(geld ook voor rien, komt nog een keer ?)

Samen met Bert, Paul en Ton ff een biertje gedronken onder vak M.. Valt nog niet mee om af te spreken :_)))

Hoop dat je een goed weekend hebt gehad met een geweldige afsluiting...
Hoi Vincent,

Weekend was fantastisch met een schitterend slot. Ik kon er vanaf minuut 90 bij zijn en heb nog 4 onvergetelijke minuten blessuretijd gezien. Het bleef spannend.   Ik ben nog wel onder vak M geweest.

22 juni geloof ik is de eerste training.
0
Maandag 11 mei 2009 om 00:48 uur

Kees

pietje schreef:

zeker ook jij geen tijd om het stadion te bezoeken naar de tijd te zien,evenals nog enkele.alleen maar zeiken en niet komen.
Haha, Pietje. Ik heb ook maar 4 minuten gezien. Van de 90 ste tot de 94 ste minuut met mijn seizoenskaart. Maar ze behoren bijna tot de 4 mooiste minuten die ik in 40 jaar van ADO heb gezien.
0
Zondag 10 mei 2009 om 22:10 uur

Kees

Bert schreef:

Zeker weten Kees jij ook van harte gefeliciteerd.
Vond het zo mooi. Ik kwam in de 90 ste minuut bnnen. Werd door vele tribuneklanten hartelijk begroet. Ben na afloop ook nog wat wezen drinken onder vak M

@Kaos, Kees, Ooievaar.

Ik ben er weer hoor!! Jongens wat een middag! Na de wedstrijd even naar moedertje natuurlijk, vandaar dat ik later reageer.
Maar echt jongens, GEFELICITEERD allemaal! Ik kon echt geen afscheid nemen van de spelers en het stadion. Wat een prachtige middag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig meer uit kan brengen dan een zielig piepstemmetje. Ik was voor deze keer een klein beetje stout door mijzelf meer naar het midden te smokkelen.

Bij 1 ding hield ik even mijn hart vast, maar ik was waarschijnlijk niet de enige. En dat was bij de 3-1. Na de laatste 5,6 wedstrijden live te hebben gezien in de stadions, kreeg ik een deja-vu. Ook nog eens precies  in die vreselijke 70ste minuut.

Maar o, jongens wat ben ik blij!!! Allemaal nogmaal heel erg gefeliciteerd en op naar het volgende seizoen in de eredivisie..
0
Zondag 10 mei 2009 om 20:01 uur

<FCDH>

ADO Den Haag blijft in eredivisie

DEN HAAG - ADO Den Haag speelt ook komend seizoen in de eredvisie door zondagmiddag in eigen stadion met 3-1 te winnen van Vitesse. Winst was nodig om niet in de nacompetitie te belanden.

Middenvelder Danny Buijs scoorde in de zeventiende minuut de 1-0 voor de Hagenaars. Een tweede goal voor ADO van aanvaller Karim Soltani volgde luttele minuten later. In de openingsfase was Vitesse weliswaar de sterkere ploeg, maar kwam niet aan scoren toe.

In de tweede helft was het opnieuw Danny Buijs die het doel wist te vinden. Pas in de slotfase kwam er wat tegengas van Vitesse: Ricky van Wolfswinkel scoorde 3-1. ADO Den Haag liet zich de winst dit keer echter niet uit handen nemen. De ploeg van trainer Raymond Atteveld staat nu op de veertiende plaats in de eredivisie.
0
Zondag 10 mei 2009 om 17:53 uur

Kees

Filosoof schreef:

Staat toch wel lekker op 819: 14e plaats. Aan de doelstelling voldaan! Laten we het bloed, zweet, tranen en billenknijpen wat eraan vooraf is gegaan maar snel vergeten. Seizoen 2009/2010 komt er aan en we kijken gewoon omhoog.
Hoi Filosoof,

Vond het schitterend dat ik ondermeer jou en nog een groot aantal bekenden in de 90 ste minuut zag.

Dit geeft weer even hoop en een gelukzalig gevoel.
0
Zondag 10 mei 2009 om 17:51 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Joehoooooooooeeeeeee. Iedereen gefeliciteerd met dit fantastische resultaat. Nooit aan getwijfeld

Dit is zo ontzettend belangrijk, dit is de sleutel naar de status van een stabiele eredivisie club, wat we behoren te zijn uiteraard.

Ik verwacht mooie dingen, de komende maanden.

Iedereen van harte, we hebben er een feest van gemaakt met z`n allen. Klasse

En voor Piet Paniek. Zie je nou wel Rien: het is allemaal goed gekomen, van harte gooz

p.s. Roel bedankt voor het smsen en nogmaals van harte. Komend jaar scc voor vakkie Noord!!!

Hoi Ooievaar,

Wat een feest na afloop. In een woord fantastisch. Ik kwam, door omstandigheden, pas in de 90 ste minuut in het stadion en kon nog net 4 minuten zien.

Ik had het voor geen goud willen missen
0
Zondag 10 mei 2009 om 17:49 uur

Vlakko

Laten we dan morgen weer eens onze monden open trekken en houden en de spanning die er is eruit brullen.

Laatste weken zijn zenuwslopend en helaas merk je dat aan de support op de tribunes.

Morgen vol erachter vanaf minuut 1 tot en met het eindsignaal.
0
Zaterdag 9 mei 2009 om 23:35 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

De hele wedstrijd moet er gezongen en aangemoedigd worden!! Dit is de echte wedstrijd van het jaar. Het is zelfs zo belangrijk dat bijna alles van de wedstrijd van morgen afhangt. Bij elke winst wordt het gewoon weer eredivisie en dan kan het vizier ook gelijk op volgend seizoen worden gericht!

Dus morgen de spelers steunen met vanalles en nog wat, en dan maar heel Vitesse keihard uitfluiten.
Niet voor deze club, maar gewoon omdat we moeten winnen!! Hoe maakt geen zak uit!!
precies, we moeten winnen en hoe dat maakt niks uit. ik stel voor geen 1 minuut stilte in 90 minuten. als we op voorsprong komen gewoon elke keer die bal die de tribune in gaat ff vasthouden en als de tegenstander aan de bal is dan gewoon weer in het veld gooien. dat werkte tegen ajakkus heel goed. en gewoon weer het haagskwartiertje zingen. dan zijn we in het laatste kwartier tenminste het langst in balbezit. want jullie hebben het kenne zien de laatste 5 wedstrijden heeft zwijgen ook niks geholpen. we are staying on and we are staying on
0
Zaterdag 9 mei 2009 om 22:41 uur

denhaag07

Zie liever een minuut stilte dan dat geklap..  dat geklap gebeurd sowieso toch wel