Word 10 min eerste helft dacht ik, of was het in de 25e min gestaakt
26e minuut. Dus 20 minuten plus blessuretijd en dan 15 minuten rust
Maandag 18 april 2022 om 21:00 uur

DH070

carbayon schreef:

Hoi lars
Als ze morgen maar 20 minuten voetballen in de 1e helft gaan ze dan wel gewoon een kwartier rusten?
Absoluut, het wordt gewoon gespeeld zoals de bedoeling was vanaf minuut (ik dacht) 26.
Gewoon doen alsof het licht niet uitgevallen is en je er nog zit dus 😂👍🏻
0
Maandag 18 april 2022 om 14:16 uur

GroenGeelHart070

Hoeveel minuten moeten er nog gespeeld worden dinsdag?
Het werd in de 27e of 29e minuut gestaakt dus vanaf dat moment en dezelfde spelers die er toen in stonden
0
Zaterdag 16 april 2022 om 11:25 uur

Ano-Niem

Mr.070 schreef:

Buiten de hele financiële kwestie heb je ook nog eens punten laten liggen bij laagvliegers. Je had stijf op plek 2 gestaan.
Exact, tuurlijk helpt de punten aftrek niet. Maar zelfs met deze straf hadden we met meer concentratie en minder arrogantie/onderschatting gewoon probleemloos 2e kunnen worden. Pak even de verliespartijen tegen Dordrecht en MVV.
Daarnaast de onnodige gelijkmaker van Volendam in de 95e minuut. Dat zijn 7 punten “down the drain”
0
Zaterdag 16 april 2022 om 10:02 uur

Edwin

Kees schreef:

Inderdaad en Decathlon gaat er binnenkort ook openen. Ook de brasserie heeft betere openingstijden. De tramlijn gaat zeker voor een enorme impuls zorgen.

Wel is het openbaar vervoer voor velen toch te ver van het stadion verwijderd en vind ik het terrein nog steeds mistroostig.
OV is een minuut of 10 lopen (zowel vanaf het station als van de diverse tramhaltes. Eigenlijk niet meer, dan ooit bij het Zuiderpark (alleen waren de looproutes `gezelliger`, maar Richard de Mos heeft ooit beloofd om dat ook in het Forepark te verbeteren)
0
Woensdag 13 april 2022 om 10:35 uur

BLEISWIJK-1

Max schreef:

Viel niet mee, heb me echt 45 minuten stierlijk verveeld..
Je kan het ook omdraaien. Ik heb alleen wat plezier beleeft, aan het kwartier voor de rust. En de 95`ste minuut.

Zonde van al het vuurwerk wat afgestoken werd.
0
Vrijdag 8 april 2022 om 23:25 uur

Kees

supporter-noord schreef:

Ik hoop dat het in de nacompetitie beter gaat wamt dit was echt niks.
We zitten bijna in een flow.
Lekkerste overwinning altijd in de laatste minuut. Mooi toch.
0
Vrijdag 8 april 2022 om 22:02 uur

Aad

Het zal niet. 1 schot binnen de palen en het is raak. En weer in de laatste minuut.
0
Vrijdag 8 april 2022 om 21:58 uur

BLEISWIJK-1

Even wat anders....

Zaterdag stond voor de derde maal dit seizoen de Zuid-Hollandse derby op het programma tussen ADO Den Haag O21 en Feyenoord O21. Daar waar de Haagse ploeg de eerste ontmoeting in Rotterdam wist te winnen, werd het nu voor de tweede maal een gelijkspel in het Haagse Zuiderpark.

Tekst: Glenn Duijzer         |       Foto’s: Alex Pronk

Het eerste half uur was het vooral een gevecht op het middenveld, waarbij de Rotterdammers meer balbezit hadden. Toch deelde ADO Den Haag O21 tot tweemaal toe een speldenprikje uit via Rafael Struick en Cain Seedorf. Beide inzetten misten de kracht of precisie op doelman Thijs Jansen te verslaan.

Net voor het half uur was het toch raak voor ADO O21 toen Evan Rottier een diepe bal van Roethof oppakte en het strafschopgebied inliep. Na een mooie kapbeweging was de laatste verdediger ook uitgeschakeld. Zijn schot in ging onder de doelman in het net: 1-0.

Voor rust gebeurde er verder weinig. De Haagse spelers hielden zich goed aan hun taken en de bezoekers waren niet bij machte om ook maar één schot op het doel te produceren.

Na een uur was er wel een mogelijkheid voor de geel-groenen nadat Evan Rottier goed over rechts was doorgelopen. Zijn voorzet ging over de gehele verdediging heen, maar ook over de vrijstaande Cain Seedorf.

In de 67e minuut kregen de bezoekers de zoveelste vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Wederom had het meer weg van een goed uitgelokte vrije trap dan van een duidelijke overtreding. De directe vrije trap van Twan van der Zeeuw werd zodanig door de Haagse muur van richting veranderd, dat doelman Kilian Nikiema kansloos was: 1-1.

De gelijkmaker was voor Feyenoord het startsein voor heus offensief. Drie minuten na de gelijkmaker had voormalig ADO Den Haag-speler Delano Ladan de kans op de 1-2. Doelman Kilian Nikiema stond tweemaal een Rotterdamse voorsprong in de weg. Nog geen vier minuten later schoot ’t Zand van afstand net over het Haagse doel.

In de laatste tien minuten waren er toch weer wat kansen voor ADO Den Haag O21. Met nog negen minuten op de klok schoot Aimane El Karicha in de draai ineens met rechts, doelman Thijs Jansen had twee pogingen nodig om de bal te pakken. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd was er een mooie voorzet van rechts van Nick Broekhuizen, die Aimane El Karicha bij de tweede paal ineens op zijn slof nam. De bal eindigde echter buiten bereik van de Rotterdamse doelman op de paal.

In de vijf minuten extra tijd kwam er geen verandering meer in de stand. Ondanks dat was de kansenverhouding duidelijk in het voordeel van ADO Den Haag was geweest, was het gelijke spel wel een terechte uitslag, waar beide ploegen overigens niet veel mee opschoten. ADO Den Haag pakt één puntje om weg te komen bij de onderste twee plekken en de bezoekers lieten punten liggen in de jacht op het kampioenschap om naar de Tweede Divisie te promoveren.

Opstelling ADO Den Haag: Nikiema, Roethof, Ates, Van Breemen, Owusu, Van Reemst (60. Broekhuizen), Dicke, Komljenovic (77. Reinders), Seedorf (77. Demir), Rottier (77. Shahaj), Struick (60. El Karicha).

0
Zondag 3 april 2022 om 17:31 uur

Ano-Niem

BLEISWIJK-1 schreef:

Toen wij in de aanval waren, stonden behalve alle Volendam spitsen, middenvelder Deul gewoon in de middencicel te wachten op een afvallende bal. Daardoor waren we gelijk in de minderheid bij de omschakeling.
Mathys speelde gewoon een prima pot.
Waar ik me aan ergerde is dat wij de wedstrijd niet gewoon simpel uitspeelden. Als je nog een minuut op de klok hebt staan moet je of het balletje achterin rondspelen of je moet de hoek ingaan naar de cornervlag.

Anyway, we kunnen directe promotie nu wel definitief vergeten. Het is nu zaak om iedereen heel te houden en we moeten naar een stabiele basis voor de PlayOffs.