Vorige pagina
Pagina 185
Volgende pagina

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

De eredivisie-ontknoping 2008/2009
Aanstaande zondag wordt het spannend in Den Haag. De residentieclub staat nog boven de rode streep, maar de concurrenten zijn dichtbij. Club Achter de Duinen zet alle op een rij.

Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 4 mei 2009 om 19:34 uur

pol

tjezus schreef:

WE KUNNEN NIET MEER DEGRADEREN. DOE NIET ZO EIGENWIJS MAN.
Voor ADO Den Haag gaat het erom spannen op de laatste speeldag. Ook tegen SC Heerenveen liet de Haagse formatie zich in de slotfase verrassen (2-2).

Net als tegen Sparta Rotterdam, Willem II en Feyenoord rekende ADO Den Haag zich te vroeg rijk. In de laatste elf minuten maakte SC Heerenveen een 2-0 achterstand goed. Paulo Henrique en Kristian Bak Nielsen veroorzaakten met hun doelpunten grote Haagse teleurstelling.

ADO Den Haag waande zich veilig dankzij doelpunten van Csaba Horváth en Lex Immers, die in de eerste helft profiteerden van onzekerheid in de Friese defensie. Met name keeper Brian Vandenbussche mocht zich de goals aanrekenen.

Dat Danijel Pranjic namens SC Heerenveen een strafschop miste, versterkte het optimisme bij ADO. SC Heerenveen liet zich echter niet ontmoedigen. Met een slotoffensief duwde de Friese ploeg de Haagse opponent achteruit met een punt als beloning.

Ondanks het puntverlies ontloopt ADO Den Haag zo goed als zeker directe degradatie. De ploeg van trainer Raymond Atteveld staat op doelsaldo net boven de rode streep en moet dus vrezen voor de play-offs voor een plaats in de Eredivisie.

0
Zondag 3 mei 2009 om 18:04 uur

staat op feyenooit fan site..

Feyenoord is op sommige fases goed weg gekomen op 3 punten. 1) Een zuiver doelpunt van Richard Knopper, Bahia stond er nog een meter achter. 2) Denny Landzaat had met een rode kaart van het veld gestuurd moeten worden, in eerste instantie dacht k dat Bahia nog wel erbij kon maar bleek toch niet. 3) Een uitstekende redding van Rob van Dijk in de laatste seconde.
0
Maandag 27 april 2009 om 10:32 uur

pol

hjfff schreef:

Onterecht zeg dit!!
Onterecht de 1-0 afgkeurd, Landzaat rood?!
Gelijkspel was wel het minste was we vandaag verdiendde. Me vriend Milic eindelijk weer eens een kans en pakte die ook goed beet. Haagse Ricky voortaan lekker op de tribune. Wat een armoe zeg. Alles gaat hem te snel en ken niks meer aanlopen.
Milic al ze duels gewonnen en bij ze 1e balcontact kwam de bal bij Verhoek en daaruit kwam de 2-2.
Gevochten als echte krijgers. Volgende week lekker Milic met Powel (die een van ze betere wedstrijden speelde).

Milic        Powel

Soltani                       Knopper
                   Rankovic     Buijs

Pique     Kum     Derijck    Ammi

Zwinkels
Niet om het één of ander hoor, maar de tactisch klopte het ook allemaal niet. Tillema werd helemaal dronken getikt door die gozert met die rode schoenen, waarom wissel je die niet en laat Buijs rechtsachter spelen? Dat heeft hij bij F`noord ook regelmatig gestaan dus dat kan hij best.
Milic was goed aanspeelpunt met een draaicirkel van een boeing 747, dat dan weer wel, maar gevaarlijk genoeg voor het laatste half uur.
Powell was wel goed en scherp evenals Knopper.
Waterman is echt een ramp, stompt alles recht naar voren, heeft weinig klemvast, coacht dramatisch, laten we maar hopen dat Robbie weer fit is.
0
Maandag 27 april 2009 om 09:31 uur

supporternoord

HC schreef:

Wij krijgen geen penalty terwijl hij hem al gegeven heeft, een zeldzaamheid in het voetbal, het gebeurt ons. Goal afgekeurd, ook wij dachten allemaal aan buitenspel, niemand die protesteert, ongeloofelijk!De kuip was ontploft, neem dat maar van mij aan. 900 Feyenoorders die gelijkwaardig waren aan 14.000 hagenezen die voorspelt hadden de sfeer gigantisch te maken....sorry hoor..NOT!
We hebben niet verloren door die afgekeurde goal (dan was het voor rust nog wel 1-2 geworden) en die niet gegeven penalty werd door Knopper alsnog gescoord, dus maakte ook niet uit. Toch irriteert het me dat we vorige week bij WII wel een onterechte ping tegen kregen.

De jongens hebben gestreden, we hebben gewoon niet genoeg kwaliteit. Het is al zo erg dat ik hoop dat we niet scoren omdat het dan in NOTIME 1-2 staat.

Ik heb ondanks het verlies super genoten van het voetbal vandaag!

Nacompetitie ontlopen we niet meer. Helaas is dat gewoon een loterij, heeft nix met kwaliteit of iets te maken, één zeperd en je bent de lul....

misschien hadden wij ook wel met zn allen naar de grensrechter moeten lopen bij Willem 2 toen Buys die overtreding maakte buiten het strafschopgebied. Vandaag precies dezelfde situatie, eindigde er ook binnen. En ook nog zonder rode kaart, we worden gewoon genaaid.
Nacompetitie niet ontlopen ?
Als willem 2 volgende week ook zn werk doet en gelijkspeeld en de andere verliezen mogen wij zelfs nog verliezen bij Heerenveen.
En tegen Vitesse moet je gewoon winnen.
0
Zondag 26 april 2009 om 20:09 uur

Kees

Vincent schreef:

thuiswedstrijden op vrijdagavond.. wil er komende 2 weken nog ff niet aan denken zeg..

- Stervensdruk op de snelweg op vrijdag en..
als het rooster ff tegenzit moet ik ze allemaal vrij nemen van werk. (loop om de 2 weken avonddienst)

We MOETEN er in blijven..

Was om 10:45 bij aad mansveld tot 11:05 niemand gezien trouwens...
Lukte helaas niet. Omstandigheden!!!

Ik word wel pessimistisch. Van belang is ook nog of we zestiende of zeventiende worden. Ik ontloop liever RKC aangezien die nog een krat appels met ons te schillen hebben.

Anderzijds, zoals Ooievaar al schreef, we kunnen natuurlijk elke eerste divisieclub omver blazen. Het niveauverschil is enorm.

Je moet alleen niet de pech dat je tegen een zeperd oploopt met rode kaarten ofzo.
0
Zondag 26 april 2009 om 18:37 uur

Vincent

25 april 2009, 20:28 uur
FC Volendam is ook na de 32ste speelronde zestiende op de ranglijst, voor De Graafschap en Roda JC. In een directe confrontatie met nummer zeventien Roda in Kerkrade leek het mis te gaan voor de ploeg uit Noord-Holland door een prachtig Limburgs doelpunt van Boldizsár Bodor. Maar wie anders dan revelatie Melvin Platje redde Volendam: 1-1.

Het leek de avond te worden van Bodor. In de 26ste minuut volleerde hij met een ogenschijnlijk achteloze voetbeweging de 1-0 achter doelman Jeroen Verhoeven. Een kwartier later ging de Hongaar echter op onverklaarbare wijze in de fout. Een vliegende tackle op de enkels van Tim Bakens kwam hem op een directe rode kaart te staan.

Het numerieke evenwicht was snel hersteld. De tweede helft was nog geen twee minuten onderweg, of Yannick de Wit kreeg zijn tweede gele kaart en kon eveneens inrukken. Daarna ontspon zich een matig, maar uiterst spannend schouwspel. Roda miste in het laatste kwartier enkele goede kansen via Sekou Cissé, Laurent Delorge en Pa Modou Kah, maar de goal viel aan de andere kant. Platje nam in de 83ste minuut een steekpass van Dominique van Dijk knap aan, speelde zichzelf in één beweging vrij en schoot de bal langs de uitkomende Bram Castro. Die klap was Roda te machtig. De ploeg speelde nog wel de lange bal, maar kwam niet meer tot scoren
0
Zaterdag 25 april 2009 om 20:55 uur

Piet

@piet schreef:

hoor dan wie het roept,waar was jij dan vandaag?
niet in tilburg,maakt mij niet uit
maar hou dan je bek over lege stadions!
Klopt, ik heb alleen een seizoenskaart.
Gelukkig was jij er wel...

Ik zal het voortaan zoals jij zeggen:

Heracles thuis: genaaid, we waren veel beter en dat doelpunt van hun was gewoon terecht afgekeurd, was geen 3 meter over lijn.

Willem II thuis: Domme pech dat je verliest terwijl je veel beter was, tjs 95 ste minuut mazzelgoal.

Sparta thuis: We hadden een pingel moeten hebben en zij hadden nog een rode kaart moeten hebben, KNJB weer!

groningen thuis: Slechtste wedstrijd onder Ron Jans ooit, tsjonge wat een pechvolle 0-1 nederlaag, maar ja we hadden vast nog een pingel moeten krijgen.

Willem II uit: KNJB, het was geen pingel, anders winnen we 0-7 wat een pech 3 goals tegen in 6 minuten, scheids!

Heracles,Graafschap, Vitesse,Roda uit:
Ja, goed, niet normaal hoe wij elke week genaaid worden! Die gasten winnen bijna nooit, alleen tegen ons, maar wij hadden echt verdiend om te winnen, KNJB!
0
Zondag 19 april 2009 om 17:21 uur

rien1

amateurs schreef:

of juist állemaal`niet gaan.

als een kind iets doet wat niet mag geef je hem ook geen snoepje.
als een hond iemand bijt geef je hem ook geen aai over zijn bol.
als een dief iets steelt zeg je ook niet,dat mag niet.
zo kan ik nog wel ff doorgaan,maar waar het omgaat is dat de trainer en spelers een wan prestatie hebbe neer gezet,ik ben nog steeds woest,nu nog ja!
van mij kenne ze een paar schoppe onder hun reed krijge!
lekker wegblijve allemaal.
en als je toch van plan bent,trek dan je bek open tegen trainer en spelers dat je het niet langer meer pikt.
ik ga niet zonde van mijn geld,ga ik liever bij een amateur club kijken zie ik het zelfde voetbal,maar kost het me niks,en hopelijk kom ik ooit weer terug bij ado,als ze beter spelen ja,zo`n supporter ben ik.
Ik zei eerder al dat ik begrijp dat  supporters zo kwaad en teleurgesteld zijn, dat ze hun ongenoegen willen laten zien door weg te blijven. Maar kan jij je voorstellen dat onze spelers dit expres gedaan hebben?
Zo van:  "Ik neem maar een avondje vrij op het veld en laat alle 15.000 supporters lekker het lazerus krijgen? Of  " We gaan lekker na-competitie spelen in Leeuwarden of bij Top Oss "?? Dat denk ik toch niet.
Ik bedoel te zeggen, het zal heus niet expres zijn gegaan. Ook zij zullen echt wel teleurgesteld zijn hoor.
Ik lees bij jou vooral dat het er om gaat dat ze een wanprestatie hebben geleverd. Natuurlijk ben ik het met je eens. En die schop onder hun reet mogen er ook wel een paar meer zijn. Ik ben ook nog steeds kwaad over zaterdag, maar vergeet niet dat we nog steeds meedoen in de eredivisie en dat we ons alsnog veilig kunnen spelen. We zijn in 30 wedstrijden nog geen seconde onder de rode streep geweest, en velen hadden dat wel anders verwacht.
Dus steun FCDH en vooral nu!! Inmiddels lees ik dat we bijna op rij 6 zitten, dus halen die kaarten!!