1. Verliest met zijn 2 meter alle kopduels

2. Kan geen pass geven over 3 meter of minder

3. Durft niet te schieten of actie te maken

4. Heeft geen snelheid.

Complimenten voor Derijck, Horvath, Kum, Toornstra, hebben een ruimvoldoende wedstrijd gespeeld.

Verhoek flipt op zn medespelers al vanaf de 1e minuut.. wat is dat een irritante speler. Soltani komt vaak niet verder dan wat snelheid... Verdediging vond ik echt zeer sterk! Niks op aan te merken! 1e goal was een fout van Milic, 2e goal was een gelukje dat het geen buitenspel was. Maar Oper is nodig! Milic was echt de dramafactor.

Kees

Voor de Meric fans onder ons: zie vanaf minuut 2.20 de gelijkmaker van Meric gisteren tegen Besiktas.

0
Zaterdag 6 februari 2010 om 16:55 uur

rien1

hjfff schreef:

Zo spoedig mogelijk lozen!!;

Over wie kun je tegen PSV- behoudens Rankovic, Piqué en Oper - ook niet beschikken?
‘Over Ammi, want die is weer ziek en geblesseerd en voor de rest is de groep compleet.’

Daar kon je op wachten. Ik sta er niet meer van te kijken. Sinds Wetzel trainer-af was, en Atteveld kwam is de blessure en ziektegolf bij Ammi begonnen bij wedstrijd 1 in minuut 5. En de heimwee naar zijn familie/ouders-stad Venlo (lees:terugkeer VVV).

En hij was nog wel zo goed bezig onder Wetzel, waar men behoudens een enkele schorsing altijd op hem kon rekenen.

Sinds AW ons helemaal heeft verlaten wordt het alleen maar erger.

Jammer dat ie niet bv geruild is bij Roda met oa Saeijs.

maar gaat egt helemaal nergens over
heb hem vanaf minuut 44 aangezet, maar kan nie normaal kijken.

en ik overdrijf niet dat het commentaar 2 minuten voorloopt..
toen de commentator zei dat de 2-0 werd gescoord kreeg ik pas het afgekeurde doelpunt van groningen te zien

0
Woensdag 3 februari 2010 om 21:22 uur

Stantana

pascal-070 schreef:

Hallo,

Ik heb digitenne en kan ado vandaag ook niet kijken.

Hoe ben je aan de code gekomen. Ik heb ze wel is gemaild maar nooit een code ontvangen helaas.

eredivisie live bellen
en je verhaal doen dan krijg je een gratis code!

0909-0101 (10ct per minuut)

0
Woensdag 3 februari 2010 om 17:22 uur

Joost

Yo schreef:

Weet iemand of het uitgezonden wordt op Eredivisielive vanavond? Of heeft iemand een stream-adres op Internet?

Ik heb net met de helpdesk van eredivisielive contact opgenomen. Groningen - ADO wordt uitgezonden op eredivisielive kanaal 5. Alleen tele 2 heeft 5 kanalen dus hebben ze een kijkcode gegeven voor vanavond waar je vanaf een uur voor aanvang mee kan inloggen op de site van eredivisielive.

en ahahoui en schaken zijn beter dan soltani en verhoek

als ze in de 12e, 14e en 16e minuut scoren en beerens gaat eraf in de 19e zegt dat ook wel genoeg lijkt me..

je vergeet garcia en calabro... zulke spelers hebben wij helaas niet.

0
Dinsdag 2 februari 2010 om 20:38 uur

Jacco

oodh schreef:

Ik brand helemaal niemand af. Maar geef toe dat het halen van een 32 jarige die het laatste half jaar maar wat heeft aangemodderd (niet fit) en blessuregevoelig is (en nu ook meteen geblesseerd), toch weinig vertrouwen geeft...

geef helemaal niks toe, ik ben namelijk van mening dat het wel degelijk een speler van waarde kan zijn.

Zoveel spelers (lees spitsen) die 1:3 lopen hebben we hier niet gehad. Ik beoordeel hem aan het eind van het seizoen pas en niet voordat hij uberhaupt een officiele minuut voor ons heeft gevoetbald.

Maar dat is nou precies het verschil tussen ons.

0
Maandag 1 februari 2010 om 16:03 uur

<FCDH>

Eredivisie: ADO slaat winnende slag in Haags kwartiertje

Voor het eerst sinds 12 september vorig jaar heeft ADO Den Haag weer een wedstrijd gewonnen in de eredivisie: 2-1 thuis tegen SC Heerenveen dat bij rust leidde. De Friese cub speelde zaterdag de tweede helft met tien man.

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Daryl Janmaat van SC Heerenveen de rode kaart (twee keer geel)van scheidsrechter Kevin Blom. Trainer Jan de Jonge van de Friese club werd toen eveneens weggestuurd.

Tussen de 76e en 79e minuut scoorde ADO door de invallers Wesley Verhoek en Bogdan Milic. Door dit resultaat klom ADO naar de 16e plaats met 18 punten. Heerenveen bleef 13e met 20.