Kees

je schreef:

begint ook gewoon opnieuw zal wat zijn zeg als ze de kaarten door blijven tellen
Als jullie eens alle shouts en andere berichten over ADO lezen ben je altijd op de hoogte en hoef je andere niet te verbeteren:

Natuurlijk zijn er argumenten aan te voeren waarom het mogelijk zo slecht liep. De ploeg was al vanaf een uur of twaalf in de weer geweest tijdens de Familiedag en nog steeds was een handvol – min of meer vaste krachten – niet inzetbaar. Positief was in ieder geval, dat Ahmed Ammi, Pascal Bosschaart en Christian Kum speelminuten kregen in de tweede helft. Ricky van den Bergh was niet van de partij vanwege de drie duels schorsing voor oefenduels naar aan leiding van zijn rode prent tegen Valencia en zat Berry Powel op de bank, omdat hij tegen NAC ook niet mee kan doen vanwege een nog uit het vorige seizoen doorlopende schorsing van één wedstrijd.

Bron: Haaglanden voetbal en sinds mei 2009 de officiële KNVB site.

0
Zondag 26 juli 2009 om 20:06 uur

mmmm

ik vind het ook raar,  nieuw seizoen betekent toch dat je helemaal opnieuw begint met kaarten??   Met rode kaart kan ik het nog wel begrijpen maar met geel klopt het volgens mij niet
0
Zondag 26 juli 2009 om 19:56 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh drie oefenduels geschorst
Ricky van den Bergh moet de komende drie vriendschappelijke wedstrijden vanaf de kant toekijken. De middenvelder krijgt deze straf na zijn rode kaart tegen Valencia.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 23 juli 2009 om 18:29 uur

kipc0rn

Atteveld: "Ricky heeft zichzelf genoeg schade aangericht"
Ricky van den Bergh was na afloop van de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Valencia (1-4) niet aanspreekbaar voor de pers. Trainer Raymond Atteveld verbood zijn speler om zich over zijn rode kaart uit te laten.

Jelmer van der Dussen
DEN HAAG

"Hij heeft zichzelf genoeg schade aangericht", meende Atteveld na afloop tegen VoetbalPrimeur. Van den Bergh werd na ruim een halfuur spelen door arbiter Ruud Bossen naar de kleedkamer gestuurd. De aanvallende middenvelder kreeg in een opstootje een klap van Nacho, maar deelde er op zijn beurt ook één uit. Nacho werd eveneens met een rode kaart bestraft.

"Ricky verdient het niet om zijn woordje te doen", zei Atteveld. "Hij had slim moeten zijn en zich na die klap moeten laten vallen. Juist om die slimmigheid hebben we hem gehaald. Dit was oliedom."

Of de rode kaart van Van den Bergh verdere gevolgen heeft is afhankelijk van scheidsrechter Bossen. Wanneer de arbiter de prent doorvoert, loopt de middenvelder kans op een schorsing in de competitie. Atteveld: "Daar heb ik het niet met Bossen over gehad, dus ik weet niet of het zover komt. Maar in Nederland houden ze zich vaak aan de regeltjes, in het buitenland zien ze dit meestal door de vingers."

Opvallend genoeg maakte de verbanning van Van den Bergh positieve krachten los bij ADO Den Haag. Nauwelijks vijf minuten na de wegzending van de spelmaker scoorde Danny Buijs uit een snel genomen vrije trap. Op dat moment stond het 0-1 voor de bezoekers uit Spanje.

"Na de rode kaart speelden we een fase met de betere kansen. We hadden toen zelfs recht op twee strafschoppen." Direct na het begin van de tweede helft bleek Valencia echter een aantal maatjes te groot. Binnen een kwartier na rust bepaalden de Spanjaarden de eindstand op 1-4. "In de tweede helft gaven we de goals te gemakkelijk weg."

Desondanks bood het spel voor rust hoop op een goede competitiestart in de Eredivisie. "Het is nu anderhalve week voor de start en we worden steeds fitter. Over het veldspel ben ik tevreden, daar kunnen we op voortborduren. Het is alleen zaak om te zorgen dat we de doelpunten niet zo makkelijk tegen krijgen", aldus Atteveld.

bron voetbalprimeur
0
Donderdag 23 juli 2009 om 10:44 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik heb me vanavond dood geschaamd voor die idioten op vak O met hun oerwoud geluiden. Ik kon ze er zo uit kunnen pakken die het deden. Los van het feit dat het van een beschamend niveau is, realiseren die idioten, met het IQ van een pantoffeldiertje, niet dat er bij ADO zelf ook donkere jongens spelen. Hoe moeten die zich voelen ? Ik hoop dat ADO er een paar kan pakken met die biometrische camera´s.

Nu naar de wedstrijd. Ricky was tot de rode kaart een openbaring. Zich constant vrijlopen en goed overzicht, denk maar aan dat lepe balletje in de eerste helft. Ik ben wel bang dat hij nog meer domme dingen gaat doen komend seizoen.
Pique deed het aardig op rechts achterin, maar niet te vergelijken met Ammi. Van Hese en Ranko vond ik echt een drama vandaag. Als Ranko in het centrum zo blijft voetballen, beland hij nog op de bank.
3 keepers geblesseerd 2 weken voor de competitie start, echt niet te filmen. Die Van Wijngen is absoluut veel te licht voor de eredivisie.
Ik hoop dat ADO zaterdag tegen die Bulgaren wat gaat recht zetten en dat Ricky geen schorsing gaat oplopen voor de eredivisie. Ik weet niet hoe dat precies geregeld is, maar een rode kaart in een oefenpot die officieel is aangemeld bij de KNVB/UEFA kan wel degelijk consequenties hebben.
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:19 uur

Joost

ADO Den Haag maatje te klein voor Valencia
ADO Den Haag heeft woensdagavond een verwachte nederlaag geleden tegen Valencia. Na een goede eerste helft werden de mannen van Raymond Atteveld na rust eenvoudig verslagen: 1-4.

DEN HAAG

Valencia, dat pas een week in training is, trad in het Forepark aan zonder zijn grote sterren David Villa en David Silva. De twee Spaans internationals beginnen wegens hun deelname aan de Confederations Cup pas eind juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Valencia wist desondanks een sterk elftal op de been te brengen, met Vicente, Ruben Baraja en Manuel Fernandes als absolute sterren. Ook de Nederlander Hedwiges Maduro stond aan de aftrap, hij vormde samen met Alexis het verdedigingsduo.

Maduro kreeg woensdagavond een lastigere eerste helft dan hij aanvankelijk dacht. Met name Ricky van den Bergh vormde voor rust een plaag voor de Spaanse defensie. Maar in plaats van zijn spel te bekronen met een doelpunt, werd de middenvelder in de 35ste minuut van het veld gestuurd. In een opstootje met Nacho, die eveneens een rode kaart kreeg, liet Van den Bergh zijn handen te opzichtig wapperen.

Op dat moment stond Valencia al op voorsprong via diezelfde Nacho. Na de twee rode kaarten kon de Spaanse ploeg de 0-1 echter niet lang vasthouden. Buijs profiteerde vijf minuten voor rust van een snel genomen vrije trap en schoot de bal beheerst langs doelman Angel Moyá.

Na rust liep Valencia eenvoudig uit naar een ruime voorsprong. Met een bijna nieuw elftal - onder meer Joaquin kwam in het veld - nam het binnen een kwartier na rust ruim afstand van ADO Den Haag. Via treffers van David Navarro, Michel en Jordi Alba liep de ploeg uit de sinaasappelstad eenvoudig uit naar een 1-4 voorsprong.

0
Woensdag 22 juli 2009 om 21:30 uur

Rome

eerst schreef:

0-2 en nu 1-1 als je het doorgeeft...

Sorry..

Maar het staat 1-1.. Soltani en Keeper van Valencia rode kaart.. Powel gescoord met pingel