het is wachten op de 0-1 .. komen er niet uit..

Bert schreef:

Rien, Roel,Ooievaar,Kees.Vincent,

Ik ben om halft acht bij Henk Patat. :)

Er komt nog wat bij Rien althans dat denk ik;)

Op Ooievaar hoef je niet te rekenen........die komt altijd 1 minuut voor aanvang binnen ;) Ik ben er om 19.45 uur, patat hoef ik niet meer , eet nog ff thuis...

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 23:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Op www.fanclubdenhaag.nl staan fotos van de training van vandaag. Duidelijk te zien dat Oper apart is genomen. Die speelt dus echt niet vanaf de eerste minuut a.s. zaterdag.

0
Donderdag 28 januari 2010 om 20:25 uur

JB

Haagse Roel schreef:

Nog ff en je roept RA ook nog op voor een funtioneringsgesprek ;)

ach, na een halve minuut begint Kees een paar uur met RA over ADO te ouwehoeren en daarna is RA aangenomen.

Het is een groen/gele hè  ;-))

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 23:21 uur

Kees

Had vanavond een intake-gesprek met een bijles leraar voor mijn dochter. De bedoeling was een gesprek van een half uur.

Kwam ik er na 5 minuten achter dat hij een oud-speler van het tweede was (zo'n 40 jaar geleden) en in een vak naast me op de tribune zit.

Tsja, het gesprek duurde anderhalf uur en alleen maar over ADO en mooie herinneringen.

Oh ja, ik heb hem gewoon aangenomen zonder verdere informatie.

't Is tenslotte een groen/gele he!

******************************************************

Hetzelfde gebeurde me een tweetal weken geleden.

Hebben we een paar gesprekken met dames voor bij ons in de huishouding om me vrouw te ontlasten. Komt er een waarvan haar kinderen en kleinkinderen een ADO seizoenskaart hebben.

Tsja, gesprek ging een halve minuut over het huishouden en de rest van de tijd over hoe fanatiek haar kinderen voor ADO zijn.

Tsja, je raadt het al. Direct aangenomen. 't Is tenslotte een groen/gele he!

Allebei waar gebeurd.

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 22:34 uur

rien1

Als we L. Pique erbij doen zouden we dan een ruil met gesloten beurs hebben.;)

Vraag mij af of Ammi de boel bewust loopt te saboteren. Zo slecht als afgelopen zondag heb ik hem nog niet zien spelen. Op deze manier heeft het geen zin. En wordt ik zelfs een voorstander van een ruil met Saeijs. Mocht Roda nog willen na zijn doelpunt.

Verder hoop ik dat Wielaert erbij komt. Dan heb je genoeg ervaring waar Kees op doelt.

Is dat effe schrikkuh!

"Er zijn 1465 shouts sinds je laatste bezoek". Oef....

Goeienavond allemaal. Ik zal het netjes houden zonder verdachtmakingen. Maar om maar meteen met de deur (en de rest) in huis te vallen, mij viel al gelijk op nadat Wetzel het stokje overgaf aan Atteveld dat Ammi in (ongeveer) de 10e minuut van wedstrijd 1 tegen Willem2-uit geblessseerd het veld uitging en dat er toen al behoorlijk gespeculeerd werd over het balen van Ammi en een vertrek naar VVV-Venlo. Ook is dit de thuisstad van Ammi waar zijn familie/ouders wonen. Weinig meer van vernomen, maar je moet voor de gein het nieuws rond Ammi maar eens volgen van die dag tot nu toe. Sinds Wetzel van het veld is is Ammi ook geen schim meer van de Ammi toen hij kwam.  Volgens mij wil Ammi liever gisteren dan vandaag nog naar Kerkrade. Er is alleen 1 probleempje. Saijs speelde volgens de berichten de pannen van het dak tegen Utrecht, en Roda zal zich zo al te horen was wel 2x bedenken voordat hij weg mag.

Pffff, ik heb zo lang niet getypt dat de toetsen gewoon vastzitten.

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 21:47 uur

lulijzer

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Geen Knopper en Oper.......

Op zich logisch denk ik. Moeten wedstrijdritme opdoen. Verwacht vanaf 70e minuut, hangt uiteraard van het wedstrijdbeeld af.

0
Zondag 24 januari 2010 om 13:57 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

weet jij of oper mee doet morgen of nog niet?hebben ze hem al vrijgegeven?

net op eredivisielive hadouir wil weg bij roda het liefste deze maand nog bestuur letten we op?dit is een goeie voor ons

voetballive Roda JC [1 - 0] FC Utrecht - Doelpunt: A. Hadouir (Roda JC) minuut

voetballive Roda JC [2 - 0] FC Utrecht - Doelpunt: J. Saeijs (Roda JC) minuut 50'.
2

0
Zaterdag 23 januari 2010 om 21:02 uur

JB

Zijn die beelden gemaakt door de zaakwaarnemer van Ammi?

Het enige verstaanbare woord, dat ook eens een keer of 25 voorbij komt in die 2,5 minuut is "Ammi"

0
Zondag 17 januari 2010 om 20:10 uur

Kees

2-0 eindstand. Wuppertal in de 82 ste minuut een strafschop op de lat geschoten.