Reswek

Heel belangrijk geweest deze overwinning.
Staan we mooi op de 10e plek.
Precies waar dit Den Haag thuis hoort denk ik.

Heerenveen uit van t weekend, sja niks is onmogelijk al is Heerenveen levensgevaarlijk met die aanval, als Narsingh en Assaidi een goede dag hebben draaien ze Ammi en Supusepa helemaal dol maaaaarrrrrrrrr wanneer Den Haag een goede dag heeft en hun weten uit te schakelen zie ik daar kansen met de Verhoekjes Chery en Toornstra.

Ik hoop stiekem op een 1-2 overwinning daar...............
0
Maandag 24 oktober 2011 om 09:27 uur

b.fijman

Ik wil alle shouters toch nog even feliciteren met de 1-0 overwinning op NEC.
0
Zondag 23 oktober 2011 om 15:06 uur

ado-kenner

wow ik heb net de wedstrijd opnieuw bekeken en alsjemenou zeg wat was immers slecht... het lijkt erop dat hij het gewoon geen zin meer in heeft om voor zijn club te voetballen. en horvath wat jammer zeg dat hi rood kreeg maar dat mensen de eerste doelpunt op hem afschuiven is ook weer van de gekke want als verdediger moet je proberen de lange hoo kvan de goal te beschermen en de krote voor de keeper houden dus wat horvath deed was goed alleen coutinho was redelijk aan de andere kant. en al helemaal over de 2de doelpunt van donald coutinho had daar moetne weten dat donald hem niet meer in de korte hoek kon schieten en alleen nog maar met zijn punt de bal richting kon geven. Maar het schuinste haat bij mij is dat die bossen die 2de gele kaart aan vormer niet durfde te geven na het geroep van het publiek daar kan ik me zo aan ergeren wel horvath een rode kaart geven terwijl je zag dat horvath hem niet aanraakte en dan nog zo`n toneel erbij halen alsof hij door harvath was neergeschoten daaar erger ik me het ergste aan en met eigenlijk stip op 1 dat sommige jongens vaak geen strijdlust meer naar voren kunnen brengen na een tegendoelpunt... oja het wisselbeleid van steijn is ook niet om naar huis toe te schrijven. Eigenlijk was de overwinning op feynoord door deze wedstrijd te niet gedaan.
0
Woensdag 19 oktober 2011 om 23:33 uur

langepino

pffffff nog ff bijkomen van het dikke verlies van vandaag!!dan moeten we het maar tegen die bosjesmannen goedmaken!ze hebben veel kansen gekregen tegen onze judas!maar er geeneentje goed afgemaakt!! IK ZEG EEN DIKKE OVERWINNING VAN DEN HAAG!
0
Zondag 16 oktober 2011 om 19:59 uur

Moi

Roda JC beantwoordt bliksemstart ADO adequaat

16/10/2011 16:27

Roda JC Kerkrade voegde met dank aan de trefzekerheid van Sanharib Malki drie punten toe aan zijn totaal. ADO Den Haag keerde ondanks een bliksemstart met lege handen huiswaarts (4-1).

De start van ADO in Kerkrade was meer dan bemoedigend. Al na negen seconden had de Haagse formatie een voorsprong te pakken. Tjaronn Chery profiteerde van de fout van Jimmy Hempte, die na de aftrap van Roda JC de bal knullig verspeelde.

Maar ADO Den Haag hield toch een nare smaak over aan de eerste helft. Niet alleen maakte Sanharib Malki na een kwartier fraai de gelijkmaker voor Roda JC, maar ook zag trainer Maurice Steijn twee verdedigers voortijdig de kleedkamer opzoeken.

Ahmed Ammi ging na minder dan een half uur geblesseerd naar de kant. Tien minuten later volgde Gábor Horvath. De Hongaar moest een overtreding op de doorgebroken Malki bekopen met een rode kaart.

Met een man minder liet ADO noodgedwongen het initiatief aan Roda JC en loerde het op een uitval. De broers John en Wesley Verhoek waren vroeg in de tweede helft dicht bij een tweede Haagse treffer.

Maar de numerieke meerderheid vertaalde zich uiteindelijk toch in de score. Na een fraaie pass van Adil Ramzi bracht Mitchell Donald na ruim een uur de 2-1 op het scorebord. Malki deelde in 79ste minuut de genadeklap uit. Ruud Vormer bepaalde op aangeven van Ramzi in blessuretijd de eindstand op 4-1.

Door de overwinning maakte Roda JC een sprongetje op de ranglijst naar de elfde plaats. Dat ging onder andere ten koste van ADO Den Haag, dat de 3-0 uitzege op Feyenoord geen vervolg kon geven.

bron:vi
0
Zondag 16 oktober 2011 om 16:41 uur

Kees

Vanmiddag minimaal een 1-3 of 1-4 overwinning. Ik heb er alle vertrouwen in.
0
Zondag 16 oktober 2011 om 10:58 uur

BLEISWIJK-1

<FCDH> schreef:

Als we zondag winnen staan we in het linkerrijtje
Ik denk alleen dat we niet gaan winnen!

Ik heb van de week, in alle rust, nog een keer de wedstrijd tegen Feyenoord gezien. We speelde zeker onze beste wedstrijd tot nu toe. Alleen wat wel heel erg opvalt is dat Feyenoord zich gewoon laat verassen door onze agressieve speelstijl en hoe wij hun vervolgens opvangen. Bovendien worden we wel heel erg in het zadel geholpen door die 0-1. Ik denk dat Roda dit niet laat gebeuren.

Ik hoop op een overwinning maar reken op een 1-1 !!!
0
Donderdag 13 oktober 2011 om 16:19 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Vandaag in een de skybox van ing genoten van een fantastisch Den Haag .Wat een verademing dat Luksic niet meer speelt .Ook de door mij bekritiseerde Horvath en John Verhoek speelden een prima wedstrijd .Hoewel ik het in de beoordeling hier niet terugzie was Lex Immers voor mij de beste man op het veld .Na de wedstrijd nog gesproken met Jordi Clasie ,die was absoluut niet blij .HEt is jammer dat Steijn niet eerder heeft ingezien dat Luksic niet op dit niveau mee kan .Feyenoord was overigens net zo slecht als VVV vorige week maar dat doet niets af aan deze overwinning .
Hoezo niet eerder gezien! ADO had vorig jaar 12 punten na 8 wedstrijden. Nu hebben we er 10 uit 8, maar hebben inmiddels wel PSV, Twente en Feyenoord gehad.

Bovendien heb ik het idee dat jij v.d.Brom na 8 wedstrijden beter vond dan Steijn nu. Maar die zelfde vd.Brom had na 8 wedstrijden Supusepa definitief naar het 2e verbannen. Is Steijn nu zo goed of v.d.Brom zo slecht???

Iedereen was vandaag goed. Waaronder Immers!

Miq, dit was even plagen. Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met de overwinning!!!