6/5 winn Helmond/AGOVV - ADO

9/5 return in Den Haag

13/5 winn Excelsior/GAE - ADO

16/5 return in Den Haag

Maar laten we gewoon hopen op een mooi afscheid voor Luinge en 3 punten. Jezus RKC thuis, de nr 18. Als we dit ook nog weggeven. Als Sparta 1 punt pakt tegen FCU dan mag je 6-0 verliezen in Almelo.

Inderdaad, waar hebben we het over. De nr 18 die met een record bezig is om de slechtste degradant ooit te worden. Nu is dat RBC trouwens.

Maar iedereen heeft gisteren voor de zoveelste keer zo'n vreselijke optater gehad na die 2-3, dat is gewoon onbeschrijfelijk.

Ik heb er nog steeds geen woorden voor, zo pijnlijk. Alles en iedereen rond de onderste plaatsen verloor met 4-2, 3-0 of 0-2. En wij in minuut 76 nog 2-0 voor!! En dan gebeurt er iets waarvan je niet kan bevatten wat je meemaakt. Daarom zakt het vertrouwen naar het nulpunt. Maar we moeten nu verder!:(

0
Donderdag 15 april 2010 om 21:18 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Het is te hopen dat utrecht ze plicht doet zondag?want als je de trainer van utrecht hoort dat ze zich alvast gaan voorbereiden op de playoffs voorspeld dat niet veel goeds....Desondanks ben ik van mening dat als we zondag zelf winnen van rkc we alsnog veilig zijn sparta wint nooit uit bij gronningen ....

De pest is dat Utrecht en Groningen eigenlijk uitgespeeld zijn. Dit is levensgevaarlijk. RKC moet gewonnen worden. Roda staat een handvol punten achter op plek 9 en is zelfs uitgespeld. En dat met de wedstrijd tegen Willem2 voor de boeg op de laatste speeldag. Dat zijn (helaas) de feiten.

Dit is voor ons levensgevaarlijk.

Alles wordt over die wedstrijden getild richting play-offs.

De komende 2 weken worden een hel, nadat je gisteren nagenoeg gewoon veilig was. "Gelukkig" krijgen we een herkansing tegen RKC. Maar of de koppies dan weer leeg zijn.....

Die van mij in ieder geval niet. Ik heb zelden zo'n nacht(dienst) meegemaakt als afgelopen nacht. En als toetje vanmiddg opgestaan met een koppijn wat meer richting migraine gaat. Het is doodzonde als je nog denkt aan Utrecht-uit. Als trouwens nu al spelers met kramp in minuut 70 het veld uit moeten, staat ze nog wat te wachten.

Over 3 volle dagen mogen ze weer aan de bak.

Ik zeg na-competitie.

0
Donderdag 15 april 2010 om 14:33 uur

Leiden

Mogen we voor het spelersklassement a.u.b. 2x cijfers geven?  Eén keer tot en met de 75e minuut en de tweede keer voor het laatste kwartier???

0
Donderdag 15 april 2010 om 00:06 uur

Bert

yerffeJ schreef:

Jongens, ik snap de teleurstelling maar we moeten er nu overheen stappen we kunnen het niet meer terugdraaien..

Oké, even relativeren.
Er van uitgaande dat ADO zondag van RKC wint...
Klinkt op dit moment al te mooi om waar te zijn maar slaap er een nacht goed over en de wereld ziet er een stuk beter uit..

Dat betekent dat Sparta en Utrecht-thuis en Groningen-uit beide moeten winnen.
Bij een winstpartij en gelijkspel komen ze gelijk met ADO maar het doelgemiddelde ligt zwaar naar onder.

We hebben dus nog alle kans, we moeten hoe moeilijk ook ze blijven steunen

Wat mij zorgen baart is dat er 2 man de 70e minuut er doorheen zitten.

Zondag komt Rkc die willen de frustratie van zich af spelen. Als het elftal niet zorgt dat ze messcherp en topfit zijn kan dit ook op een verliespartij uitdraaien.

Zet Milic maar terug naar het tweede Cornelisse terug in de selectie zondag hebben we kerels nodig en geen lantaarnpalen.

Volgend jaar een spits uit de tweede of derde divisie uit Engeland. Eentje die een criminele jeugd heeft gehad. Die een paar tanden mist en alleen oog voor de goal heeft.

0

ado-kenner

als verhoek en luikx pas de 80 of 85 minuut werden gewisseld dan was het goed gekomen maar nee een 15 van te voren. je zag het al met de wissel luicx en millic ze werden sterker nec dan

0
Woensdag 14 april 2010 om 23:04 uur

Don

Vincent schreef:

oh, ik dacht dat wisgerhof hem gescoord had..))

2009/10 FC Twente 31 1 Eredivisie

toch mooi 1 keer gescoord dit seizoen

hier moeten wel belchinezen achter zitten toch?

Lekker die Wisgerhof in je team. Die jongen kost fc twente miloenen dit seizoen:

Op wonderbaarlijk trieste wijze heeft Sporting CP in de Grolsch Veste FC Twente buiten de Champions League gehouden. Het werd in de laatste minuut 1-1 door een eigen doelpunt van Peter Wisgerhof. Douglas scoorde het doelpunt voor Twente.
4 aug. 2009 23:41:09

0
Dinsdag 13 april 2010 om 23:03 uur

zuid tribune

Het heeft weer een hoog Libelle gehalte hier.

Woensdagavond; voor de stad en voor de club ! En de vier zijden vanaf minuut één achter de club gaan staan.

0
Maandag 12 april 2010 om 19:07 uur

<FCDH>

ADO via winst op Utrecht naar plaats vijftien
ADO Den Haag heeft uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Op bezoek bij FC Utrecht werd er met 0-2 gewonnen, waardoor ADO de zestiende plaats overgeeft aan Sparta Rotterdam.

ADO Den Haag begon de wedstrijd fel en zette de thuisploeg meteen onder druk. In de zeventiende minuut werd dit beloond met de openingstreffer van Danny Buijs. De middenvelder, teruggekeerd in de basis ten koste van Ricky van den Bergh, mocht vrij aanleggen na onvoldoende wegwerken van Mark van der Maarel. De treffer betekende voor FC Utrecht een streep door het clubrecord van zeven thuiswedstrijden zonder tegendoelpunt.

Utrecht-trainer Ton du Chatinier was duidelijk ontevreden en verving de jonge Van der Maarel door Tim Cornelisse. De wissel veranderde het spelbeeld niet en ADO bleef gevaarlijk. Even voor rust maakten de Hagenaren zelfs de tweede treffer. Lex Immers, spelend in plaats van Andres Oper, vond Wesley Verhoek. Die schoof de bal onder de uitgekomen doelman Michel Vorm door.

Ook in de tweede helft slaagde de thuisploeg er zelden in voor het doel van Gino Coutinho te verschijnen. De derde doelman van ADO stond onder de lat door de schorsing van Barry Ditewig, die vorig weekeinde tegen Ajax de rode kaart kreeg. Eerste keeper Robert Zwinkels raakte in diezelfde wedstrijd geblesseerd.

Coutinho hoefde pas in het laatste kwartier enkele keren in actie te komen, toen Utrecht alles op de aanval zette. De sluitpost hield zijn doel schoon en hielp ADO daarmee aan de eerste overwinning in acht wedstrijden. De Hagenaren wonnen op 13 februari voor het laatst, van Willem II.

Voor Utrecht betekende het de tweede thuisnederlaag van het seizoen. De thuisploeg slaagden er niet in dichter bij de vijfde plaats van AZ te komen. Die plek geeft aan het einde van het seizoen vrijwel zeker recht op een plaats in de voorronde van de Europa League.

om over de 7 minuten maar te zwijgen.

de zeeuw valt de keeper aan haalt door en ditewig reageerd daar op geel had al teveel geweest.

het door halen van suarez op swinkels heeft waarschrijnlijk niemand gezien.

den haag speelde goed verdiende minimaal een punt maar werd door domme beslissingen van de scheidsrechter een punt ontnomen.

ik heb ik de eredivisie nog niet meegemaakt dat een wedstrijd een blessure tijd heeft van 7 minuten.

Helemaal mee eens. En ik heb Suarez dus net als jij wel zien doorhalen. Er zal vanavond wel weer geroepen worden dat je (Ajax!) geluk afdwingt en dat is natuurlijk ook waar als het geluk mede gestuurd wordt door een op hol geslagen horloge van de scheidsrechter. En nogmaals krijg ik braakneigingen als ik terugdenk aan het gejuich in de 93ste minuut van een te dikke, in trainingspak gehulde patjepeeëer, wiens tegel voor de deur van het stadion ligt.