klote keeper, zit al tijd te rekken in de eerste minuut.

0
Vrijdag 21 januari 2022 om 20:06 uur

BLEISWIJK-1

slash070 schreef:

Door die kut wissels geef je de wedstrijd gewoon weg, zonde. Kwartfinale had een extra boost kunnen geven met misschien weer publiek er bij, ook qua inkomsten. Nu voert het gezeik over winstpremies wat er niet is in de kas, en overname weer de boventoon .

Die wissels waren volgens Kemper afgesproken, volgens Brood op espn waren het blessures en pijntjes...ja ja pijntjes in een bekerwedstrijd tegen een klote cluppie uit de Eredivisie.

Volgend seizoen maar helemaal niet meer meedoen met de KNVB beker, dan weten de supporters ook waar ze aan toe zijn, zo is het een farce. Scheelt voor de fans ook weer een `pijntje`.

Trouwens, elke wedstrijd is belangrijk voor een prof én sportman, én ook voor hun supporters. Al speel je tegen Bayern. Tenminste dat dacht ik. Mentaliteit van lik me reet.
Het had een boost kunnen geven. Maar het had ook voor blessures kunnen zorgen. De toekomst zal uitwijzen of het de moeite waard was. Zelf heb ik er geeen minuut minder van geslapen.

De komende 4 weken worden erg belangrijk.
0
Donderdag 20 januari 2022 om 11:41 uur

Priapus_Rex

Ik vond het bij vlagen best goed en vergeet niet hoe moeilijk het was de vorige keer tegen TOP. Fysiek sterke tegenstander. Ik denk dat het tempo redelijk hoog lag aan ADO kant gisteren en dat zag je terug de laatste 20 minuten. TOP zat er helemaal doorheen, redelijk stuk gespeeld. Met meer geluk win je dan met een nulletje of zeven. Kishna was prima gisteren. Hoe die jongen het spel versnelt is echt genieten. En Elia was ook goed. Want hij komt niet voor niets in de gelegenheid om vaak te scoren. Wedstrijdritme gaat bepalend worden bij hem. Dan legt hij die 2 ballen wel goed af en scoort hij zelf de derde kans. En daarnaast was het een penalty in de laatste minuut omdat hij een beuk met schouder tegen zijn hoofd kreeg, bewust.
0
Zondag 16 januari 2022 om 11:57 uur

yesyes

Hahahah en ik dacht echt minuut ervoor van zoo pff dje klas zit echt niet in de wedstrijd vandaag

ADOZoetermeer schreef:

Komt van Gil Vicente onder19. Is links/rechtsbuiten. Is al in shirt op foto genomen op het veld en te vinden op het net.
Dacht het niet....

In een verder sportieve wedstrijd ontstond er in de laatste minuut toch een opstootje, nadat de Portugese proefspeler Moises Eliseu Gomes, een overtreding maakt op Rionor Zejnullahu. De aanvaller van Cambuur kwam verhaal halen, waardoor er een opstootje en wat handgemeen begon. Scheidsrechter Michielsen gaf de Haagse verdediger een gele kaart en de Friese aanvaller een rode kaart
0
Donderdag 16 december 2021 om 16:26 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO won met 3-2 van Jong AZ. De doelpunten zijn hier in een samenvatting van tweeënhalve minuut te zien.