Pagina 223
Volgende pagina

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Na 15 jaar scoren broers in 1 wedstrijd
Wesley en John Verhoek hebben een zeldzame prestatie geleverd. De broers van ADO Den Haag scoorden tegen Feyenoord allebei een doelpunt.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 2 oktober 2011 om 20:18 uur

Moi

Zeperd werpt Feyenoord terug na wanprestatie

UPDATE Feyenoord is terug in de harde realiteit. De ongeslagen reeks in de beginfase van de competitie (14 punten uit zes duels) en de `knappe` nederlaag vorige week bij koploper AZ (2-1) schroefden de verwachtingen in De Kuip behoorlijk op. ADO Den Haag maakte zondagmiddag pijnlijk duidelijk dat het voor een nieuwe hoofdrol voor de Rotterdammers in de eredivisie nog veel te vroeg is: 0-3.

Feyenoord kreeg vorige week zondag na de eerste nederlaag in Alkmaar opvallend veel lof toegezwaaid. Het ,,volwassen`` team van Koeman had volgens kenners tactisch en technisch sterk gespeeld. Sommige waarnemers zagen in Feyenoord zelfs alweer een ploeg die dit seizoen standvastig bovenin zou kunnen meedraaien.

De eveneens luidbejubelde Koeman moest in de aanloop naar het duel met ADO naar eigen zeggen op de training zijn spelers soms tot de orde roepen. Hij bespeurde, na alle juichverhalen over Feyenoord in de media, enige verslapping bij zijn manschappen.

Ondanks alle waarschuwingen van de oud-libero speelde Feyenoord een dramatische eerste helft. De slordige thuisploeg wist zich op het middenveld geen raad met de korte dekking van het veel fellere ADO. Mede daardoor stapelde Feyenoord fout op fout in de aanvalsopbouw.

De voorsprong van 2-0 was volkomen verdiend voor het snel schakelende ADO. Eerst profiteerde John Verhoek van een blunder bij Dani Fernandez, vlak voor rust strafte zijn broer Wesley geklungel bij Bruno Martins Indi af. Dankzij doelman Erwin Mulder, die John Verhoek van scoren afhield, bleef een slippertje van Stefan de Vrij zonder grote gevolgen. Feyenoord was voor rust alleen gevaarlijk met een schot van Karim El Ahmadi op de lat.

Alle hoop op een positief resultaat voor Feyenoord verdween na de rust al in de 52e minuut. Tjaronn Chery scoorde uit een perfecte pass van aanvoerder Lex Immers, de man die ruim een maand geleden zijn gewenste transfer naar De Kuip nog zag afketsen: 0-3. Ook invaller Diego Biseswar, voor de eerste keer dit seizoen in actie, kon daarna niets meer aan de blamerende eindstand doen.

Prutser 070 schreef:

Als dat gaat gebeuren dan neem ik die Rasti voortaan mee naar het casions. Zou echt heerlijk zijn als het waarheid wordt.

Kan me nog wel herinneren dat Buijs volgens mij 2 jaar geleden in de laatste minuut de 2-2 scoorde iedereen in het uitvak werd helemaal gek.
Komt goed, ik heb er t volste vertrouwen in.
Tip voor Steijn; laat t elftal vandaag of morgen even shoppen bij de debiele dagen van de Beijenkorf!
Als je dat overleeft is de Kuip een koekie! Daar liepen vandag 3000 vrouwelijke spitsen die wilden scoren!
0
Donderdag 29 september 2011 om 17:11 uur

tjapi01

hmm,
Vond ze nou niet echt positief over ado!!

Volgens mij heeft ado afgelopen wedstrijd toch echt wel aardig gespeeld gewoon even de feiten bij elkaar:

verdedigend: De nul gehouden,zeer weinig kansen uit veldspel weggegeven,zeker geen onzekere indruk,posities goed ingevuld,Angeluit de aanval van VVV gehaald (dezelfde aanval die tegen psv binnen 20 minuten 3 keer scoorde)

Middenveld: Vaak afvallende bal veroverd,Gecontroleerd gevoetbald

Aanval: Voldoende kansen gecreerd, zeer hard gewerkt

Minpuntje Verdediging: Opbouwend niet super.

Middenveld: mag iets creatiever

aanval: Kansen moeten beter benut worden.

Dan nu even persoonlijk:
Horvath: Sterk gespeeld
Kum:verdedigend redelijk opbouwend slect en weer een domme gele kart
Supusepa: Onopvallend dus goes (luksikviel vaak op in negaiee zin)
Ammi: Goed gespeeld kot wel een beetje selheid te kort

Middenveld:
Rado Zeer sterk niks op aan e merken
Toornstra: Bijna terug op zijn niveau (af en toe briljant)
Immers: Had vaak de afvallende bal werkte hard.

Aanval:
Chery: ondanks dat het nog niet erg effectief was toch zeer positief
leuke acties goede korte beweging kan zichzelf makkelijk vrijspelen waardoor ruimtes kunnen ontstaan. Door hem op te stellen geef je andere spelers meer ruimte.

W.Verhoek:
Paar leuke voorzetten. (weinig gezeur)

J.Verhoek:
Werkt heeeeel erg hard doet waarvoor hij gehaald is namelijk scoren.
Niet alle kansen worden benut dit heeft waarschijnlijk met scherpte te maken de jongen heeft namelijk al een tijd geen wedstrijd op niveau gespeeld. (geef het hem maar te doen de erfenis van Bulykin)Vind hem tot nu toe elk week weer een heel klein stukje beter worden.
Staat door zijn harde werken vaak op de goede plek moet alleen iets scherper worden.

Mike van duinen:
Had vanmij een kwartiertje eerder in mogen vallen.

0
Maandag 26 september 2011 om 21:39 uur

DHFC070

Die afstandballen van Chery gaan er echt nog wel invallen en dan heb je echt een topspeler in huis. Iets wat wij ook missen is iemand met een afstandsschot, op Wesley na zie ik niemand zo 1,2,3 op die manier scoren.
Gewoon een ruwe diamant waar we nog heel veel plezier aan gaan beleven.
0
Maandag 26 september 2011 om 21:37 uur

FCDHZwoude

BLEISWIJK-1 schreef:

Miq, bijna juist! Alleen wat jij zegt over J.Verhoek slaat nergens op. Die jongen heeft drie wedstrijden voor ons gespeeld en twee keer gescoord. Laten we hem daar lekker op afrekenen. Ik vond hem vandaag in de combinatie en als aanspeelpunt niet slecht. Gewoon prima spits voor plek 8 t/m 12!

Wat de opstelling betreft ben ik ook blij dat Supusepa en Chery speelde. Voor mij persoonlijk staat alleen de positie Kum of Morec nog ter discussie.

Het viel mij vanavond ook op dat iedereen elkaar enthousiast feliciteerde bij de doelpunten. En ondanks dat het nivo de 2e helft behoorlijk inzakte, werd er wel hard gewerkt door iedereen. Ook Immers werkte zich uit de........!

Nu proberen om de komende twee uitwedstrijden 1x te winnen en we staan er weer goed op!!!

Opstelling was inderdaad de groep die voortaan moet gaan starten. Blij dat Maurice dat nu ook ziet. Kum/Morec zullen het moeten gaan uitvechten. Voor wat betreft John Verhoek, ik vind het goed dat het scoren begint te lopen. Het aanspelen in de punt vind ik echter nog niet naar tevredeheid. Veel balverlies als een verdediger in zn nek zit. Valt me op dat hij veel moet vallen in de hoop een vrije trap mee te krijgen. Hij moet echt gaan werken aan zn lichaam erin zetten!
0
Zondag 25 september 2011 om 02:02 uur

Prutser 070

Moi schreef:

pfffffff J verhoek mag van helemaal geen combinaties te maken wel scoren he. Kijk naar de spits van Heerenveen, hij heeft vandaag ook veel kansen gemist. Toch wordt hij door supporters en de media op handen gedragen....wat is het verschil dan?
Die vergelijking slaat helemaal nergens op.

Dost heeft natuurlijk al wel meer gepresteerd dan John. Hij heeft in de vorige 2 seizoenen toch 27 keer in de eredivisie gescoord en staat nu na 7 wedstrijden ook op 4 doelpunten.

John Verhoek heeft tot nu toe 19 keer gescoord waarvan 17 in de Jupiler League. Dus die moet zich nog wel bewijzen, maar is nu goed bezig. In de 3 wedstrijden 2 keer scoren is prima en ook voetballend kan hij een bal goed vast houden maar technisch komt hij denk ik net iets te kort om een geweldige spits te worden. Aan de andere kant is die jongen pas 22 jaar en kan dus nog veel leren. Volgens mij vergeten mensen dat hier nog wel is. Ik hoop dat hij zich ontwikkelt want dan kunnen we nog veel plezier beleven, helaas is het weer huur dus zijn we hem na dit seizoen weer kwijt.
0
Zondag 25 september 2011 om 01:09 uur

Moi

Bert schreef:

Moi,

Dat begrijp ik ook niet. Scheidsrechter had vaker moeten fluiten want hij werd te vaak vastgehouden.

Onze russische overloper heeft het niet gebracht vanavond. Dat er nog vele wedstrijden mogen volgen. En nee volgend jaar hoef je niet terug te komen.

Sommige spitsen kunnen ook helemaal niet voetballen (inzaghi of zo)
Verhoek is misschien ook zo.n type niks mis mee als die een op een loopt.
0
Zondag 25 september 2011 om 00:54 uur

Bert

Cherry was geweldig vanavond. We hebben weer een type Meric alleen heeft Cherry een betere conditie. Groeibriljant

J Verhoek doet waarvoor die gehaald is scoren.

De broodnodige 3 punten zijn binnen. Punt pakken tegen 010 en 3 tegen roda en er zit weer wat vlees op de botten.
0
Zaterdag 24 september 2011 om 23:46 uur

miq72

Ten eerste allemaal gefeliciteerd met deze overwinning !!!Steijn heeft eindelijk het licht gezien door Luksic eruit te zetten en Supusepa .Hoewel ik door de halve shoutbox enkele weken geden werd afgebrand en zelfs werd uitgescholden toe ik zei dat Luksic niet mee kon hoop ik dat diegenen nu hebben gezien dat zelfs Supusepa een veel betere back is .Chery idd een lust voor het oog en John Verhoek veels te weining techniek om tegen betere tegenstanders een rol van betekenins te spelen .Horvath maakte weer zijn bekende positiefoutje waaruit Musa had moeten scoren en Kum Had een penalty en zijn 2e geel kunnen krijgen waardoor je het nog heel lastig tegen deze armetietige ploeg gehad zou kunnen hebben .Al met al heeft de minst slechte vanavond gewonnen en dat is het allerbelangrijkste en ben ik dolgelukkig mee .