Pagina 220
Volgende pagina

<FCDH>

AZ OPNIEUW ONDERUIT BIJ ADO
AZ heeft evenals vorig seizoen een nederlaag geleden bij ADO Den Haag. De Alkmaarders verloren zaterdag met 2-1. De zege van de thuisploeg was verdiend. Wesley Verhoek en Lex Immers scoorden voor de Hagenezen. Vier minuten voor tijd maakte Jeremain Lens de aansluitingstreffer, maar verder liet de Residentie-club het niet komen.

Vorig seizoen lieten de Alkmaarders zich ook al verrassen in Den Haag (3-0). Een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar die woorden waren niet besteed aan AZ. Het elftal van Ronald Koeman liet geen moment zien dat de regerend landskampioen aan het werk was. AZ speelde inspiratieloos en creërde weinig kansen. ADO was daarentegen fel en benutte de mogelijkheden die het kreeg.

In de vierde minuut maakte Verhoek het openingsdoelpunt. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoof hij de bal voorbij Sergio Romero. Na rust verdubbelde Immers de score met een bekeken schot. Moussa Dembélé was twee keer gevaarlijk voor de bezoekers. De Belg schoot op de lat en mikte van dichtbij naast. Verder dan een fraaie treffer van Lens kwam de ploeg echter niet. Hij werkte een voorzet van Dembélé achter zijn standbeen langs in het doel.

Door de nederlaag zakte AZ van de eerste naar de derde plaats. De ploeg heeft twee punten achterstand op PSV en FC Twente.

0
Zondag 13 september 2009 om 00:05 uur

Leiden

rien1 schreef:

Nog niet volgens mij, maar wat je zegt over je stem daar kan ik (nog net) over meepraten. (al is het moeilijk te horen)

Was een prima wedstrijd van ADO! En natuurlijk praat de Cheque van Gelder-zooi weer over "het sparen voor woensdag van AZ".

Daar wordt je toch niet goed van? Tegen Vitesse was dit ook al het nieuws over de wedstrijd. Maar ik ben een blij mens:P

@Denhaag for life, je valt aardig door de mand met je "ik houd niet van achterbaksheid". Zo te zien heb je het zelf uitgevonden joh.

Las op GGH mogelijk een gebroken enkel, laten we het niet hopen.

Op RadioWest werd terecht gezegd dat in de media het nu nog heet dat AZ minder was etc etc en dat er nog niet wordt gepraat over de kracht van Den Haag. Hadden ze gelijk in, als je nu op VI.nl of AD.nl leest, gaat het over AZ en niet over onze ploeg.  Als we winnen van Utrecht (moet kunnen) dan gaan ze hopelijk wel eens wat meer postief over Den Haag schrijven.  van Gelder is gewoon een eikel.

Minuut stilte was ook indrukwekkend, alleen jammer dat er bij ons in K wat van die kutkinderen zaten die niet waren opgevoed..

Swansea met Dorus de Vries en vanaf 62e minuut met van der

Gun gezakt naar de 20e plaats.....he-ho he-ho....!!

Bodde hele wedtrijd op de bank......duur bankie !!!

0
Zaterdag 12 september 2009 om 18:18 uur

Haguecityfirm

Goed idee Vlakko,minuut stilte waarna een groot applaus waarna zijn naam wordt gescandeert

0
Vrijdag 11 september 2009 om 21:13 uur

Vlakko

Minuut stilte vind ik altijd een beetje afgezaagd.

Vind een minuut applaudiseren altijd mooier, persoonlijk.

alias de Haagse Tank!

Het overlijdensbericht staat nu ook op de ADO DH website, dus ik ga er ook zonder meer van uit dat die minuut stilte er komt morgen.