Pagina 226
Volgende pagina

Ferdy

K.B schreef:

Deze discussie is al te vaak gevoerd en persoonlijk heb ik er geen meoite mee als mensen zich tijdens de wedstrijd volledig laten gaan...zou bijna zeggen dat het de adrenaline bij mij altijd wel verhoogd:P

Voetbal is emotie en dingen die tijdens de wedstrijd worden geroepen (met het woord k*****) erin moet na de wedstrijd worden afgesloten.

Tijdens de wedstrijd is t al simpel maar als je je spelers opwacht na een glorieuze overwinning op 020 en dat begint te zingen ben je wat mij betreft helemaal van god los.

Maar goed, de discussie ging over het vertrek van Alberto, dit is echt niet de reden dat ie gestopt is.

<FCDH>

Maarja ik verwacht tegen az uitverkocht huis en een overwinning az uit en thuis scheelt veel

0
Zondag 28 november 2010 om 14:56 uur

super fc denhaag

Vincent schreef:

belangrijker:

az- heerenveen 2-2... gunstig!!!!

het lijkt wel of dit weekend alle ploegen dichter bij elkaar komen op de ranglijst. met een overwinning doe je hele goeie zaken morge. en az is ook zeker niet onverslaanbaar. ik zie het gunstig in, waar we met de winterstop kunnen staan.

0
Zaterdag 27 november 2010 om 20:47 uur

<FCDH>

Radosavljevic staat positief tegenover meerjarig verblijf bij ADO
Dinsdag, 23 november 2010 om 13:06
Aleksandar Radosavljevic tekent met plezier een meerjarig contract bij ADO Den Haag. De Sloveense middenvelder heeft het naar zijn zin bij de sterk presterende Residentieclub en beantwoordt iedere toenadering van ADO volgens het Algemeen Dagblad positief. Radosavljevic kwam in de zomer over van Larissa uit Griekenland.

Met twee doelpunten in twaalf optredens en een handvol assists levert hij een belangrijke bijdrage aan het huidige succes van ADO. De club neemt na vijftien speelronden de zesde plaats in en zette de helft van haar wedstrijden al om in winst. “Ik zou graag een contract tekenen voor meerdere jaren. Daarvoor zijn we nog aan het onderhandelen”, zegt Radosavljevic in de ochtendkrant.

“En nee, het is zeker niet zo dat we er al uit zijn.” Eerder in zijn carrière kwam de 31-jarige middenvelder uit voor verscheidene Russische clubs, waaronder FK Tom en FK Shinnik. Hij trof deze jaargang doel tijdens de 4-2 overwinning bij Willem II en in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen NAC Breda, afgelopen weekend.

0
Dinsdag 23 november 2010 om 13:38 uur

mjd

Oproep Feijenoord-uit:

Kom 10:00 naar het supportershome. Zoals bekend is het komende zondag niet mogelijk om de uit-wedstrijd tegen Feijenoord bij te wonen. Triest maar waar.

Burgemeesters zwaaien te pas en te onpas met beperkingen en verboden, juist nu het relatief goed gaat met de supportersschares in Nederland in vergelijking met de afgelopen decennia. Ook bij FC Den Haag is het al jaren rustig, een incident daar gelaten. Komend weekend staat landelijk in het teken van protesten tegen de betutteling door de burgervaders. En laten wij nou net niet naar Rotterdam mogen..

Zondag moet het, net als tegen die enge club uit de hoofdstad, wederom een massaal feest worden voor de Haagse supporters. Ook nu weer kan de wedstrijd gevolgd worden in het supportershome. Ruim twee weken geleden ging het dak eraf, dus een herhaling van die sfeervolle dag is niet ondenkbaar. Al zal de vreugde bij een eventuele overwinning in de Kuip een paar niveau’s lager liggen dan de laatste massale bijeenkomst.

Voorafgaand aan de wedstrijd willen ook de supporters van de derde stad van Nederland van zich laten horen in het protestweekend. Uiteraard op een normale manier, zonder de club schade toe te brengen. Het laatste wat we nu willen, is aantonen dat de burgemeesters gelijk krijgen met hun betuttelingen.
Daarom het verzoek om 10:00 naar het supportershome te komen. Zorg ervoor dat je vlaggen, spandoeken, shirts, sjaals etc meeneemt. Alles wat met onze club te maken heeft moet mee, het moet een geelgroene zee worden. Behang je auto ouderwets met minitenue’s, sjaals, goengele linten aan je antenne, verzin het maar.

Gezien de grote collectie die iedereen mee moet nemen, is het een MUST dat je met de auto komt. We willen immers niet dat mensen straks met rugklachten rondlopen.

We verdienen meer vrijheden, zoals wedstrijden met eigen vervoer bezoeken waarbij we het maximale aantal kaarten aangeoden zouden moeten krijgen. In plaats daarvan krijgen we door Aboutaleb verdere beperkingen opgelegd.
In Den Haag hebben ze het wel begrepen, met bierverkoop en soepelere kaartverkoop als gevolg. In Rotterdam dus duidelijk niet. Een sfeervolle derby is vermoord, zonder steekhoudende argumenten. Niets doen is geen optie, dus we verwachten dat de Haagse supporters in grote getalen aanwezig zullen zijn!

Zondag 10:00 het supportershome, be there!

0
Maandag 22 november 2010 om 22:16 uur

<FCDH>

Niet te stoppen ADO dringt top 6 binnen
DEN HAAG ¿ ADO Den Haag wordt beter en beter. De ploeg van trainer John van den Brom, die eerder verraste met een overwinning op Ajax in Amsterdam, versloeg zondag met ruime cijfers NAC Breda, 3-0. De zege was meer dan verdiend, want het voetbal was bij vlagen verrukkelijk. De zesde plaats op de ranglijst met 25 punten is voorlopig de beloning voor de Hagenaars.

ADO nam al in de vijfde minuut de leiding tegen NAC. Wesley Verhoek schoot de bal met een vrij trap tegen de onderkant van de lat. Doelman Jelle ten Rouwelaar kon ook de rebound van Dimitri Boelikin niet tegenhouden, 1-0.

De snelle voorsprong had vooralsnog een remmende werking op het spel. ADO Den Haag trok zich tot de rust verder terug op eigen helft dan de bedoeling was. Dit gaf NAC de gelegenheid een overwicht op te bouwen. Het tempo lag echter zo laag en de aanvallen zagen er zo voorspelbaar uit dat er nauwelijks gevaar ontstond. Leonardo werd node gemist voor een individuele actie.

De Braziliaan was geblesseerd geraakt op de training. Anthony Lurling was de enige die bij de Brabanders een doelkans kreeg. In de 37ste minuut tikte hij de bal naast na een voorzet van Matthew Amoah. De ruststand had eerder 2-0 kunnen zijn. Boelikin trapte bij een vrije schietkans voorlangs.

Na rust heerste maar één ploeg: ADO. En er vielen ook meer doelpunten. In de 48ste minuut maakte Wesley Verhoek na een briljante actie 2-0. NAC werd overklast. Meer doelpunten konden niet uitblijven. De 3-0 in de 66ste minuut van controlerende middenvelder Aleksandar Radosavljevic kwam na een schitterende aanval van Verhoek met Boelikin. Het Haagse publiek hoopte op nog meer. Dat kreeg de aanhang niet, maar die zong wel blij en optimistisch: ,,Wij gaan Europa in." (ANP)

Zondag 21 november 2010 om 16:51 uur

Ik weet dat het na een overwinning makkelijk is om naar superlatieven te zoeken, maar wat onze krijigers ons de tweede helft hebben voorgeschoteld, is het beste wat ik ooit bij ADO heb gezien.

Wat een galavoorstelling !  Gefeliciteerd allemaal.

0
Zondag 21 november 2010 om 16:45 uur

ADODENHAAG

Lekkere volle bak.. een beetje positieve energie van het publiek erachter en we pakken gewoon die 3 punten. Ook als het ff minder gaat moet het publiek er achter blijven staan.. soms in een mindere periode van de wedstrijd valt het publiek stil, dan moet je er juist achter gaan staan. Met de 12e man erbij moet het wel een overwinning worden!