, je 0-1 staat met de rust en binnen 1 minuut de wedstrijd weggeeft...... Sjezus wat een koude kut avond !
0
Woensdag 8 februari 2012 om 22:03 uur

Moi

AZ vernedert ADO Van onze Telesportredactie
DEN HAAG - AZ maakte woensdagavond gehakt van ADO Den Haag. De ploeg van Gertjan Verbeek won met liefst 6-0 bij de club uit Den Haag. AZ-spits Charlison Benschop was met 3 goals the man of the match.

De competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag en AZ zou aanvankelijk afgelopen zaterdag worden gespeeld, maar het duel werd afgelast. Scheidsrechter Kevin Blom keurde het veld in het Kyocera Stadion aan het einde van de middag af.

Boeiende eerste helft
Maarten Martens kreeg na 6 minuten de eerste grote kans van de wedstrijd. De Belg schoot echter huizenhoog over. In de 13e minuut had Lex Immers ADO op voorsprong kunnen brengen, maar doelman Esteban redde goed. Het spel golfde op en neer en na een half uur spelen zorgde AZ-spits Charlison Benschop via een afgemeten kopbal voor de 0-1. De voorsprong was verdiend, want AZ was al met al de betere ploeg.

ADO compleet weggespeeld
De tweede helft was amper begonnen of Benschop trof weer doel (0-2). De spits schoot na een pass van Martens goed in. Benschop had het op zijn heupen en maakte in de 68e minuut de 0-3. Het ging daarna hard, want 5 minuten later tekende Martens voor de 0-4. Invaller Jozy Altidore pikte ook nog zijn doelpuntje mee (0-5). Een paar minuten later was de Amerikaan weer trefzeker (0-6).

AZ staat door de winst op een tweede plek. De Alkmaarders hebben evenveel punten als koploper PSV, maar hebben een minder doelsaldo.
0
Woensdag 8 februari 2012 om 21:54 uur

Remon - Capelle

Best een geinige comedy bij groningen tegen rkc. Binnen de eerste minuut een pingel voor rkc en binne 5 minuten 0-2 door een eigen doelpunt. En wij maar denken dat wij pech hebben.
0
Zondag 5 februari 2012 om 16:38 uur

Moi

za 04 feb 2012, 170
LIVE EXTRA ADO - AZ Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM - In de twintigste speelronde staan vanavond drie wedstrijden, waaronder ADO Den Haag - AZ, op het programma. De duels zijn vanaf 18.45 uur via onze speciale livewidget van minuut tot minuut te volgen.
bron: telegraaf
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 17:14 uur

Is Milan Lalkovic al bij ons verschenen??
zoja, dan staat ali erin tot die doodmoe is, (35e minuut) en dan zal lalkovic moeten invallen.