Welkom in de shoutbox, gast
purnie&pino
DHFC070
Heerlijk dat het even een paar uur over voetbal kan gaan ipv randzaken, wanbeleid en geld. Toch raar om weer eens in het stadion te zijn en mensen dicht om je heen maar dat zal snel genoeg wennen.
Hopelijk is er snel een overname zodat we alle ellende achter ons kunnen laten en we vanaf 0,1 kunnen bouwen.
Verheydt natuurlijk mooi dat hij meteen scoort en toch even wat anders om je mee te identificeren dan het hele vreemdelingen legioen die voor een paar maanden komen cashen.
Hopelijk is er snel een overname zodat we alle ellende achter ons kunnen laten en we vanaf 0,1 kunnen bouwen.
Verheydt natuurlijk mooi dat hij meteen scoort en toch even wat anders om je mee te identificeren dan het hele vreemdelingen legioen die voor een paar maanden komen cashen.
0
|
Zondag 8 augustus 2021 om 14:55 uur |
Bolskie
purnie&pino
BLEISWIJK-1 schreef:
Kan iemand het hele artikel plaatsen.
Kan iemand het hele artikel plaatsen.
Haagse nuchterheid en Chinese harde werken heeft vastgoed- en telefonie-tycoon Atom Zhou ver gebracht
O, O, DEN HAAGZodra hij kon werkte Hagenaar Atom ZHou (45) in het Chinese restaurant van zijn vader. De zaak overnemen? Dat wilde de inmiddels succesvolle Haagse ondernemer nooit. Maar af en toe nog een keer babi pangang: heerlijk! Een nieuwe aflevering in de onregelmatig verschijnende interviewserie aan de hand van het beroemde O, o, Den Haag van Harrie Jekkers.
Jorina Haspels 02-05-21, 190
Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger in Moerwijk willen wonen
Na het eten een partijtje voetbal in de tuin, de ouders langs de lijn
In December met de hele buurt op jacht om kerstbomen te rausen
Op oudjaarsavond fikkie stoken, vooral die autobanden rookten fijn
,,Moerwijk... Mijn jeugd begon aan de andere kant van de wereld. Ik ben geboren in Wenzhou, een stad aan de kust, onder Shanghai. Een mooie stad. Heel modern. En groot. Elke keer als ik er nu kom lijkt het weer groter geworden. Er wonen nu 11 miljoen mensen.”
,,Op mijn achtste ben ik met mijn moeder en drie broers hierheen gekomen. Mijn vader werkte hier al, als kok in een Chinees restaurant in Schiedam. Heel klassiek. Ik weet nog dat ik afscheid heb genomen van mijn beste vriend en dat familie ons wegbracht naar het vliegveld.”
Chinese koks gezocht
,,Wat ik mij herinner was dat ik best enthousiast was dat we naar Nederland zouden gaan. We gingen onze vader opzoeken! Ik kon me van hem weinig herinneren. Hij was weggegaan om mijn zieke opa op te zoeken, die ooit het land was uitgevlucht vanwege de Mao-revolutie. Ze hebben elkaar niet meer gezien, maar mijn vader ging niet meer terug. Chinese restaurants waren in opkomst, en er werden koks gezocht.
Ik kwam terecht op een basisschool in Schiedam. Met mijn broers waren we de enige Chinezen. Het voelde als een warm bad. Iedereen was supernieuwsgierig. Met de lessen had ik geen moeite. Alleen voor het Nederlands ging ik een uurtje in de week de klas uit.
Zodra het kon, hielpen we onze ouders mee in het restaurant
Later, ik was elf, verhuisden we naar Den Haag, naar Transvaal. Ik kreeg al snel Nederlandse vrienden en vriendinnen. Maar dat kerstbomen rausen, enzo? Dat heb ik nooit gedaan. Zodra het kon, hielpen we onze ouders mee in het restaurant.”
Ik zou best nog wel een keertje met die ouwe naar ADO willen kijken
In het Zuiderpark, de lange zij, een warme worst, supporters om je heen
Lekker en op Theo van der Burgh en die lange van Vianen
Want bij elke lage bal dan dook die eikel er steevast overheen
Altijd aan het werk
,,Zoals zo heel veel Chinese restauranthouders kwamen mijn ouders bijna nergens. Ze waren altijd aan het werk, en woonden boven het restaurant. Ze kregen weinig van Nederland mee. Hun doel was altijd om ons, de kinderen, een beter leven te geven. Daarvoor wilde mijn vader zelfs ook kok zijn, een beroep dat in China helemaal niet in zo’n hoog aanzien stond. Dat respecteer ik enorm. Maar dat ik bijvoorbeeld met mijn vader naar een voetbalwedstrijd zou gaan, of iets anders leuks? Zo is onze band niet.”
,,Met mijn kinderen is dat nu heel anders. Ik breng ze naar paardrijles, zwemles of wat ook, en ondertussen klets je. Over de verliefdheid van je zoontje enzo. Dat vind ik als ouder heel leuk om dat mee te maken. Maar ik begrijp mijn ouders. Zij hebben hun liefde getoond op een andere manier.”
Ik begrijp mijn ouders. Zij hebben hun liefde getoond op een andere manier
Om de herinnering lacht Atom: ,,Ik weet dat ik in de keuken vooral gesprekken met mijn vader voerde over de prijzen, en hoe veel nasi of bami je in een bakje moest proppen. Ik vond dat mijn vader af en toe de prijzen moest verhogen. Maar hij was altijd bang dat klanten dan naar de concurrent zouden gaan? Welke zei ik dan? En altijd moesten die bakken overvol. Niet zuinig zijn, want je moest de klandizie behouden Maar, zei ik dan: de mensen gaan gewoon minder bestellen. Je kan meer verdienen. Niks mee te maken vond hij.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
O, o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn
Belwinkel bij de Chinese poort
,,Ik hou echt van Den Haag. Door mijn studie en onderneming ben ik verbonden met de stad. Mijn eerste zaak was hier. Bij de Chinese poort naast de Bijenkorf. Een belwinkel. 300 vierkante meter. Het interieur heb ik zelf getimmerd. Mijn broer heeft er nu ook nog een zaak. Ik opende hem tijdens mijn studie. Overdag werkte ik in de belwinkel, om mobieltjes te verkopen. Daarna was het haasten naar het restaurant van mijn ouders om ze in de zaak te helpen en als dat klaar was, moest ik nog leren. De belwinkel heb ik niet meer. Ik geef de China Times uit, een krant voor Chinezen hier in het westen. En ik doe in vastgoed. Ik heb hier een makelaarskantoor, en sinds kort ook een vestiging in Rotterdam. Mijn klanten zijn nog veel van Chinese afkomst. Het grootste verschil, denk ik, met de Nederlandse klanten is dat ze veel gespaard hebben.”
Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger een nachie willen stappen
Op mijn Puch een wijfie halen en daarna dansen in de Marathon
Na afloop op het Rijswijkse Plein een harinkie gaan happen
De dag daarna een kater dus naar Scheveningen, lekker bakken in de zon
Bapi Pangang
,,Uitgaan deed ik dus eigenlijk nooit. Mijn vrienden wisten dat ook wel. Want als zij vrij waren, moest ik werken in het restaurant. Ik was van de bami-nasi. Mijn broer deed de frituur. Mijn vader was van de wokafdeling. Ik weet nog dat, als ik wel eens uitging dat ik vooral de afdeling van mijn broer erg interessant vond als ik thuis kwam. Nog even een loempiaatje bakken.”
Zhou switcht van onderwerp, gaat door op het eten. ,,Trouwens,af en toe nog babi pangang. je weet hè, dat kan je nergens in China krijgen, dat lust ik ook nog wel. Echte goeie is goed knapperig van buiten, en mals van binnen. En veel saus.”
We hebben hier in Den Haag misschien niet de grootste Chinatown, maar wel de mooiste
,,Met mijn vrouw proberen we heel veel verschillend eten. We vinden zoveel lekker, maar ik geloof.. uiteindelijk is mijn favoriet wel de dim sum. Hoewel.. de Kantonese keuken vind ik ook wel lekker. Bij Full Moon hier in Chinatown hebben ze het allebei. Ik ben zo trots dat zij hier gevestigd zijn. Uit het hele land komen mensen om hier te eten. We hebben hier in Den Haag misschien niet de grootste Chinatown, maar wel de mooiste. Met de mooiste poorten, met mooie bedrijven, terwijl toch nog niet zo heel lang geleden dit een achtergebleven gebiedje was.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
O, o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn
,,Den Haag staat bekend om de tweedeling. Arm en rijk, wit en gekleurd. Als kind kan ik me niets van discriminatie herinneren. Misschien heb ik het niet onthouden? Kan ook hoor. Ik weet wel dat ik een paar keer Bruce Lee werd genoemd, maar dat vond ik een compliment. Hij was een van mijn grote idolen. Mijn ouders keken ook nooit naar kleur. Ik mocht met elke vriendin thuiskomen die ik wilde. Dat hoefde echt niet iemand uit de gemeenschap te zijn. (grinnikend) Als je maar met iets thuiskwam.
Chinese studenten belaagd en uitgescholden
De laatste tijd is dat wel veranderd. Sinds het coronavirus in het land is zijn er berichten dat Chinese studenten belaagd en uitgescholden worden. Tegelijkertijd is er ook een negatief sentiment ontstaan. Er is een soort frame dat China overal in Nederland zou spioneren. Ik denk dat veel ook komt door de gespannen verhoudingen tussen de Verenigde Staten en China. Maar daar hebben wij als Aziaten die hier wonen niks mee te maken.”
Ik zou best nog wel een keertje... ach, wat leg ik toch te dromen
Want Den Haag is door de jaren zo veranderd, voor mij toch veel te vlug. ..
Dat Nieuw Babylon, moest dat er trouwens eigenlijk nou wel zo nodig komen?
Zo komt die ooievaar op de Vijverberg dus never-nooit meer terug
,,Dat dit frame verdwijnt, dat kan me dus niet snel genoeg gaan. Weet je, er kan nog wel wat verbeterd worden aan de mensenrechten in China. Maar we moeten niet de fout maken om onze Nederlandse maatschappij een op een te willen kopiëren naar China. Het land is zo groot, en de gemeenschappen zo verschillend. Waar China vandaan komt zo anders. Het is geen Nederland, het zou helemaal uit elkaar vallen als we het zouden besturen zoals hier. Je moet strenger zijn. Maar er is wel een grote verandering gaande. Het is een land… Eigenlijk is het net als bij onze ouders. Ze kwamen hier om heel hard te werken, daar draaide het om, om ons een beter leven te geven. De economische welvaart gaat voor het welzijn. Ik denk vaak: geef ze tijd. Het komt goed.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
Oh o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou
,,De Haagse nuchterheid, in combinatie met het Chinese harde werken heeft mij heel ver gebracht. Van belwinkel, naar vastgoed en mediauitgever. Ik zal me blijven doorontwikkelen, stilstand is achteruitgang. Zoals onze ouders het deden in de restaurants: het motiveerde mij het anders te doen. Hard werken, altijd hetzelfde, nooit prijzen verhogen. Heel veel van deze Chinese restauranthouders hebben geen opvolger meer. Met de zaak gaat het slechter en ze leggen hun eigen spaargeld in. Zo moet het niet. Maar ik zal ook altijd proberen harder te lopen dan een ander.Tijdens mijn hbo studie was er een ondernemingsproject. Die prijs won ons team, omdat we er volledig voor gingen de beste van de klas te zijn.”
O, O, DEN HAAGZodra hij kon werkte Hagenaar Atom ZHou (45) in het Chinese restaurant van zijn vader. De zaak overnemen? Dat wilde de inmiddels succesvolle Haagse ondernemer nooit. Maar af en toe nog een keer babi pangang: heerlijk! Een nieuwe aflevering in de onregelmatig verschijnende interviewserie aan de hand van het beroemde O, o, Den Haag van Harrie Jekkers.
Jorina Haspels 02-05-21, 190
Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger in Moerwijk willen wonen
Na het eten een partijtje voetbal in de tuin, de ouders langs de lijn
In December met de hele buurt op jacht om kerstbomen te rausen
Op oudjaarsavond fikkie stoken, vooral die autobanden rookten fijn
,,Moerwijk... Mijn jeugd begon aan de andere kant van de wereld. Ik ben geboren in Wenzhou, een stad aan de kust, onder Shanghai. Een mooie stad. Heel modern. En groot. Elke keer als ik er nu kom lijkt het weer groter geworden. Er wonen nu 11 miljoen mensen.”
,,Op mijn achtste ben ik met mijn moeder en drie broers hierheen gekomen. Mijn vader werkte hier al, als kok in een Chinees restaurant in Schiedam. Heel klassiek. Ik weet nog dat ik afscheid heb genomen van mijn beste vriend en dat familie ons wegbracht naar het vliegveld.”
Chinese koks gezocht
,,Wat ik mij herinner was dat ik best enthousiast was dat we naar Nederland zouden gaan. We gingen onze vader opzoeken! Ik kon me van hem weinig herinneren. Hij was weggegaan om mijn zieke opa op te zoeken, die ooit het land was uitgevlucht vanwege de Mao-revolutie. Ze hebben elkaar niet meer gezien, maar mijn vader ging niet meer terug. Chinese restaurants waren in opkomst, en er werden koks gezocht.
Ik kwam terecht op een basisschool in Schiedam. Met mijn broers waren we de enige Chinezen. Het voelde als een warm bad. Iedereen was supernieuwsgierig. Met de lessen had ik geen moeite. Alleen voor het Nederlands ging ik een uurtje in de week de klas uit.
Zodra het kon, hielpen we onze ouders mee in het restaurant
Later, ik was elf, verhuisden we naar Den Haag, naar Transvaal. Ik kreeg al snel Nederlandse vrienden en vriendinnen. Maar dat kerstbomen rausen, enzo? Dat heb ik nooit gedaan. Zodra het kon, hielpen we onze ouders mee in het restaurant.”
Ik zou best nog wel een keertje met die ouwe naar ADO willen kijken
In het Zuiderpark, de lange zij, een warme worst, supporters om je heen
Lekker en op Theo van der Burgh en die lange van Vianen
Want bij elke lage bal dan dook die eikel er steevast overheen
Altijd aan het werk
,,Zoals zo heel veel Chinese restauranthouders kwamen mijn ouders bijna nergens. Ze waren altijd aan het werk, en woonden boven het restaurant. Ze kregen weinig van Nederland mee. Hun doel was altijd om ons, de kinderen, een beter leven te geven. Daarvoor wilde mijn vader zelfs ook kok zijn, een beroep dat in China helemaal niet in zo’n hoog aanzien stond. Dat respecteer ik enorm. Maar dat ik bijvoorbeeld met mijn vader naar een voetbalwedstrijd zou gaan, of iets anders leuks? Zo is onze band niet.”
,,Met mijn kinderen is dat nu heel anders. Ik breng ze naar paardrijles, zwemles of wat ook, en ondertussen klets je. Over de verliefdheid van je zoontje enzo. Dat vind ik als ouder heel leuk om dat mee te maken. Maar ik begrijp mijn ouders. Zij hebben hun liefde getoond op een andere manier.”
Ik begrijp mijn ouders. Zij hebben hun liefde getoond op een andere manier
Om de herinnering lacht Atom: ,,Ik weet dat ik in de keuken vooral gesprekken met mijn vader voerde over de prijzen, en hoe veel nasi of bami je in een bakje moest proppen. Ik vond dat mijn vader af en toe de prijzen moest verhogen. Maar hij was altijd bang dat klanten dan naar de concurrent zouden gaan? Welke zei ik dan? En altijd moesten die bakken overvol. Niet zuinig zijn, want je moest de klandizie behouden Maar, zei ik dan: de mensen gaan gewoon minder bestellen. Je kan meer verdienen. Niks mee te maken vond hij.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
O, o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn
Belwinkel bij de Chinese poort
,,Ik hou echt van Den Haag. Door mijn studie en onderneming ben ik verbonden met de stad. Mijn eerste zaak was hier. Bij de Chinese poort naast de Bijenkorf. Een belwinkel. 300 vierkante meter. Het interieur heb ik zelf getimmerd. Mijn broer heeft er nu ook nog een zaak. Ik opende hem tijdens mijn studie. Overdag werkte ik in de belwinkel, om mobieltjes te verkopen. Daarna was het haasten naar het restaurant van mijn ouders om ze in de zaak te helpen en als dat klaar was, moest ik nog leren. De belwinkel heb ik niet meer. Ik geef de China Times uit, een krant voor Chinezen hier in het westen. En ik doe in vastgoed. Ik heb hier een makelaarskantoor, en sinds kort ook een vestiging in Rotterdam. Mijn klanten zijn nog veel van Chinese afkomst. Het grootste verschil, denk ik, met de Nederlandse klanten is dat ze veel gespaard hebben.”
Ik zou best nog wel een keertje net als vroeger een nachie willen stappen
Op mijn Puch een wijfie halen en daarna dansen in de Marathon
Na afloop op het Rijswijkse Plein een harinkie gaan happen
De dag daarna een kater dus naar Scheveningen, lekker bakken in de zon
Bapi Pangang
,,Uitgaan deed ik dus eigenlijk nooit. Mijn vrienden wisten dat ook wel. Want als zij vrij waren, moest ik werken in het restaurant. Ik was van de bami-nasi. Mijn broer deed de frituur. Mijn vader was van de wokafdeling. Ik weet nog dat, als ik wel eens uitging dat ik vooral de afdeling van mijn broer erg interessant vond als ik thuis kwam. Nog even een loempiaatje bakken.”
Zhou switcht van onderwerp, gaat door op het eten. ,,Trouwens,af en toe nog babi pangang. je weet hè, dat kan je nergens in China krijgen, dat lust ik ook nog wel. Echte goeie is goed knapperig van buiten, en mals van binnen. En veel saus.”
We hebben hier in Den Haag misschien niet de grootste Chinatown, maar wel de mooiste
,,Met mijn vrouw proberen we heel veel verschillend eten. We vinden zoveel lekker, maar ik geloof.. uiteindelijk is mijn favoriet wel de dim sum. Hoewel.. de Kantonese keuken vind ik ook wel lekker. Bij Full Moon hier in Chinatown hebben ze het allebei. Ik ben zo trots dat zij hier gevestigd zijn. Uit het hele land komen mensen om hier te eten. We hebben hier in Den Haag misschien niet de grootste Chinatown, maar wel de mooiste. Met de mooiste poorten, met mooie bedrijven, terwijl toch nog niet zo heel lang geleden dit een achtergebleven gebiedje was.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
O, o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou zijn
,,Den Haag staat bekend om de tweedeling. Arm en rijk, wit en gekleurd. Als kind kan ik me niets van discriminatie herinneren. Misschien heb ik het niet onthouden? Kan ook hoor. Ik weet wel dat ik een paar keer Bruce Lee werd genoemd, maar dat vond ik een compliment. Hij was een van mijn grote idolen. Mijn ouders keken ook nooit naar kleur. Ik mocht met elke vriendin thuiskomen die ik wilde. Dat hoefde echt niet iemand uit de gemeenschap te zijn. (grinnikend) Als je maar met iets thuiskwam.
Chinese studenten belaagd en uitgescholden
De laatste tijd is dat wel veranderd. Sinds het coronavirus in het land is zijn er berichten dat Chinese studenten belaagd en uitgescholden worden. Tegelijkertijd is er ook een negatief sentiment ontstaan. Er is een soort frame dat China overal in Nederland zou spioneren. Ik denk dat veel ook komt door de gespannen verhoudingen tussen de Verenigde Staten en China. Maar daar hebben wij als Aziaten die hier wonen niks mee te maken.”
Ik zou best nog wel een keertje... ach, wat leg ik toch te dromen
Want Den Haag is door de jaren zo veranderd, voor mij toch veel te vlug. ..
Dat Nieuw Babylon, moest dat er trouwens eigenlijk nou wel zo nodig komen?
Zo komt die ooievaar op de Vijverberg dus never-nooit meer terug
,,Dat dit frame verdwijnt, dat kan me dus niet snel genoeg gaan. Weet je, er kan nog wel wat verbeterd worden aan de mensenrechten in China. Maar we moeten niet de fout maken om onze Nederlandse maatschappij een op een te willen kopiëren naar China. Het land is zo groot, en de gemeenschappen zo verschillend. Waar China vandaan komt zo anders. Het is geen Nederland, het zou helemaal uit elkaar vallen als we het zouden besturen zoals hier. Je moet strenger zijn. Maar er is wel een grote verandering gaande. Het is een land… Eigenlijk is het net als bij onze ouders. Ze kwamen hier om heel hard te werken, daar draaide het om, om ons een beter leven te geven. De economische welvaart gaat voor het welzijn. Ik denk vaak: geef ze tijd. Het komt goed.”
O, o, Den Haag, mooie stad achter de duinen
De Schilderswijk, Lange Poten en het Plein
Oh o, Den Haag, ik zou met niemand willen ruilen
Meteen gaan huilen, als ik geen Hagenees zou
,,De Haagse nuchterheid, in combinatie met het Chinese harde werken heeft mij heel ver gebracht. Van belwinkel, naar vastgoed en mediauitgever. Ik zal me blijven doorontwikkelen, stilstand is achteruitgang. Zoals onze ouders het deden in de restaurants: het motiveerde mij het anders te doen. Hard werken, altijd hetzelfde, nooit prijzen verhogen. Heel veel van deze Chinese restauranthouders hebben geen opvolger meer. Met de zaak gaat het slechter en ze leggen hun eigen spaargeld in. Zo moet het niet. Maar ik zal ook altijd proberen harder te lopen dan een ander.Tijdens mijn hbo studie was er een ondernemingsproject. Die prijs won ons team, omdat we er volledig voor gingen de beste van de klas te zijn.”
0
|
Donderdag 29 juli 2021 om 22:32 uur |
Superfc
ghostdrift schreef:
ik begrijp dat je wantrouwig bent maar niet overdrijven Reiziger is een jurist aangesteld door een rechter dus hij weet het echt wel KNVB is al van veel op de hoogte dus gaan het wel snel rondmaken
ik begrijp dat je wantrouwig bent maar niet overdrijven Reiziger is een jurist aangesteld door een rechter dus hij weet het echt wel KNVB is al van veel op de hoogte dus gaan het wel snel rondmaken
Geen wantrouwen naar Reiziger. Wel is het aanleveren van stukken en deze controleren wel even een klus. Een due diligence is niet meteen rond zeker niet in vakantie tijd. Daarnaast blinkt uvs nou niet echt uit in meewerken. Er zijn straks meerdere partijen bij betrokken die ieder hun ding moeten doen. Dat maakt dat ik voorzichtig ben in een snelle afwikkeling.
Maar... onder druk kan alles laten we daar op inzetten en eindelijk bomen over spelers die moeten blijven en vertrekken. Lijkt me heerlijk daar over te kunnen bomen.
Maar... onder druk kan alles laten we daar op inzetten en eindelijk bomen over spelers die moeten blijven en vertrekken. Lijkt me heerlijk daar over te kunnen bomen.
0
|
Maandag 5 juli 2021 om 17:39 uur |
Hagenees1972
Smerig Mannetje
kojak1 schreef:
gaan er nog shouters naar laakkwartier vanmiddag toevallig.
gaan er nog shouters naar laakkwartier vanmiddag toevallig.
Ik ga. Al is is er een moessonregen. Ik wil die jonge jongens aan het werk zien. Afgelopen 10 jaar maar bij alle wedstrijden tegen Lakwa geweest. Deze ga ik ook niet missen. Ff lekker ontspannen met een pilsje. Heerlijk!
0
|
Zaterdag 3 juli 2021 om 11:44 uur |
Advertentie
GroenGeelHart070
jajoh
Nu online
James en 48 gasten.
Zoek in shoutbox
Spelersklassement
Laatste wedstrijd
Volgende wedstrijd
Advertentie
Keuken Kampioen Divisie
1 | Excelsior | 15 | - | 32 |
2 | Graafschap | 15 | - | 29 |
3 | FC Volendam | 15 | - | 29 |
4 | FC Emmen | 15 | - | 27 |
5 | Helmond Sp. | 15 | - | 27 |
6 | Den Bosch + | 15 | - | 25 |
7 | SC Cambuur | 15 | - | 25 |
8 | FC Dordrecht | 15 | - | 25 |
9 | Roda JC | 15 | - | 23 |
10 | ADO Den Haag | 15 | - | 22 |
11 | Telstar | 16 | - | 22 |
12 | FC Eindhoven | 16 | - | 19 |
13 | Jong AZ | 15 | - | 18 |
14 | TOP Oss | 15 | - | 16 |
15 | MVV Maastr. | 16 | - | 16 |
16 | Jong Ajax | 15 | - | 15 |
17 | Jong PSV | 15 | - | 14 |
18 | VVV-Venlo | 16 | - | 11 |
19 | Jong Utrecht | 15 | - | 8 |
20 | Vitesse -6 | 15 | - | 6 |