Pagina 177

BLEISWIJK-1

Let op aanvangstijdstip: 20.00 uur

In de Ticketboxverkoop is het mogelijk dat voor de thuiswedstrijd van donderdag een aanvangstijdstip van 20.45 uur op uw kaart staat. Geen paniek!

De wedstrijd begint om 20.00 uur en we verwachten u natuurlijk ook om 20.00 uur. Door het voorprogrammeren van de play-off wedstrijden in Ticketbox, voordat de wedstrijd, tegenstander of het tijdstip nog bekend waren, is dit tijdstip in het systeem blijven staan van de thuiswedstrijd van vorige week. Maar let dus wel op, we beginnen donderdag 26 mei echt om 20.00 uur!

0
Maandag 23 mei 2011 om 15:07 uur

Q0172

Aad schreef:

Vrouwlief heeft voor mij een kaartje gehaald bij de ticketbox (Primera) in Alphen. Er werd niet gevraagd om een SCC of legitimatie en als ze 10 kaartjes had willen hebben had ze die ook gekregen !

Misschien ben ik wel de enige supporter in Alphen   :-)

Nee hoor Aad er zijn er meer! Wij gaan in ieder geval altijd met zijn drieen ;-)

Alleen kan ik a.s. donderdag helaas niet!

PersvoorlichtingKNVB
Aanklager start vooronderzoek naar Tadic (Groningen) vanwege vermeend slaan van Plet (Heracles). Voor morgen 12u reageren.
------------------

Die wordt geschorst. Dat kan niet anders. Ook al zegt Plet dat er niks aan de hand was. Dit was zo duidelijk zichtbaar.

Als hij schuldig wordt bevonden, dan krijgt hij ook meerdere wedstrijden. Dan kunnen ze door in beroep te gaan de eerste wedstrijd misschien nog met hem spelen. Ik kan me toch niet voorstellen dat hij er in Groningen bij zal zijn.

Het zou mij allemaal wel goed uitkomen. Bovendien hebben die centrale verdedigers van Groningen ook al een gele kaart gehad. Volgens mij ze bij twee gele kaarten ook geschorst. Dan moeten ze hier donderdag maar tegen op lopen.

0
Maandag 23 mei 2011 om 14:16 uur

Yo

FC Groningen naar finale play-offs na 2-1 winst

GRONINGEN - FC Groningen heeft zich zondagmiddag geplaatst voor de finale van de play-offs. In Euroborg won FC Groningen met 2-1 van Heracles Almelo. Bij rust stond het 1-0. De doelpunten werden gemaakt door Andersson en Femi. De tegenstander in de finale is ADO Den Haag, de eerste wedstrijd wordt aanstaande donderdag in Den Haag gespeeld.

Eerste helft
FC Groningen begon goed aan de wedstrijd. De eerste kans kwam op naam van aanvoerder Andreas Granqvist. Uit een hoekschop van Dusan Tadic kopte Tim Sparv de bal door op het hoofd van Granqvist. De bal ging via een verdediger van Heralces Almelo net naast het doel van Remko Pasveer. Na twaalf minuten spelen werd FC Groningen opnieuw gevaarlijk. Na een knappe actie van Tadic op de achterlijn, kwam de bal via Femi bij Petter Andersson terecht. De Zweed speelde zich knap vrij voor doelman Pasveer, maar die bracht met zijn voeten redding.

FC Groningen kwam na een halfuur spelen op een verdiende 1-0 voorsprong. Na een mooie aanval via Fredrik Stenman, Tadic en Andersson rondde laatstgenoemde de aanval af door de bal in het zestienmetergebied beheerst in de hoek te plaatsen. Op slag van rust was Tadic dichtbij de 2-0, maar hij zag zijn schot aangeraakt worden door een Heraclied, waardoor de bal net naast ging.

Tweede helft
FC Groningen kwam sterk de kleedkamer uit. Nadat Leandro Bacuna de kans op 2-0 liet liggen, was het een minuut later wel raak. Stenman gaf een lange bal op Tadic. De Servier legde de bal vervolgens klaar voor Femi die de aanval knap en rustig afrondde. Het was Femi's eerste doelpunt dit seizoen en voor Tadic al zijn twintigste assist.

Na de 2-0 zette Heracles Almelo de thuisploeg even onder druk. Invaller Glynor Plet had een goede mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar hij nam de bal verkeerd aan om echt gevaarlijk te worden. In de 66ste minuut werd Heracles Almelo wel gevaarlijk. Na een vrije trap van Mark-Jan Fledderus kopte Samuel Armenteros de bal bijna in het doel, ware het niet dat Luciano de bal knap van de lijn hield. Plet kon de bal in de nastoot in het doel schieten, maar hij trapte volledig mis.

Een kwartier voor tijd beging Sparv een overtreding op Fledderus. Sparv kreeg al geel in de eerste helft en scheidsrechter Pol van Boekel bestrafte deze overtreding met geel en dus kon Sparv met rood van het veld. De vrije trap van Fledderus werd vervolgens stijlvol gepakt door doelman Luciano.

Vlak voor tijd werd het weer spannend in Euroborg. Plet was eerder al dichtbij, maar dit keer kopte hij raak uit een voorzet van Kwame Quansah: 2-1. FC Groningen kende nog een aantal benauwde momenten, maar de ploeg van trainer Pieter Huistra hield zich uiteindelijk staande. FC Groningen aanvaller Tadic wacht mogelijk een schorsing, omdat hij vlak voor tijd Plet een stomp in de maagstreek gaf. Het incident ontging het arbitrale trio.

FC Groningen speelt aanstaande donderdag de eerste wedstrijd van de finale tegen ADO Den Haag (20.45 uur). Volgende week zondag volgt de return in Euroborg (12.30 uur). De winnaar plaatst zich voor de voorrondes van de Europa League.

-----------------------------

Dit plukte ik van rtvoost.nl

Zullen we de knvb nog maar eens wijzen op dit incident?! Die Tadic is 1 van de beste spelers daar.

0
Maandag 23 mei 2011 om 13:34 uur

BLEISWIJK-1

jamesjones schreef:

En iedereen maar zeggen: tegen Groningen wordt te moelijk voor Den Haag.

Maar dat hoor ik al elke wedstrijd en ze gaan er gewoon voor...

Benieuwd naar a.s. donderdag alweer!

Het zal ook moeilijk worden. Maar niet onmogelijk!

Bij een redelijke tot goede stand donderdag, kan ik mij voorstellen dat ze zondag misschien wel grote tv-schermen gaan plaatsen.

BLEISWIJK-1

Vanochtend bij de ticketbox kaarten voor donderdag gehaald. Op de kaarten staat 20.45 als aanvangstijd. Ik hoop dat iedereen in de gaten heeft dat het 20.00uur is!!!

0
Maandag 23 mei 2011 om 09:42 uur

Haegsche Nees

Nog 24 minuten en dan heb ik mijn kaartje voor donderdag. Ben benieuwd hoe snel het is uitverkocht deze keer.