Vorige pagina
Pagina 172
Volgende pagina

Prutser 070

Toch weer een fout van Horvath in de laatste minuut, hij werd nog gered door Kum
0
Dinsdag 10 januari 2012 om 20:50 uur

Jimme

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben benieuwd wie er vanavond spelen. Als ik Steyn goed begrepen heb, wil hij vanavond met het elftal starten dat tegen Roda gaat beginnen. Er zitten een paar lastige keuze`s bij.

Wie speelt er rechtsback als Ammi niet op tijd fit is?
Linksback Luksik of Supusepa?
Spits van Duinen of Verhoek?
Recht en linksbuiten Verhoek en Vicento, of toch Chery?

W.Verhoek J.Veroek Chery

70e minuut Vicento erin voor Chery. Als we achterkomen gewoon Vicento voor Supi en 3-4-3 gaan spelen met Chery op het middenveld met lex, rado en jens.
0
Dinsdag 10 januari 2012 om 14:54 uur

BLEISWIJK-1

ADODenHaag ADO Den Haag
Supergoal Mike van Duinen, slalomt in zijn eentje over het middenveld, langs de verdediging en scoort in de lange hoek, 2-1, 54e minuut
0
Zondag 8 januari 2012 om 17:08 uur

Kees

VERS VAN DE PERS VAN DE CHELSEA SITE: SINDS 1 MINUUT

Chelsea are said to be close to completing the signing defender Kenneth Omeruo from Standard Liege.

The Blues are set to tie up the signing of Nigeria Under-20 international Omeruo, 18, and would then loan him to Dutch club ADO Den Haag.

"I hope all the paperwork is in place soon so he can join our squad," ADO Den Haag coach Maurice Steijn told Omroep West.

Chelsea are apparently intending to loan the centre-back to Den Haag until the end of the 2012-13 season.
0
Zaterdag 7 januari 2012 om 18:29 uur

BLEISWIJK-1

Van Duinen: "Andere club dan ADO geen optie"

Mike van Duinen heeft een contract voor tweeënhalf jaar getekend bij ADO Den Haag. In de overeenkomst van de twintigjarige aanvaller is ook een optie opgenomen.

Van Duinen speelde dit seizoen elf duels voor de eredivisionist, waarin hij drie keer scoorde. "Ik ben hartstikke blij met mijn eerste contract" zegt hij op de website van Fair Deal Sportsmanagement. "Het geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik besef maar al te goed dat dit pas het begin is en ik nu keihard moet knokken voor iedere minuut in het eerste elftal van ADO Den Haag."

"Een andere club was nu helemaal geen optie voor mij, het is mijn club waar ik een goed gevoel bij heb en de ADO-fans zijn echt geweldig", vervolgt de jongeling. "Wij hebben echt een heel leuk team en een sterke ploeg en doen voor niet veel ploegen onder, dus wat dat betreft moet er een goede eindklassering in zitten. Ik ben blij dat ik de komende jaren onderdeel van ADO Den Haag mag uitmaken."

0
Zaterdag 7 januari 2012 om 15:18 uur

Bert

Poepon zou in mijn ogen een behoorlijke versterking zijn maar goed ik zal er wel geen kijk op hebben.
Is een speler met een actie in huis die zorgt voor scorend vermogen.

Maar goed ik moet nog zien of hij daadwerkelijk aangetrokken wordt.

Ik hoop wel dat we de 2e seizoenshelft wat meer spectakel gaan zien. Vroeger hadden we Meric als hij dan inviel in de 70e minuut stonden we op de banken.

Cherry kan alleen maar beter worden ok zijn rendement is niet optimaal maar wel een speler waarvoor ik naar het stadion komt.
0
Dinsdag 3 januari 2012 om 12:00 uur

Kees

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO bezig met Finse spits
ADO Den Haag wil een Finse spits op proef meenemen op trainingskamp. Het gaat om de jeugdinternational Tim Väyrynen.
Lees het nieuwsbericht
Vanaf 1.15 minuut zie hem na een één/twee de drie nul maken:

0
Woensdag 28 december 2011 om 19:27 uur

Jimme

Bert schreef:

Die joden zijn na de wedstrijd ook nog flink tekeer gegaan. Lijkt mij toch vrij logisch dat ze uitgesloten worden voor verdere deelname plus een flinke boete.
Volgens de directeur van de KNVB zijn er 3 opties: - Wedstrijd opnieuw spelen - wedstrijd stoppen en deze stand als eindstand bepalen - wedstrijd vanaf 36 minuut verder spelen. Uitsluiting gaat denk ik niet meer gebeuren.
0
Donderdag 22 december 2011 om 00:00 uur

yesyes

Moi schreef:

Door pech, blessures en schorsingen hebben we verloren van 020. Het is geen schande om van een top club te verliezen.
Andere top club met betere selecties hebben ook verloren, AZ, twente blijven ook de lege handen achter, terwijl Heerenveen lijdt nog steeds aan ware slachting van PSV.
Onzin post hoe kan je dat nou zeggen man als je in de 10de minuut al rood heb. Zonder die rode kaart was die hele wedstrijd anders gelopen en aan het spel te zien de eerste minuten hadden ze echt niet makkelijk gewonnen van ons.
0
Zondag 18 december 2011 om 19:47 uur

slain

Ooievaar schreef:

63 miljoen tegen 14 miljoen en dan ook nog zonder je beste mensen. Verhoek en Toornstra en dan ook nog een uitwedstrijd uit spelen vanaf minuut 10 die wordt geleid door seizoenkaarthouder Blom.

Dan kan je dit moeilijk een afgang noemen. Helaas zullen ze wél weer kampioen worden omdat AZ het niet vol gaat houden en PSV wordt geleid door een bange provinciaal.

Leeuwin, Horvath en Lusnik naar Dordrecht sturen.