Volgende pagina

Wallace

<FCDH> schreef:

toen was ik er ook met 800 supporters het was zeker een feest

waarvan de 2-1 in de 91ste minuut en de 2-2 in de 94 minuut gescoord werd. Dacht dat ik droomde Doelpuntenmakers waren........?

0
Maandag 31 augustus 2009 om 19:49 uur

Kees

Vlakko schreef:

Meric vandaag gescoord in Turkije in een met 0-4 gewonnen uitwedstrijd scoorde hij de vierde treffer.
Ik wilde het net shouten. Je bent me een minuut voor.

21` [0 - 1] L. Harbuzi

59` [0 - 2] M. Pektemek

77` [0 - 3] E.d.S.F.K. Carlos

90` [0 - 4] H. Meric

Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd.

0
Maandag 31 augustus 2009 om 00:02 uur

JB

Ooievaar schreef:

Geweldig resultaat. Dik- en dikverdiend.
Het klinkt als een klok en het staat als een huis. Heb met een zeer geruststellend gevoel zitten kijken.
Achterin wordt er niets weggeven met Horvath/Derijck als zeer solide centraal duo. Kum uitstekend als linksback! Ammi erg solide. `Dittirich` houdt de nul en hoe hij dat doet vind ik niet zo interessant.

Middenveld is prima in balans met Immers, Bosschaert, Buijs. Bosschaert in deze vorm moet langer worden vastgelegd. Hij krijgt en voelt vertrouwen en is een zeer bruikbare kracht.

Voorin voelt ook Verhoek het vertrouwen en betaald dit eindelijk na jaren uit., prima goal. Milic maakt een schilderij van een doelpunt en bewijst dat hij niet diegene was die stappen diende te maken. Ook Soltani in deze vorm een zeer bruikbare winger.

Het team zit goed in elkaar, er zit een duidelijk idee achter, de strijdwijze is offensief, b.v. opkomen van linksback Kum en het middenveld schakelt erg sterk.
Ook het spel zonder bal ziet er prima uit, alles is er op gericht om die bal zo snel mogelijk weer in bezit te krijgen, wordt collectief druk gezet, waardoor je zelf het innitiatief weer in handen krijgt, en dat in een uitwedstrijd is bepaald knap te noemen.

Het angsthazen voetbal en tegenhouden is verdwenen, en men gaat uit van eigen kracht. Voorts valt het me ook op dat men ook na 75 minuten gas blijft geven en ik niet de indruk heb dat de pijp leeg is.

Dat resulteert ook in dit geval in een volkomen verdiend gewonnen uitwedstrijd en dat is bepaald knap te noemen.

Architect van deze overwinningen is Atteveld, dat is voor mij klip en klaar.

Vijf gespeeld zeven punten - allen gehaald in notabene uitwedstrijden! - dat had ik niet verwacht. De selectie blijf ik aan de smalle kant vinden, maar zoals eerder gememoreerd heb ik erg veel vertrouwen in Atteveld. Zijn optreden neemt heel wat van mijn scepsis weg. Gelukkig!!

Helemaal mee eens.

Den k alleen dat als ik de shouts hier lees en de beoordelingen zie (Verhoek lager dan Soltani) dat veel mensen de rol van Verhoek vooral bij balverlies misschien wat onderschatten.
Het zijn voornamlijk Verhoek en Immers die de druk zetten bij de opbouwende spelers van de tegenstanders en daarmee vaak direct of indirect zorgen voor balbezit.

Om er dan als verhoek ook nog die aanvallende acties uit te gooien, kan ik me voorstellen dat na een minuut of 70 de pijp leeg is. Immers niet iedereen heeft de longen van Immers.

Zijn er trouwens nog meer mensen die in het interview met Barbara Barend de verkapte opmerking van Atteveld over versterkingen hebben gehoord?
Iets over: daar wordt nog aan gewerkt maar de concurrentie is heel groot/sterk?

Kan het niet exact herhalen omdat ik een echte computer heb en de filmpjes op eredivisie.nl alleen met een windhoos telraam te bekijken zijn.
0
Zaterdag 29 augustus 2009 om 00:52 uur

Vincent

Bert schreef:

Hoe gaat het momenteel alles goed Kaos
vicento voor milic, vd bergh voor verhoek.. we hebben wel kansen.. nog minuut of 10?

Joost schreef:

Vanuit het uitvak! Sfeertje is goed, sgeids fluit soms op rare momenten maar dat zijn we wel gewend. Straks Vincento erin voor verhoek want die gozer is echt weer een groot drama
Vincento is toch ook nog helemaal niets. Tegen Twente bedroevend behalve de eerste minuut. Geeft ook niet want die jongen moet groeien.

Verhoek speelt de laatste maand erg goed en komt dadelijk met een actie.
0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 21:47 uur

Kees

Vincent schreef:

yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wie heeft hem gemaakt...?
Jansen natuurlijk. Ik ga hier helemaal uit mijn dak. Heb Volendam-Zwolle gekeken tot de 78 ste minuut.

Stond 0-0 en binnen een paar minuten 0-3. Alle doelpunten gemist. Eredivisielive heb ik niet en live stream lukt niet
0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 21:45 uur

Kees

Ronaldo schreef:

Transfer Bodde naar Wigan aanstaande.
Ik lees 1 minuut geleden de fansite van Swansea en daar had men het er ook al over (een paar dan). Waarom denk jij het?
0
Zondag 23 augustus 2009 om 23:16 uur

kojak1

zo,dat was lekker gisteren.effe naar de kroeg en felicitaties alom hier in leiden.lees wel veel dat vitesse zo slecht was,maar kwam dat niet omdat wij hun niet lieten voetballen.dat was nl hofs zijn mening.en die trainer van hun zij ook al dat ado er van de eerste de beste minuut in knalde.lekker scherp gespeeld,straks krijgen we nog een probleem wie er uit moet voor ricky,vond dat immers en pascal het uitstekend deden,maar de punten zijn binnen,die hebben we vast binnen.effe me kater van de drank wegwerken en een prima zondag.
0
Zondag 23 augustus 2009 om 09:57 uur

<FCDH>

ADO Den Haag boekt eerste zege bij Vitesse
Uitgegeven: 22 augustus 2009 20:55
Laatst gewijzigd: 22 augustus 2009 21:03

ARNHEM - ADO Den Haag heeft zaterdagavond de eerste overwinning van het seizoen behaald.
De ploeg van trainer Raymond Atteveld bereikte na een gelijkspel en twee nederlagen in de uitwedstrijd tegen Vitesse een ruime score (3-1).

Bogdan Milic en Csaba Horvath scoorden voor de rust, Karim Soltani in de tweede helft namens de bezoekers.

Civard Sprockel scoorde in de voorlaatste minuut tegen. Vitesse heeft na vier competitiewedstrijden één punt.