Tag: minuut

Pagina 222

Francisco

Toch weer dom van Amni om de 89e minuut een kaart te pakken. Dat kan ons later nog opbreken al ben ik wel erg tevreden met deze 3 punten. Nu volgende week hetzelfde resultaat en dan kunnen we weer even rustig ademhalen.
0
Zaterdag 22 augustus 2009 om 20:35 uur

Kaos

Het seizoen leek voor Aleksandar Rankovic al na één minuut voorbij te zijn, maar mogelijk valt de blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen NAC Breda toch mee. Twee onafhankelijke artsen hebben zijn knie onderzocht en kwamen tot de conclusie dat de kruisband niet is afgescheurd, maar is ingescheurd. Volgens RTV West betekent dit dat Rankovic mogelijk niet geopereerd hoeft te worden. De aanvoerder van ADO beleefde begin augustus de slechts mogelijke start van het nieuwe voetbaljaar. Rankovic werd al na zes minuten vervangen vanwege een blessure die hij vijf minuten eerder had opgelopen. Bij een ongelukkige draai bleef het been van de Servier staan en raakte hij zwaar geblesseerd. De artsen kwamen tot de conclusie dat hij dit seizoen niet meer in actie zou komen.

Die diagnose is echter mogelijk onjuist. Volgens twee andere doktoren is de kruisband van Rankovic immers niet afgescheurd, maar ‘slechts’ ingescheurd. Dit zou kunnen betekenen dat Rankovic niet geopereerd hoeft te worden en dat hij misschien dit seizoen nog in actie kan komen. ADO Den Haag en Rankovic willen nog geen uitspraken doen over de herstelperiode.

2009. augusztus 12. szerda, 23:01 | TASR
Reykjavik| Izland - Szlovákia 1:1 (0:1) barátságos labdarógó-mérkőzésen, Reykjavikban, szerdán. Gólok: 60. K. Sigurdsson - 35. Vittek.

Játékvezetők: Christoffersen - Malmberg, Hummelgaard (dánok),
5099 néző

Izland: Gunnleifsson - Steinsson, K. Sigurdsson, Jonsson (50.
E. Gunnarsson), I. Sigurdsson - Palmason (89. Bj”rnsson), B.
Gunnarsson, Skulason, Hallfredsson - Helguson (86. Johannsson),
Gudjohnsen (77. Gislason)

Szlovákia: Mucha (46. Perniš) - Pekarík, Horváth (54. Petráš),
Zabavník, Čech (79. Kopúnek) - Karhan - Šesták, Kozák (46. Hološko),
Hamšík, Stoch (46. Jendrišek) - Vittek (63. ifj. Weiss)

Volgens radio Bratislava 2 speelde Horvath t/m de 54 ste minuut mee en werd hij gewisseld voor Petrá`s ( je kent hem wel!). Op dat moment leidde Slowakije met 0-1.

PS Er zat veel ruis op de lijn dus kon ik het niet helemaal volgen

0
Woensdag 12 augustus 2009 om 23:32 uur

kojak1

Bert schreef:

Zo weer terug van vakantie bewust geen internetcafe opgezocht.

Maar wat er allemaal niet gebeurt is ongelovelijkl!

Lekker zeg met die Coutinho. Schuur in Ens met wietplantjes. Lekker klein opgezet nee dat valt niet op.

Registratieplicht op CADD nou ja toch wel goede zaak. Haagse Roel en Mr Fc Den Haag zijn terug. Welkom terug! Roel nog gefeliciteerrd!

Weer 2 punten verspeelt tegen VVV wordt ik niet vrolijk van met de wedstrijd tegen Twente voor de boeg.

Aankoop Ditewieg onbegrijpelijk  Graaier eerste klas.
Timmer had je kunnen huren.

Wel of geen doelpunt doet er niet toe hij oogt knullig roept het onheil over zichzelf af. Maar goed Wetzel wil weer eens voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

nou nou,zo graaier was het niet hoor,dat vind ik tenminste.straalt in ieder geval meer uit als jou timmer.laatste minuut een hele goeie redding met dat van richting veranderde schot.en wat coutinho betreft,hij is nog niet veroordeeld,maar laat de club en ons mooi zitten.
0
Maandag 10 augustus 2009 om 20:42 uur

ADO voor altijd

Het blijkt dat we toch wel heel hard een scorende spits nodig hebben en laat Powell maar vertrekken heb je niets aan. Jans (trainet groningen) heeft het echt wel goed gezien.

En voortaan maar beginnen met Kum ipv van Hese, helaas heb je daar NIETS aan. verhuren en bij laten leren deze jongen.

Compliment aan de supporters bij de minuut stilte geen misklank gehoord , enorm.
En de grootste lul van de wedstijd was de scheidsrechter, had echt een vvv bil op. Deze man nu al een paar keer gezien en kan er niets van.
0
Maandag 10 augustus 2009 om 11:25 uur

marcellino

Gustav schreef:

Kijk met hoe je het zo beschrijft ben ik het wel met je eens.
en als klap op de vurpijl zit net even beelden terug te kijken vvv scord in de 77 minuut was dat niet ons haags kwartiertje.

lekker weer acheruit voetballen ook toen we nog met 11 man in het veld stonden zou wetzel de opstelling maken en atteveld alleen uitvoeren ,ik ga het bijna denken
0
Zondag 9 augustus 2009 om 18:21 uur

JB

Den Haag For Life schreef:

Dat jij je daar druk om maakt. Bij ons is het niet anders.
Laten ze bij Eredivisie Live dan bandjes met supportersgeluiden meelopen bij wedstrijden van ADO? Vorige week bij ADO - NAC was het, in ieder geval op de televisie, hooguit een minuut of 2 stil na de tegendoelpunten en was het daarna weer een redelijke heksenketel tot na het eindsignaal.
0
Zondag 9 augustus 2009 om 13:38 uur

RicoFCDH

RicoFCDH schreef:

Neee, ik kijk de wedstrijd via sopcast en ajax had allang 5-1 voor kunne staan. 1x lat en aantal kere redde Wevers knap..
En in de 1ste minuut ook nog op de paal;)
0
Zaterdag 8 augustus 2009 om 19:29 uur

Den Haag For Life

JS schreef:

Enig idee wat de uitslag was en hoe hij het heeft egdaan? Ben benieuwd!
Ze hebben met 1-0 verloren van Jong FC Utrecht. Hij keepte een hele wedstrijd.

Beloften verliezen net van Jong FC Utrecht
Het team van Maurice Steijn trad donderdagavond aan in het Macrogenixtoernooi bij FC Lisse waar Jong FC Volendam, Jong FC Utrecht en de selectie van de gastheer aan deel nam. Jong ADO Den Haag redde het net niet tegen de Beloften van FC Utrecht. De eindstand werd 0-1.
Het enige doelpunt werd rond de 20e minuut gemaakt door Evert Brouwers. Jong ADO Den Haag kreeg zeker nog wel kansen op de gelijkmaker, de grootste kans kwam zelfs in de allerlaatste minuut. Mike de Geer legde aan vanuit de tweede lijn, de bal eindigde in een scrimmage en bracht Tom Beugelsdijk ineens vrij voor de keeper. Helaas mikte hij net te veel op deze doelman.

De Israëlische keeper Ohad Levita, die sinds donderdag op proef is bij ADO Den Haag, speelde het gehele duel. Zaterdag speelt Jong ADO Den Haag weer, dan tegen FC Lisse.

Afgelopen zaterdag won het Beloftenteam nog met 4-2 van RBC Roosendaal nadat het 2-0 achter had gestaan.