Denk het ook !!! Weer een goal havenaar
0
Zaterdag 18 maart 2017 om 09:06 uur

Bert

Gefeliciteerd met de overwinning. Het ging niet gemakkelijk maar de vechtlust was er.

Zwinkels geweldig. Havenaar mooie goal is hem gegund na alle ellende.

Gorter was weer de gifkikker.

Ben wel blij dat Kanon volgende week weer beschikbaar is.
0
Zaterdag 11 maart 2017 om 21:43 uur

Dappere dodo

Gvd.... staat Excelsior ook weer voor hoor

Trouwens zonder die Polen is het wel extreem stil achter het goal zeg.... dat heet dan een sfeervak

Ebuihi echt veruit de minste van allemaal, onverdiende zege maar oh zo welkom!
0
Zaterdag 11 maart 2017 om 21:39 uur

yesyes

Wat verademing zeg zwinkels met die grabbelaar op goal. Die heeft ons zoveel punten gekost onbegrijpelijk wie hem gescout had
0
Zaterdag 11 maart 2017 om 19:28 uur

H@@GenEES

DHFC070 schreef:

Gezien het spelbeeld in de 2e helft blij met een puntje. Ieder puntje is toch mooi meegenomen en in het kielzog verslechterd het doelsaldo ook niet meer. Iets wat toch nog wel eens belangrijk kan worden aan het einde van de competitie.
Zonde van Beugelsdijk wint zeer veel duels nu en tegen twente maar maakt 2 beslissende fouten in beide wedstrijden. Achja we hebben weer een elftal die punten kan pakken geeft toch wel een goed gevoel. Het eredivisieschap is nog niet verloren en er komen nog belangrijke wedstrijden aan.
Ik moet eerlijk zeggen dat 1-1 naar mijn bescheiden mening dit keer niet de schuld van Beugel is, dacht het in eerste instantie wel maar naar de goal te hebben teruggezien zeg ik dat Bakker de schuldige was, die maakte de beweging van laat maar lopen en daar reageerde Beugels dan ook op....

1-1 is 100% op het konto van Bakker te schrijven deze keer, Beugel heeft een goede wedstrijd gespeeld een dikke 8
0
Zondag 5 maart 2017 om 16:33 uur

DHFC070

Ligt veel ruimte achter de verdediging bij Utrecht die spelen ver van de goal af. Liggen voor ons veel kansen alleen Ten Hag kennende zal dit de 2e helft niet meer het geval zijn.
0
Zondag 5 maart 2017 om 15:02 uur

fcdh alphen

Denk als je hier wilt winnen je het toch echt voor de rust moet beslissen met een tweede goal