Pagina 18

oodh

purnie&pino schreef:

Sjonge jonge wees gewoon blij man zeikerd
Natuurlijk blij met de overwinning. De vechtlust is fantastisch, het spel niet om aan te zien helaas. Twee penalty’s tegen was normaal geweest.
Zwarts in de spits nooit meer doen, dat deed De Waal veel beter.
We hadden de scheids mee, de enige reden dat we doorgaan.

Gewoon overklast, simpel.

Maar.. de overwinning is een succes! Maakt niet uit hoe. Door succes groeien de spelers, ontstaat weer geloof in eigen kunnen, stroomt het stadion weer vol en elke ronde verder levert een mooi bedrag voor de club op.

Dick zij met ons!
0
Donderdag 9 februari 2023 om 23:34 uur

DHFC070

Lekkere overwinning en heb me (eindelijk) weer eens vermaakt met een lekkere avond voetbal. Goede eerste helft en behoorlijke sfeer op de tribune en na afloop onder de tribune. Wat ben ik blij dat we de eerste seizoenshelft onder Kuijt achter ons hebben gelaten. Laatste 6 wedstrijden 3x winst 3x gelijk, het kan slechter. Hopelijk blijft Advocaat behouden voor volgend jaar want continuïteit kunnen we wel gebruiken. Dan nog even Thomas en v.Breemen verlengen graag.
0
Zaterdag 4 februari 2023 om 08:40 uur

rd..

Eerste helft had die wedstrijd in het slot moeten zitten. Dat \'t toch weer spannend wordt is misschien de verdienste van NAC, maar gebeurde ook weer te makkelijk. Gelukkig wel de overwinning. Jammer van Verheydt en de Beker, maar beter concentreren op de competitie. Wie weet wat er nog in het vat zit. Plus tegen GAE begin je ook gewoon op 0-0 dus evenveel kansen.
0
Vrijdag 3 februari 2023 om 22:52 uur

BLEISWIJK-1

Over de mensen die vinden dat ADO de tweede helft slechter was. Een kanttekening. NAC bracht na de rust een linksback en rechtbuiten in, die echt een stuk beter dan de basisspelers waren.

Maar goed. Een hele fijne overwinning. En nu maar hopen dat Verheydt niet 3 wedstrijden wordt geschorst.
0
Vrijdag 3 februari 2023 om 22:44 uur

Mr.070

Prima overwinning, nu doorzetten. Van Bremen was voor mij toch wel heel sterk en de man of the match, deze jongen kan Ado wat opleveren als ze er zuinig mee omgaan. Jammer van Verheydt, net te laat en te hoge ingezet. 1 of 2 wedstrijdjes brommen, mazzel dat daar de beker tussendoor zit.
0
Vrijdag 3 februari 2023 om 22:40 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Advocaat: qua kansen hadden we moeten winnen
Dick Advocaat vond dat ADO meer aanspraak maakte op de overwinning dan VVV.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 27 januari 2023 om 23:52 uur

Edwin Post

Heerlijke overwinning. Kemper en Koopmans waren de ontbrekende schakels hun inbreng maakt de ploeg veel rustiger. En natuurlijk ook Verheijdt erbij dat maakt het natuurlijk nog mooier. Nog een cv erbij dan kunnen het nog leuke maanden worden. Dat hebben wij als supporters ook wel verdiend.
0
Zaterdag 14 januari 2023 om 07:11 uur

ADO verslaat MVV en boekt derde overwinning op rij
Dick Advocaat heeft vrijdag met ADO Den Haag de derde overwinning op een rij geboekt.
0
Vrijdag 13 januari 2023 om 23:39 uur

BLEISWIJK-1

Zo weer terug. Er waren weinig toeschouwers. Maar ik heb wel de leukste wedstrijd van het seizoen gezien.

Ook mooi om te zien dat ze er het laatste lwartier echt voor gingen. Daarbij was de overwinning gewoon terecht.

Het is nog maar een zwaluw. Maar Dick heeft de spirit er wel in gekregen.