Ammi  Kum Derijck Bosschaart

Buijs Rankoviç

Vd Bergh

Verhoek Ignacio Soltani
Ik heb hier wel wat vraagtekens bij. Horvath werd verkozen boven Kum in de voorbereiding. Hese werd verkozen boven Bossie. En Ignacio gelijk in de eerste wedstrijd vanaf de 1e minuut erin ? Lijkt mij dat Immers in de spits staat.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 19:37 uur

Midden-Oost

<FCDH> schreef:

het is nog te vroeg om echt te oordelen maar ga er maar vanuit dat het weer een zwaar seizoen word?

De NL competitie stelt echt helemaal niks meer voor. Het is toch een schande dat je een paar beloften moet opstellen omdat je een paar man mist. Laten we eens de verdediging bekijken.

Van Wijngen: piepklein, 19 jaar, komt van een 1e klasser en moet keepen tegen Valencia.
Piqué: belofte heeft vooralsnog niks in het 1e te zoeken
Ranko: zwak, lijkt versleten
Horvath: type Saavreda, alleen maar roeien, komt nooit een bal aan
Hese: belofte heeft vooralsnog niks in het 1e te zoeken

Bosschaart kunnen we ook een streep doorheen trekken, gozer kost 4 ton per jaar maar speelt waarschijnlijk geen minuut. Grootste miskoop ooit.

Straks moeten we gewoon weer gaan spelen met de jongens die het vorig jaar aardig deden (indien fit). Gewoon weer met Waterman, Ammi, Kum, Derijck en Piqué. We hebben iig nu wel kunnen zien dat we achter deze mannen op de bank zit, leuk voor het 2e is maar direct een aderlating betekent als er één van moet invallen.

Nog een voorbeeldje. Verhoek, laat al jaren zien dat hij niks in de eredivisie te zoeken heeft. Krijgt elke keer weer een contractverlenging. Nu lees ik dat hij weleens echt kan doorbreken. Ik geloof er geen reet van. Voorlopig speelt Verhoek rechtsbuiten, geen Knopper en Geen Meriç meer. Wederom een aderlating.

Resumé: als we helemaal compleet zijn hebben we een leuk team. Met schorsingen en blessures pak je geen punt. De selectie is veelste smal.
0
Zondag 26 juli 2009 om 14:27 uur

Bert

DeHaagseHyena schreef:

Ik haat lonsdale dragers maar heb niks tegen oorwoudgeluiden maken af en toe en een paar leuke liedjes er tegen aan gooien...net als afgelopen seizoen kan geen kwaad....scheids voor alles uitmaken is normaal geworden en laten we ons op het voetbal richten en niet op andere supporters letten?

Its All In The Game of hoe je dat ook zegt:P
Ons grootste talent Vincento heeft een donkere huidskleur. Bovendien 2 miljoen verdienen aan Elia daar hoor je dan weer niemand over.

Oerwoudgeluiden zijn dom respecteer je medemens!!!!

Maar ook weer niet te negatief zijn spelers Valencia kregen bij aanvang terecht applaus! Een minuut stilte ging ook goed.

0
Donderdag 23 juli 2009 om 22:11 uur

Kees

Gewoon 4-3-3 schreef:

Opstelling was gewoon 4-3-3 hoor want Verhoek speelde toch echt rechtsbuiten en dus geen middenvelder.
Sterker nog: tussen ongeveer minuut 15 en 35 was het regelmatig 3-4-3. Maarj a, toen weer eens die slimme Ricky.

Ik ben echt reuzeblij met hem en vind het een echte versterking maar nu stevig aanpakken en meteen de grenzen van het toelaatbare binnen ADO laten zien.

Dit moeten we echt niet meer hebben.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 19:23 uur

vakg

Leidschenveen schreef:

OK, ik geloof je meteen. Nu is wel bewezen dat die rugnummers slecht leesbaar zijn.......Ik had in ieder geval wel gezien dat ie al even aan het etteren was.
je kan de samenvatting bekijken op westonline
het opstootje begint volgens mij rond 3.00 minuut
0
Donderdag 23 juli 2009 om 18:54 uur

Gisteren hadden we 1 minuut voor de aftrap bijna nog twee geblesseerden. Pique en ik meen Buijs gingen een sprint trekken en zagen elkaar niet. Knalden bijna in volle sprint tegen elkaar op. Leek wel Comedy Capers.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 17:27 uur

ADO voor altijd

Als er weer van die gekken zijn met hun spreekkoren dan moet er onmiddelijk gestaakt worden. Een schone zaak voor de leidinggevende van ADO om zelf eens tanden te tonen en van bovenaf ingrijpen.

Doe dit VOOR de competitie begint en die gekken oppakken en geen taakstraf maar grote geldboete en een stationverbod voor minstens 5 jaar. Ook bij een 1 minuut stilte actie !!!!!!

Ik vind hese een ramp. Verbannen naar het 2e elftal.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 11:11 uur

Hagie307

Zat gister op vakkie M
Maar wat een stumperd stond daar helemaal boven aan zeg!
Tijdens de 1 minuut stilte ff hard roepen naar een ander "supporter" dat hij een overloper is/was.
Hoop dat die gene dit leest hoe ik over hem denk!
0
Donderdag 23 juli 2009 om 10:24 uur

Joost

ADO Den Haag maatje te klein voor Valencia
ADO Den Haag heeft woensdagavond een verwachte nederlaag geleden tegen Valencia. Na een goede eerste helft werden de mannen van Raymond Atteveld na rust eenvoudig verslagen: 1-4.

Jelmer van der Dussen
DEN HAAG

Valencia, dat pas een week in training is, trad in het Forepark aan zonder zijn grote sterren David Villa en David Silva. De twee Spaans internationals beginnen wegens hun deelname aan de Confederations Cup pas eind juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Valencia wist desondanks een sterk elftal op de been te brengen, met Vicente, Ruben Baraja en Manuel Fernandes als absolute sterren. Ook de Nederlander Hedwiges Maduro stond aan de aftrap, hij vormde samen met Alexis het verdedigingsduo.

Maduro kreeg woensdagavond een lastigere eerste helft dan hij aanvankelijk dacht. Met name Ricky van den Bergh vormde voor rust een plaag voor de Spaanse defensie. Maar in plaats van zijn spel te bekronen met een doelpunt, werd de middenvelder in de 35ste minuut van het veld gestuurd. In een opstootje met Nacho, die eveneens een rode kaart kreeg, liet Van den Bergh zijn handen te opzichtig wapperen.

Op dat moment stond Valencia al op voorsprong via diezelfde Nacho. Na de twee rode kaarten kon de Spaanse ploeg de 0-1 echter niet lang vasthouden. Buijs profiteerde vijf minuten voor rust van een snel genomen vrije trap en schoot de bal beheerst langs doelman Angel Moyá.

Na rust liep Valencia eenvoudig uit naar een ruime voorsprong. Met een bijna nieuw elftal - onder meer Joaquin kwam in het veld - nam het binnen een kwartier na rust ruim afstand van ADO Den Haag. Via treffers van David Navarro, Michel en Jordi Alba liep de ploeg uit de sinaasappelstad eenvoudig uit naar een 1-4 voorsprong.