Tag: minuut

Pagina 229

Mitchel

Luid applaus voor ontvallen ADOmensen

`Vlak voor aanvang van de wedstrijd willen we ook nog een moment stil staan bij alle ADOmensen die ons dit jaar ontvallen zijn`, `ik ga hoogstpersoonlijk naar Roelof Luinge toe om hier toestemming voor te vragen. Eerst dachten we aan een minuut stilte, maar nog mooier lijkt ons om voor al deze mensen die de wedstrijd van bovenaf zullen bekijken nog een luid applaus te laten horen.

Ik ga er vanuit dat de Vitessesupporters, die ook massaal hun club komen steunen, hier op hun eigen manier een bijdrage aan zullen leveren ter nagedachtenis aan hun eigen ontvallen vrienden.`

YNWA

Bron: HCF

0
Vrijdag 8 mei 2009 om 10:07 uur

...

Supporters maken er weer een mooi feest van

Aanstaand weekend wordt erg belangrijk voor veel clubs. Ook voor ons eigen ADO Den Haag. Zoals dit seizoen is gebleken, maken de supporters van ADO Den Haag, onder de noemer van Support Our Team, dit jaar van iedere wedstrijd een groot feest. Dat is niemand onopgemerkt gebleven. Ook dit weekend zullen de supporters van ADO Den Haag, verenigd in verschillende supportersverenigingen en sfeercommissies, samen met de club een groot aantal feestelijkheden voor en tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse organiseren. Het spreekt voor zich dat bij een positief resultaat de festiviteiten ook na afloop van de wedstrijd doorgaan.
`Het feest begint eigenlijk zaterdag al`, aldus Koos Roeg, supporterscoördinator, `zaterdag zal de laatste training door veel supporters bezocht worden ter ondersteuning van het team. Supporters hebben massaal aangegeven de spelers en trainers een hart onder de riem te komen steken. Ze willen laten zien dat heel Den Haag meeleeft in deze voor de club o zo belangrijke wedstrijd.`
Zondag zijn er voor de wedstrijd verschillende hoogtepunten gepland; er komt een zanger, de Fanclub en Fansupport hebben een heel programma aan activiteiten, de spandoekenmakers zijn al weer dagen bezig met wat moois en zullen waarschijnlijk nog wat werken van afgelopen seizoen laten zien, de HCF is de hele week al bezig met het organiseren van extra sfeeractiviteiten, vakkie D zal onder aanvoering van hun bekende sfeermaker ook van zich laten horen, kortom er zal een typisch Haagse sfeer in het Forepark hangen.

`Vlak voor aanvang van de wedstrijd willen we ook nog een moment stil staan bij alle ADOmensen die ons dit jaar ontvallen zijn`, aldus Roeg, `ik ga hoogstpersoonlijk naar Roelof Luinge toe om hier toestemming voor te vragen. Eerst dachten we aan een minuut stilte, maar nog mooier lijkt ons om voor al deze mensen die de wedstrijd van bovenaf zullen bekijken nog een luid applaus te laten horen. Ik ga er vanuit dat de Vitessesupporters, die ook massaal hun club komen steunen, hier op hun eigen manier een bijdrage aan zullen leveren ter nagedachtenis aan hun eigen ontvallen vrienden.`

In de rust is het de beurt aan onze jongste supporters. De winnaar van de spandoekenwedstrijd wordt gehuldigd en het 2000e !!! ADO Kidslid wordt verwelkomd. Na afloop van de wedstrijd (uiteraard gaan we er gewoon van uit dat we om tien voor half vijf save zijn) maken de spelers een uitgebreide ereronde, waarbij zij samen met artiesten het publiek nog extra te vermaken. De spelers zullen de nieuwe officiële wedstrijdbal voor volgend seizoen het publiek in schieten. `Ik ga er vanuit dat iedereen op de tribune het feest zal vieren en dat we niet die toestanden zullen krijgen als verleden jaar bij de toch plotselinge promotie`, vervolgt Roeg, `de emoties liepen toen zo hoog op dat men massaal op het veld kwam om feest te vieren. Sindsdien zijn er tussen de club en supporters afspraken gemaakt dat dat niet meer zal gebeuren en daar ga ik dan ook van uit.`

Na deze feestelijkheden op het veld kunnen de supporters zoals gebruikelijk genieten van een drankje onder de Aad Mansveld Tribune. De spelers, trainers, bestuursleden, en anderen komen hier uiteraard ook langs om samen met de supporters, en we noemen het nog maar eens, die zich dit jaar geweldig hebben gedragen, het jaar feestelijk, in een grote polonaise, af te sluiten.

0
Donderdag 7 mei 2009 om 19:10 uur

Jaartje terug!

Den Haag, 7 mei 2008 |
Een uitstekend spelend ADO Den Haag heeft met een dikverdiende 2-0 overwinning het lot van VVV Venlo bezegeld. De ploeg van trainer André Wetzel mag na een jaartje al weer terug naar de Jupiler League.

De Hagenaars wonnen niet alleen op inzet, maar hadden ook het beste van het spel en de meeste kansen. Een van niets wetende toeschouwer zou waarschijnlijk gezworen hebben dat de groengelen de ploeg uit de eredivisie waren.

ADO kwam in de 18e minuut op 1-0 na goed doorzetten van Richard Knopper. Vanaf rechts gaf hij een harde voorzet. Een VVV’er veranderde het schot licht van richting, waarna de reeds uitgekomen keeper Begois de bal onfortuinlijk in eigen doel werkte.

De goal gaf de formatie van Wiljan Vloet extra vertrouwen. Daarbij kwam ook nog eens de steun van het eigen publiek. Het Haags Bakkie was met 5000 man nog redelijk gevuld, gezien de live-uitzending op televisie.

VVV kreeg pas in de 65e minuut haar eerste kans, onder toeziend oog van de steeds benauwder kijkende Wetzel. Want ook de toekomstige trainer van ADO kon niet anders constateren dan dat de Hagenaars met de meeste passie speelden.

Yuri Conelisse was ook na de pauze gevaarlijk, nadat hij in de eerste helft al de paal had geraakt. De `oudjes` deden het trouwens allemaal weer best. Bovendien maakte Christiaan Kum zijn uitverkiezing tot Oranje-klant van Foppe de Haan volledig waar.

Het verlossende doelpunt kwam tien minuten voor tijd op naam van Daryl Janmaat. De bovenbaas onder de vele uitblinkers stond op de juiste plek nadat de Limburgse sluitpost Begois een schot van Aleksandar Rankovic niet goed had verwerkt.

Den Haags laatste obstakel op weg naar promotie is RKC Waalwijk, dat MVV met 4-0 versloeg. De eerste wedstrijd (eveneens volgens het principe best of three) is zondag in het Forepark. Wetzel zelf blijft wellicht dus toch nog in de eredivisie.

Jaa.. Dit was een jaartje terug, en nu.. RIJEN VOOR DE KASSA.

Tegenwoordig lijkt alles goed te gaan, club is bijna alleen maar positief in het nieuws. Enige was belangrijk is om er nu ook echt in te blijven!! Wat een verschil met het Farewell Season, waarin alles misging wat er mis kon gaan. Omkopingen, degradatie, supportersgeweld.

EN KIJK WAAR WE NU ZIJN. THIS IS OUR PRIDE.

WE ARE STAYIN UP!!
0
Donderdag 7 mei 2009 om 19:08 uur

Petertje

Mocht Roda JC komende zondag in De Kuip tegen Feyenoord degraderen uit de eredivisie, dan zal in Kerkrade lang en woedend worden nagesproken over de 33e speelronde. De winnende goal van Willem II\`er Niels Vorthoren, in de 92e minuut (0-1), werd niet alleen gescoord in buitenspelpositie, maar \`goedgekeurd\` door een assistent, die volgens ingewijden niet langs de lijn had mogen staan. Een week daarvoor was Wilco Lobbert tijdens ADO Den Haag-Feyenoord (2-3) ook al opzichtig in de fout gegaan door bij 0-0 een glaszuiver doelpunt van ADO-speler Richard Knopper ten onrechte wegens buitenspel ongeldig te verklaren.

Als de KNVB nu niet mensen gaan schorsen..  komen ze niet geloofwaardig over (voor zover ze dat al kwamen)

0
Dinsdag 5 mei 2009 om 15:06 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

super fc denhaag schreef:

ook al spelen we 1e divisie, maar daar ga ik zeker niet van uit.
Ik ook niet. Maar ik denk dat ik zondag mijn pacemaker wel mee mag nemen. Dit trek ik echt niet meer. Tegen Willem2 zat ik achter het ADO-goal, en 10 meter voor mijn neus zag ik de 3 tegengoals binnenvallen.
Nou, dat doet echt zeer hoor.
En dan gisteren weer. Wat een blije gezichten met die 2-0. Ik zat de minuten af te tellen daar op dat ellendige scorebord. Penalty ging prachtig mis, en bij minuut 80 werd het 1-2.  Nou, dan weet je het wel.

0
Maandag 4 mei 2009 om 18:05 uur

Kees

Vincent schreef:

lieve mensen , ga slapen.
wekker loopt om 05;30 af en ik moet die wedstrijd van vandaag ook nog 4 keer naspelen..
prettige week
Gegroet en droom maar dat je de centrumspits van ADO bent en volgende week in de laatste minuut de ................winnende scoort
0
Maandag 4 mei 2009 om 00:07 uur

Vincent

Bert schreef:

Ga weg met je Roda rakkers zogenaamde Limburgse gastvrijheid. Het is gewoon kleinered om een speaker open te zetten met danke en bitte naar je tegenstander toe.

Bij Heerenveen waren er geen speakers maar wel supporters.
hee bert heb je de foto`s gezien op adofans.

zal een leuke vlag wezen aan het eind van de wedstrijd
Ik moest vandaag aan die irritante speaker van Roda  denken toen Willem2 in de 90+2 minuut scoorde daar in Kerkrade. Hoe zal hij dat omgeroepen hebben? Ook heel hard: DANKE??!!! biete??!!!
Of: Wir Degradiereeeeeeeeeee !!!!,
En het stadion: Bieteeeeeeeeeeee!!

Die stadionspeaker van Roda is ook al een hele grote vriend geworden van Bert toen we daar waren

- De minuut stilte voor de eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Feyenoord is zondag in de uitverkochte Galgenwaard wreed verstoord

Na amper 20 seconden klonk uit het vak van de fanatieke aanhangers van de thuisclub de eerste verwensing aan het adres van de bezoekende club. Daarop volgde snel een soortgelijke schreeuw vanaf de tribune met Rotterdamse fans.

Daarna hielden de kwetsende spreekkoren aan en besloot arbiter Roelof Luinge de herdenking van de slachtoffers op Koninginnedag in Apeldoorn vroegtijdig af te breken.

Een deel van het weldenkende publiek in de Galgenwaard had een fluitconcert over voor de respectloze houding van beide harde kernen onder de twee supportersgroepen.