Tag: minuut

Pagina 175

Kees

pmc schreef:

Een "midvoor" kwam mij maar 1 keer voorbij in een wedstrijd de tweede keer kreeg hij een doods schop
Nee, nadat ik jou door je stokken speelde werd je na een minuut al gewisseld.
0
Woensdag 9 november 2011 om 19:22 uur

jajoh

Dit az dit, dit az dat... Feit is dat er 11 spelers van ADO rondliepen die vanaf minuut 1 al leken te hopen dat het snel afgelopen zou zijn. Geen strijd, geen lef, geen tempo in d`r flikker, een aanvoerder die er zelf bijloopt alsof het een straf is om voetballer te zijn. Of we nou tegen az of Excelsior spelen, als alles gegeven wordt is het leuk om te kijken en valt er met veel te leven als supporter. Nu is het een dood zooitje zonder enige lol in het spel en dus schijt aan de supporters.
0
Zondag 6 november 2011 om 17:48 uur

Ferdy

*Test**Test**Test**Test**Test**Test*

Is de shoutbox kapot?

Geen betweters, geen aanstaande bondscoaches of zomaar shouters over de wedstrijd morgen?
Niemand nerveus of niemand een analyse?
Dan doe ik t maar...als ADO er vanaf minuut 1 bovenop knalt gaan de 3 punten mee naar Den Haag!
Selectie is er klaar voor en de pepertjes zitten sinds vanmiddag standaard in het dieet!

HUP ADO!
0
Vrijdag 28 oktober 2011 om 20:00 uur

langepino

Kees schreef:

Ik kan ook slecht tegen mijn verlies, zelfs helemaal niet, maar probeer altijd t.o.v. ons cluppie positief te blijven. Heb ik tenminste nog iets om me aan vast te houden na zo`n ku.avond.

Eerste wat mijn dochter en vrouw zeiden: lag zeker aan de scheidsrechter? Zal hun reactie maar niet vermelden toen ik ja zei.

Ach, zaterdag kun je naar Heerenveen afreizen. Is bijna een thuiswedstrijd voor je. We rekenen er wel op dat je die drie punten regelt.
niet zo negatief allemaal!! we weten inmiddels dat v/d Brom een gouwe pik heeft!en onze club heeft gestreden tot de laatste minuut!!en daarom wilde ik nog ff zeggen,speciaal voor onze "jongens" YOU `LL NEVER WALK ALONE!"
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 21:51 uur

ado-kenner

070 schreef:

absoluut, eindelijk spelen we met de instelling waarmee we horen te spelen. Daardoor toch een goed gevoel overgehouden aan vanavond.

En de scheids was een drama, al had Chery natuurlijk rood moeten krijgen...
dan had half vitesse ook rood moeten krijgen heb je dat niet gezien 60 minuut dat natrappen van de centrale verdediger van vittese richting j. verhoek?
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 20:48 uur

070

wat een schijtclub dat Vitesse, alles is nep aan die Arnhemmers.

Gestreden, en verloren, maar gelukkig kunnen we met opgeheven hoofd van het veld. Eerste helft prima, tweede helft redelijk.

Steijn wisselt in minuut 87. Basisles voor trainers: daar heb je geen reet aan bij een achterstand.
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 20:42 uur

Kees

Prachtige interviews van Alberto op :

Zeker vanaf plus minus minuut 09.45. Erg leuk om te horen.
0
Maandag 24 oktober 2011 om 13:34 uur

Prutser 070

Overigens was de wissel van Mulders voor Chery op dat moment ook niet bijster slim. Je krijgt een vrije trap tegen op je eigen helft en op dat moment wissel je niet. Ook ging er niemand van ons voor de bal staan zodat de vrije trap niet genomen kon worden.

Daar ergerde ik me ook aan, laatste minuut en je krijgt een vrije trap tegen en je gaat wisselen? Mulders was ook nog niet op zijn plek toen de vrije trap al was genomen, speel je nog bijna gelijk. Terwijl de 3 punten echt wel verdiend waren want ik heb bij vlagen weer het voetbal van vorig jaar gezien en dat geeft hoop. Je zal geen 7de meer worden want je mist toch wel Bulykin en Derijck maar ik denk we dit seizoen niet naar beneden hoeven kijken en dat is toch lekker.
0
Zaterdag 22 oktober 2011 om 23:58 uur

Prutser 070

Ik weet nog niet hoe laat ik ga. Meestal ben ik er anderhalf uur voor de wedstrijd maar vanavond weet ik het niet. Je kunt het ook aan Ferdy geven en dan krijg ik het wel van hem vanavond.

Vanavond gaan we winnen van NEC zoals de laatste jaren gewoon is.
Volgens mij 2 jaar geleden nog dramatisch verloren van Nec. Stonden we 2-1 voor en in de 88ste minuut maakte ze gelijk en in de 92ste minuut maakte ze 2-3. Dat is me helaas nog steeds bijgebleven.

Vanavond gaan we ze gewoon wel afmaken. Beide teams missen wat spelers maar in eigen huis moet je gewoon van ze winnen. Hopelijk ook weer met goed voetbal want dat heb ik dit seizoen toch nog weinig gezien.
0
Zaterdag 22 oktober 2011 om 14:37 uur

K.B

Al ben ik een nog zo`n groot voetballiefhebber maar naar dat cluppie ga ik echt niet kijken. Ik maak enkel een uitzondering voor een samenvatting als ik weet dat ze verloren hebben.
Gedraag je is als een volwassene en niet als een gefrustreerde supporter uit de jaren 80`/90`.
Elke wedstrijd tussen welke ploegen dan ook is altijd intressant om te analyseren.
Van Emmen-Almere city tot Real Madrid-Barcalona, er gebeurt altijd wel iets om over te discusieren.
Ook al heb ik een grafhekel aan ajax, ik bekijk in een voetbalweekend gewoon de intressante wedstrijden in heel Europa.
Zo keek ik afgelopen zaterday om 13:45 naar Liverpool-Man u waar Man U. onverdiend een punt pakte, om 160 naar Norwich-Swansea waar Norwich na 1 minuut scoort, na 10 minuten op 2-0 komt en in de 12e minuut swansea 2-1 maakt, dan pak ik op de avond gewoon de wedstrijd Ajax-AZ mee, wat is het probleem?