1 wedstrijd gespeeld in de comp.

een uit-wedstrijd die we verliezen en het ligt ineens overal aan!

er zijn er nog 33 te gaan!

wat een gelul hier allemaal!

DenHaag kennende kunnen we in een wedstrijd een 3-0 voorsprong weggeven....maar ook van 0-2 terugkomen.

Maar ook hoe we de belangrijke degradatiewedstrijden verliezen thuis tegen Sparta,Roda, en gelijk tegen Nec en onverwachts thuis tegen heerenveen winnen, uit tegen feyenoord een punt pakken en tegen utrecht uit winnen.

30 minuten Vitesse wegspelen is geen wonder, maar wel een teken wat deze selectie kan.

Al 10 jaar weet DenHaag geen voorsprong meer vast te houden...laat staan te vergroten.

The Mouse wel leuk die positieve shout, maar als ik nog 33 van deze shouts van je lees weten we hoever het is?

Het ergste is nog dat ik zelf geen probleem zag in de ploeg na die 30e minuut....het viel allemaal naar achter en kwam niet meer terug, terwijl vorig jaar duidelijk een aanvallend probleem was, is het deze keer de verdediging?

Wij hebben naar mijn emning gewoon de 11e selectie van de eredivisie (basis 11).

Was overigens mijn eerste uitwedstrijd in mijn 10 jarige adosupport (ben zelf 17) en de sfeer was geweldig...niet te verwijten aan de supporters.

Ben overigs wel 5 kilo afgevallen dankzij het dichte dak daar...wat een bloedhitte.

Conclusie: Denhaag kan voetballen zoals in de eerste 30 minuten, maar moet beter met de kansen omgaan!

Ps. John v.d Brom reserveer een paar Engelse Subtoppers zoals Sunderland,Newcastle of Everton in het trainingskamp in de winter, dan leer je onze jongens echt verdedigen!

Gr. D.H.H

0
Maandag 9 augustus 2010 om 12:27 uur

ADODENHAAG

Bert schreef:

Ignacio aardig invallen? Wat hij deed kan mijn zoontje ook. Is gewoon een overbodige speler. Terugsturen naar die tomatenplukkers. Er moet een type Kees Luicks bij en anders gaan we rechtstreeks degraderen. Roda win je ook niet met die Hadouir en die die Deen.

Je overdrijft met rechtstreeks degraderen. Bosschaart vervangen voor Kum, Mitch Pique er weer in(geloof mij, fit zat). Vd Bergh eruit, Immers op het middenveld. En dan Bulykin of Vicento desnoods Ignacio in de spits.

Geloof mij, we hadden deze wedstrijd ook 2-4 kunnen winnen en dan had je niet zo overdreven, de 1e helft (tot ong de 40e minuut) was prima. Dat je het zelf weggeeft, ja dat is hartstikke zonde. En dat komt vooral door bovengenoemden.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 21:19 uur

Moi

Twee strafschoppen helpen Vitesse langs ADO

ARNHEM - Vitesse heeft de eerste punten van het nieuwe voetbalseizoen binnen. De Arnhemmers versloegen ADO Den Haag tijdens de eerste speelronde met 3-1.

ADO nam in het Gelredome na een kwartier spelen de leiding. Lex Immers scoorde. In de laatste minuut van de eerste helft maakte Wiljan Pluim gelijk. De overige twee treffers van Vitesse kwamen op naam van Lasse Nilsson. De Zweed benutte twee strafschoppen.

De tweede strafschop moest Nilsson twee keer nemen omdat zijn medespelers te vroeg kwamen inlopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel direct goed.

Van den Brom onderuit bij eredivisiedebuut
Het debuut van John van den Brom als trainer in de eredivisie verliep niet zoals hij wenste. De 43-jarige geboren Amersfoorter ging met zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag onderuit bij Vitesse, de club waar hij zelf jarenlang voetbalde. Vitesse, dat twee strafschoppen benutte, won met 3-1.

De nederlaag mocht ADO zichzelf aanrekenen. In de eerste helft was de nummer vijftien van vorig seizoen veel sterker. Op aangeven van Wesley Verhoek schoot Lex Immers, die door Van den Brom verrassend als spits was opgesteld, de bal na ruim een kwartier spelen achter doelman Piet Velthuizen. Het leek een kwestie van tijd tot ADO de voorsprong zou uitbreiden. Vitesse voorkwam met een beetje geluk meerdere tegendoelpunten en sloeg kort voor rust zelf wel direct toe. Wiljan Pluim ontdeed zich in het strafschopgebied van enkele verdedigers en schoot de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft was er een hoofdrol weggelegd voor Reinold Wiedemeijer. De scheidsrechter gaf Vitesse, dat na rust juist veel beter was dan ADO, binnen korte tijd twee strafschoppen. Lasse Nilsson trof beide keren doel, of beter gezegd: drie keer. De Zweed moest de tweede strafschop overnemen, omdat zijn medespelers te vroeg kwamen ingelopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel goed. ADO was in de slotfase niet meer in staat iets terug te doen.

De zege was een meevaller voor Vitesse, dat een moeilijk seizoen tegemoet lijkt te gaan. Het team van trainer Theo Bos zag in de zomer met aanvoerder Paul Verhaegh, Claudemir, Santi Kolk en Nicky Hofs belangrijke spelers vertrekken. Hofs, die nu voor het Cypriotische AEL Limassol voetbalt, nam zondag voor aanvang van de wedstrijd tegen ADO afscheid van het publiek. Wegens de slechte financiële situatie kon Vitesse het vertrek van de spelbepalers nauwelijks opvangen. De sterk verjongde ploeg bleek zondag tegen ADO echter ook tot behoorlijk voetbal, met een maximaal resultaat, in staat. (ANP/CBR)

08/08/10 16u35

0
Zondag 8 augustus 2010 om 18:04 uur

yesyes

Mike schreef:

Nee, is niet waar. Supusepa stond vrij en werd normaal aangespeeld. Kreeg alleen de bal niet onder controle.

Er was geen enkele reden voor Zwinkels om die bal zomaar naar voren te peren.

joh vent schei toch uit man, kijk die herhaling nog maar eens goed!!!!!!!!!!!!  met nog 1,5 minuut op de klok voor de rust had die de bal gewoon een peer moeten geven en niet je verdediger onnodig in de problemen brengen en daardoor verlies je NU ook deze wedstrijd door die lamlul

0
Zondag 8 augustus 2010 om 16:02 uur

Kees

Het aantal shouts neemt per minuut toe. Willen jullie er aan denken dat ik aan het werk ben en nog genoeg te doen heb .

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 13:56 uur

Kees

Thijs schreef:

Hoop dat dat van die rus niet waar is! Wat is die gozer slecht zeg 3 keer op de grond gelegen en één bal doorgekopt in de benen van een verdediger.

Milic2

Ben ik volstrekt maar dan ook volstrekt met je oneens. Ik heb het geturfd.

Hij viel in de 64e minuut in.

Is 4 keer een kopduel aangegaan en alle vier de keren won hij het duel.

Over de grond is hij zes keer aangespeeld en heeft NIET een keer balverlies geleden.

Ook speelde hij technisch tot twee keer toe zeer vaardig een bal breed op Verhoek terwijl hijzelf tussen twee a drie spelers stond.

Bruikbare ballen in de zestien kreeg hij niet terwijl hij tot drie keer toe uit zijn man zijn rug liep.

Van mij mag Iwan de Verschrikkelijke komen.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 22:17 uur

Don

rien1 schreef:

nu in minuut 70 is het 1-0 voor ADO. Wie heeft gescoord moet ik je schuldig blijven.

1-0 Immers 17e minuut

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 21:11 uur

rien1

Rome schreef:

Hoeveel staat het/is het geworden? Door een hersenschudding kon ik helaas niet aanwezig zijn.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 21:03 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Ja, ik begreep die tweede alinea ook heel goed maarre ...............

het leest eenvoudig niet lekker weg voor het slapen gaan.

Laten wij dan maar via de eerste ronde doorstoten naar de groepsfase.

Discussie wat mij betreft gesloten. Wat ik veel belangrijker vind is dat Frans sprak over een mogelijke externe geldschieter. Dat nieuws is in de "euforie" over de overwinning op Emmen helemaal ondergesneeuwd.

Die rus werd er na een uur -61e minuut-  uitgehaald, dat lijkt me dus een gelopen zaak. Zeker als Frans het heeft over een externe geldschieter. Ben hoopvol gestemd.

Over een paar jaar de uefa cup in, beginen we niet al te ver weg. Wladiwostock of zo(...)

0
Woensdag 28 juli 2010 om 23:21 uur

supporter-noord

Emmen - ADO Den Haag 2-4

Echt zomeravond potje vanavond gezien maar wel leuk.

0-1 door Bulykin, vrije trap van Ricky naar de tweede paal, werd doorgekopt naar Bulykin die alleen maar hoefde in te koppen.

0-2 door Kubik met een fraaie lob, aangegeven na een uitbraak door Bulykin.

0-3 door Verhoek, die verder niet al teveel liet zien.

Na de rust ging ADO een tempo trager spelen, ze geloofden het wel en door een steekpass van Leonardo, leuk om hem weer eens te zien spelen, werd het 1-3 door Royer.

2-3 door een penalty.

2-4 door Immers, die ik verder echt geen spits vond.

in de laatste minuten kreeg Toornstra nog een dot van een kans maar werd uit de doelmond gekopt en Ammi schoot 1 minuut later nog op de lat en dat was het eind.