Daar hebben we onze trouwe supporter weer, jij kan beter aan de Ajax kant gaan zitten met je eeuwige gezeik op de club
Zondag 2 december 2018 om 12:07 uur

H@@GenEES

Bolskie schreef:

Gelijk moet overgeven? Je gaat toch altijd voor t maximale? Dacht dat het motto van deze supporters altijd was maak niet uit als je verliest als je maar alles geeft
Ben je nu echt alle realiteit verloren, wat denk je dat er gebeurd als dit 11tal gaat aanvallen, dan wordt het een kansloze 8-0 in de eerste helft. Aanvallen met dit 11tal tegen Ajax in deze vorm is je reinste zelfmoord en dan moet je ze hier weer horen, dan kunnen ze er weer niets van en is Fond weer een kut trainer blah blah blah

Prima opstelling, bus parkeren en hopen op een puntje, iets anders kun je niet doen, zo simpel is dat gewoon!
0
Zondag 2 december 2018 om 12:05 uur

Bolskie

Tommy schreef:

Jij denkt serieus dat het een wedstrijd wordt?
Daar ga je wel voor na toe toch lijk mij? Zoals ik al eerder zij blijf dan thuis. Is Ajax favoriet? Ja hebben we normaal gesproken niks te zoeken daar nee. Maar betekend dat dan ook dat je je ge
0
Zondag 2 december 2018 om 11:39 uur

Petah

Je ken we met Zhang beginnen maar het heeft nul zin als je vol op de verdediging speet je kan hem beter brengen op t punt als Ajax niet scoort en gefrustreerd raakt

Alleen had ik hooi IPv van Lorentzen gedaan maar weet niet of elson geblesseerd is ?
0
Zondag 2 december 2018 om 11:22 uur

Kees

Tezamen met mij maar 19 % kenners in het voorspellingenklassement.

Ten Hag: ontbreken El Khayati voordeel voor Ajax
Nasser El Khayati doet zondag mogelijk niet mee in het duel met Ajax.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 30 november 2018 om 17:45 uur

oodh

Kees schreef:

Maar is het juist de speler die een bal kan vasthouden en de verdediging even rust geeft. Maar inderdaad: liever tegen De Graafschap dan zondag a.s.
Toch reken ik stiekem op een punt.
Dat is zo, maar als het snel gaat heeft hij ook veel balverlies. Dat moet je op je eigen helft tegen Ajax ook niet hebben.
Ik denk een vrij kleine nederlaag van 2-0 en dat Ajax, na het bereiken van deze stand, het rustig aan gaat doen.
0
Vrijdag 30 november 2018 om 14:29 uur

Aad

Ik hoop op een kleine nederlaag van maximaal 3 - 0.

Ajax zal, gezien de Europese inspanningen, gedurende de wedstrijd waarschijnlijk wel de poot van het gaspedaal afhalen en wanneer het verschil dan minimaal is en Groenendijk lef toont en Zhang inzet zou het kunnen zijn dat jij goed zit met je voorspelling.
0
Vrijdag 30 november 2018 om 14:08 uur

Vermoedelijke opstelling Ajax - ADO Den Haag
Fons Groenendijk verandert van systeem voor de wedstrijd tegen Ajax.
0
Vrijdag 30 november 2018 om 13:08 uur

oodh

Madmax schreef:

#ADO-speler Nasser El Khayati is onzeker voor het treffen met Ajax. ‘Ik schat de kans dat hij speelt op 50/50’, aldus Fons Groenendijk. ‘Hij trainde vandaag niet met de groep mee. Morgen hakken we de knoop door. Laat duidelijk zijn dat wij geen risico met hem nemen.’

Jim.
Die speelt dus niet. Volgens mij is dat niet erg. Tegen Ajax heb je toch weinig aan hem. 80% van de tijd hebben we de bal niet en spelen we op eigen helft.