ADO Den Haag heeft Helmond Sport vrijdagavond met 2-1 verslagen.
Vrijdag 8 april 2022 om 23:33 uur

BLEISWIJK-1

Eeuwig Den Haag schreef:

Haha hou op man. Verschrikkelijke voorzet en een verschrikkelijke blunder waardoor de bal bij Verheydt komt
ADO is twee keer op tv langs gekomen. Waarbij tweemaal Severina, die weg loopt bij zijn tegenstander en een prima voorzet geeft. Dit staat los van wat een tegenstander er mee doet.

Maar vind er van wat je wil...
0
Vrijdag 1 april 2022 om 20:24 uur

BLEISWIJK-1

Stilzwijgen en niet naar het stadion gaan zijn ook weer twee verschillende dingen.
Dat zeg ik toch. Je kan maar op een manier laten weten dat je niet achter het beleid staat. Of je moet even persoonlijk bij de heren langs gaan.

0
Donderdag 31 maart 2022 om 17:25 uur

BLEISWIJK-1

ghostdrift schreef:

021 heeft een 3-1 overwinning op NAC 021 behaald
ADO Den Haag heeft op sportieve wijze revanche genomen voor de nederlaag eerder dit jaar tegen NAC Breda. Op 26 februari waren de Brabanders met 1-3 te sterk voor ADO Den Haag. Nu stond dezelfde wedstrijd weer op het programma, maar in de voorjaarscompetitie.

Tekst: Glenn Duijzer

De wedstrijd werd gespeeld in een heerlijk zonnetje met onder de aanwezige toeschouwers onder meer Paul van Lith en NAC Breda-trainer Edwin de Graaf.

Voordat iedereen goed en wel zijn plaats had gevonden, gaf het scorebord al de 1-0 stand aan. Goed opkomen van de rechtervleugelverdediger Danté Roethof die gevolgd werd met een voorzet op Sacha Komljenovic (foto). De middenvelder, die samen met de gebroeders Michael en Jonathan Mulder en Xander Severina de selectie van ADO O21 aanvulde, was vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend.

In de voorbeschouwing was het al door trainer Gerard van Ruitenburg aangegeven en tijdens de wedstrijd werd het wederom duidelijk gemaakt. ADO O21 beloont zich niet door de gecreëerde kansen te benutten. Spits Evan Rottier draaide na elf minuten goed weg van zijn tegenspeler, maar schoot vervolgens over het doel.

Redding

Na slecht uitverdedigen van NAC kwam de bal voor de voeten van Nick Broekhuizen. Zijn schot richting de kruising werd met een geweldige redding door doelman Pepijn van de Merbel uit de lucht geplukt. Na dik een half uur spelen liep Severina op links door en speelde de bal in de loop van Rottier. Wederom schoot de spit de bal over het vijandelijke doel.

Vijf minuten voor de rust was het dan toch raak toen Evan Rottier vanuit de verdediging werd weggestuurd. Op het juiste moment legde hij de bal terug op Xander Severina, die de marge verdubbelde: 2-0. Het had nog voor rust 3-0 kunnen zijn toen Finn van Breemen met een lange bal Severina alleen voor de keeper zette. Zijn inzet ging rakelings langs het doel, waardoor de ruststand 2-0 beef.

Domineren

Na rust waren er minder kansen voor ADO Den Haag, omdat NAC het achterin beter voor elkaar had. ADO Den Haag bleef de wedstrijd wel domineren. De eerste kans na rust was na goed doorlopen op de rechterkant van Severina, die de bal teruglegde op Rottier. Zijn inzet werd door de doelman geblokt, ook de rebound van Broekhuizen wist de sluitpost van NAC te stoppen en als dan Jonathan Mulder ook nog eens van dichtbij kon aanleggen, was het wederom doelman Van de Merbel, die de weg naar de 3-0 blokkeerde.

Raak

Na zeventig minuten was het dan eindelijk toch raak toen wederom Severina aan de linkerkant kon opstomen tot de achterlijn. Zijn voorzet op de net ingevallen Aimane El Karicha was perfect en met zijn eerste balcontact wist de invaller de 3-0 te scoren. Zeven minuten later viel plots de 3-1 toen een ongehinderde Boris van Schuppen de bal van buiten het strafschopgebied op het doel schoot. De debuterende doelman David van de Riet zag het schot te laat en kon niet meer adequaat reageren: 3-1.

In de resterende minuten konden de bezoekers niet veel meer aan de stand veranderen en ADO Den Haag O21 speelde de wedstrijd professioneel uit. Komende zaterdag spelen de geelgroenen wederom een thuiswedstrijd en ditmaal is Feyenoord O21 de tegenstander. Om 15.00 uur wordt er begonnen op De Aftrap.

© Haaglanden Voetbal

0
Zondag 27 maart 2022 om 14:11 uur

Brian

Ik denk dat het ook ontbreekt momenteel aan een echte linksbuiten waardoor je nu een middenvelder daar op de flank hebt lopen die niet echt vol zit met truckjes of hele hoge snelheid dus dan komt thomas ook minder in het spel voor ... kemper kwam er 1x langs maar Thomas mist ook een beetje de scherpte momenteel . Maar weinig beweging voorin .
0
Vrijdag 25 maart 2022 om 21:59 uur

Priapus_Rex

Ik heb het wel vaker gelezen en nu ook weer in het stuk dat Law deelt over de mogelijke wijzigingen bij de HFC.
Wie kan mij uitleggen hoe een sponsor een vordering kan hebben op de club? Een sponsor brengt geld naar de club, niet anders om.
In ruil voor geld en bord langs de lijn of een naam op het shirt. Een skybox waar je met relaties naar toe kan.
Iemand die geld heeft te vorderen (WHOA) is m.i. een leverancier of wat dan ook, dat is nooit een sponsor.
Ben gewoon benieuwd hoe dat zit, want ik zie wellicht iets over het hoofd.
0
Donderdag 24 maart 2022 om 07:48 uur

MichelAdamsMatje

Tommy schreef:

Dit dus.
Maar zo mag je niet denken hier alles is zwart wit
Tuurlijk wel Tommy, ook niks van aantrekken als mensen je dit proberen wijs te maken. Hele punt is juist dat we hier als ADO supporters vrij van gedachten kunnen wisselen met elkaar.

Ik vind het zelf onwijs jammer dat we de kleine Steijn na dit seizoen moeten gaan missen, en had `m graag behouden zien worden! Waarschijnlijk was alles anders gelopen als onze Chinese vrienden niet langs waren gekomen, en hadden we `m misschien een beter aanbod kunnen doen.

Ik ben in ieder geval blij dat we dit seizoen van `m hebben mogen genieten, en hoop dat hij nog veel moois gaat laten zien bij ons zolang hij er nog is.

En zeg nooit nooit - voor hetzelfde geld wordt het niks bij Twente, en wordt hij halverwachte volgend seizoen aan ons uitgeleend / verhuurd. Er zijn al gekkere dingen gebeurd over de laatste paar jaar.
0
Dinsdag 15 februari 2022 om 18:23 uur

Verheydt schiet ADO langs verhit Den Bosch
ADO Den Haag was zondagmiddag met 1-0 te sterk voor FC Den Bosch.
0
Zondag 6 februari 2022 om 15:03 uur

Ado Vakkie S

Twee spelsituaties gisteren waar weinig over wordt gesproken:

- de aanslag (kan het niet anders noemen) op Elia. Gast (Jasper van Heertum) heeft een verkeerde aanname en probeert met een blocktackle zijn fout te herstellen. Brengt Elia daarmee in gevaar. Hoe kan dit in godsnaam geen gele of zelfs rode kaart zijn?

- overtreding op Kishna in strafschopgebied. Wij zaten er recht voor. Volgens ons was Kishna er langs en werd hij gehaakt. Op tv lastig te zien. Hij valt iets te mooi, maar er was wel degelijk contact (i.t.t. de strafschop bij Emmen een avondje eerder). Let ook even op het schuldbewuste gezicht van die verdediger...

Wat mij betreft fluit die Nachtegaal niet meer bij ons...