Tag: minuut

Pagina 197

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO geeft het weg in slotfase
ADO Den Haag heeft aan de uitwedstrijd tegen NEC een puntje overgehouden. De ploeg van John van den Brom had kunnen winnen, maar gaf het in de negentigste minuut uit handen.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 14 november 2010 om 16:43 uur

<FCDH>

2e helft slect van den haag zonde van de laaste minuut maar ik kan leven met een punt

0
Zondag 14 november 2010 om 16:37 uur

ADODENHAAG

marcellino schreef:

Het hoogst haalbare en als je eerlijk bent hadden we ook kunnen verliesen.

Het was gewoon een dramatische wedstrijd.

De wissels begreep ik totaal niet ,ik dacht dat we altijd van onze eigen kracht uitgingen.

Met buijs en bosschaard ga je toch verdedigender voetballen.

En over Antonia,ik heb hier vele shouters gehoord die hem de hemel in prezen.

Nu twee inval beurten kom ik tot de conclusie dat de snelheid die hij volgens vele hier moet hebben wel mee valt en het inzicht (nog)onbeerd om van waarde te zijn.

Laten we tevreden zijn met een punt we zijn daar vaak met niks weg gegaan van deplekken om ons heen hebben alleen wij punten gepakt.

En WAAROM WERD RICKY NIET INGEBRACHT ,IS HET TOCH GEASCALEERD NADAT HIJ TE HOREN KREEG DAT HIJ NIET ZOU SPELEN

We hadden daar kunnen verliezen? We stonden gvd tot de 89e minuut 1-0 voor en hadden de grootste kansen??? Ja, als hij in de 94e minuut nog een pingel tegengeeft kan je verliezen maar het was absoluut niet nodig. Voor de wedstrijd was ik tevreden geweest met een punt, maar je had hier makkelijk 3 punten kunnen pakken, al speelde je op 70%

0
Zondag 14 november 2010 om 16:34 uur

rien1

rien1 schreef:

Net even gekeken op ''buienradar.nl''. Nijmegen ligt ook onder die zelfde constante regenzone als Kerkrade. Ook daar schijnt het kletsnat te zijn. En het wordt de komende tijd niet veel beter. Ben benieuwd of onze jongens morgen nog wel de wei in komen. Zou misschien niet zo heel slecht uitkomen als het afgelast wordt.

Aanvulling: Sterker, als je de Europese radar ziet (en ziet wat er nog aankomt de komende 24 uur) lijkt het erop dat het daar in Nijmegen voor half 3 morgenmiddag geen minuut meer droog wordt.

0
Zaterdag 13 november 2010 om 15:42 uur

K.B

Kees schreef:

Als we uit de komende drie wedstrijden (NEC, NAC en Feijenoord) 5 of meer punten behalen dan verwacht ik dat we continue om plaats negen of hoger gaan strijden.

Ik zie ons eigelijk niet zo snel gelijk spelen, aangezien v.d brom graag in de 60e minuut alles of niets wilt spelen als dat nodig is.

0
Zaterdag 13 november 2010 om 13:01 uur

krm

Blijkbaar niet. Goede actie Verhoek, bijna bij de keeper, maar tackle Ivens en net geen strafschop. 95e minuut nu

0
Donderdag 11 november 2010 om 22:42 uur

krm

Counter. Kubik krijgt de bal -> Passt naar vrijstaande Bulykin, maar maait over de bal. Dat was de kans in de laatste minuut!

0
Donderdag 11 november 2010 om 22:33 uur

Kees

VERS VAN DE PERS/SINDS 1 MINUUT BEKEND:

WK hockey 2014 in Den Haag door Mascha de Jong
MONTREAUX - De Koninklijke Nederlandse hockeybond organiseert in 2014 het 'dubbele' wereldkampioenschap hockey in Den Haag. De internationale hockeyfederatie FIH heeft het evenement ten kostte van Engeland toegewezen aan Nederland. Zowel de vrouwen als de mannen strijden de eerste twee weken van juni 2014 in het stadion van ADO Den Haag om de wereldtitels. De begroting van de WK bedraagt 11 miljoen euro.

Hier worden we financieel beter van en zeker qua uitstraling en naam van stadion wordt nog meer waard. Enkel die tweede ring kan langer op zich laten wachten aangezien men een niet al te groot stadion wilde.

0
Donderdag 11 november 2010 om 18:25 uur

GentleMen

Echt raar. De stream van radio west loopt zeker 1 minuut achter op de steam op justin.tv dat van een Turkse zender is...