heb je de omschakeling wellis gezien dan van den haag bij bal verlies of bal winst...

en als klap op de vuurpijl de 100% kansen die gemist worden..
Is het lastig om begrijpbaar te schrijven? man o man.. Den Haag speelde vandaag prima.. alleen krijgen we een rode kaart verliezen we en alles negativo`s komen weer lekker hun gal spuwen..
0

....

Virant bezorgt Utrecht zege tegen

Scheidsrechter Virant heeft een bijzonder duidelijke stempel gezet op de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Utrecht. ADO deed goed mee in de eerste helft en kwam zelfs op voorsprong, maar na een overdreven sanctie op de overtreding van Zwinkels, stond het plots 1-1 en speelde ADO met tien verder.

Voor ADO was deze wedstrijd een nieuwe teleurstelling, maar het vertoonde spel was een stuk beter dan donderdag tegen PSV, 6-0. Voor FC Utrecht was het de zevende wedstrijd onder Ton du Chatinier waarin ze opnieuw ongeslagen bleven. FC Utrecht klimt naar de zevende plek.

Zo ongeinspireerd als ADO donderdag speelde, zo gedreven werd de eerste helft in Utrecht afgewerkt. Na een vroege voorsprong, een kopbal van Csaba Horvath, trachtte ADO de voorsprong uit te bouwen. De thuisclub kwam niet verder dan twee gevaarlijke acties en het was de bezoekende ploeg met de gevaarlijkste kansen. FC Utrecht ging er uiteindelijk toch nog met een doelpunt vandoor, Van Dijk benutte de penalty.

Doelman Zwinkels kreeg een rode prent vlak voor het doelpunt van Van Dijk, waardoor ADO de tweede helft met tien man af moest werken. Lang beet FC Utrecht zich stuk op de verdediging van ADO, maar een kwartier voor tijd zorgde Ali Boussaboun voor de genadeklap. Sander Keller kopte FC Utrecht zelfs nog naar een grotere voorsprong enkele minuten voor tijd.

0
Zondag 8 februari 2009 om 15:02 uur

pfffffff

fcdh sassem schreef:

wetzel bepaalt toch de tactiek en de opstelling. ik vind het ongelooflijk dat hij knopper eraf haalt en immers laat staan. Vervolgens haalt hij Powel eruit voor Hoogendorp ook onbegrijpelijk omdat Powel veel meer snelheid heeft en fitter is als Rick. hij had Milic als extra spits moeten brengen na de 2-1. Dus Wat mij betreft was het optreden van wetzel wederom niet sterk.
Wat kan jij weer geweldig zeiken. Je komt terecht op 1-0. Je krijgt onterecht een rode kaart en het is gespeeld, daar waar de scheids ook rood had mogen trekken voor Utrechters. Het eerste half uur had Utrecht helemaal niets te vertellen, maar jij bent zo blind als ik weet niet wat. Het stond taktisch goed en ze speelden goed. Kutzeikerd dat je altijd bent.
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:56 uur

hjfff

Zeker geen rood en penalty. En al geeft hij de pingel is het geen rood want Derijck stond er ook nog dus was het geen doorgebroken speler.
Scheidsrechter pakt vandaag je punt(en) af!! Knopper geel voor schwalbe en die Loval krijgt voor een nog duidelijkere niks! Tot aan de rode kaart was je veel sterker en had Utreg niks in te brengen.

Waarom Hoogendorp ipv Milic? Grijze duif ken helemaal niks meer. Na een pass van Immers ken die de bal er zo inleggen.. maar nee.
Tillema deed het wel ok, Yuri voor het eerst sinds tijden ook wel weer aardig. Powel veel dreigender in dit 4-4-2 met Knopper erachter.

Als er geen rood was gegeven hadden we zeker een goede kans om te winnen.

0
Zondag 8 februari 2009 om 14:54 uur

Thijs

Prima eerste helft en een goede tactische wijziging door immers m et powell voorin te laten starten!
Wetzel laat zien dat hij een prima trainer is.

Door de rode kaart van zwinkels hele plan naar de klote erg jammer op naar gfschap
0
Zondag 8 februari 2009 om 14:40 uur

Aad

Weer dat gelul dat het aan Wetzel zou liggen.

Complete onzin. Degene die alles bedierf was de scheidsrechter. Penalty oké maar de rode kaart was veel te zwaar gestraft.

De spelers vandaag geen enkel verwijt. Voor de rode kaart zelfs beter dan Utrecht en blijven we voltallig dan zie ik ze nog winnen ook.

Stuk voor stuk hebben ze hard gewerkt en doen ze dat tegen De Graafschap ook dan is er niets aan het handje.

Speciaal compliment voor van Hese die ik aan onze kant een van de betere vond.