pajam schreef:

Ik snap de stress voor onze uit pot niet?
Uitdoelpunten tellen niet meer dubbel. Dus zolang je niet verliest ben je door.

Ik voorspel een 2-2
Zolang ze niet 90 minuten achteruit gaan lopen zoals gister 2de helft heb ik er vertrouwen in. Dan scoren we 100% een goal
0
Woensdag 18 mei 2022 om 13:13 uur

Filosoof

De kunst van het opvallend onopvallend zijn. Het is niet iedereen gegeven. Jezelf wegcijferen om anderen te laten stralen. Eigenlijk nooit een negen halen. Maar ook nooit door de ondergrens gaan. Een steady zeven is de score. Een score die voor een trainer aanleiding is om je ongezien een plekje te geven. Altijd. Nuttig voor de voeten lopen van een tegenstander, simpel een bal naar ‘dezelfde kleur’ spelen, of even bikkelen als dat wordt gevraagd. Niet zelf scoren, maar ploeggenoten de mogelijkheid bieden. Zelf geen tegenstanders passeren, maar zorgen dat teamgenoten die dat heel goed kunnen wél doen. Zelden een gele kaart pakken, laat staan een rode. En toch ook niet over je heen laten lopen. Man of the Match? Je geeft er niet om als je dat niet wordt. Maar je glundert, samen met de gelukkige die wel de beste van de wedstrijd is. Omdat je weet wat jouw bijdrage aan dat succes is. Je eist hoogst zelden verbaal je plaats op, maar laat je voeten spreken. Hoogstens een simpel armgebaar om te corrigeren of te verduidelijken. En als er wordt gehuldigd, dan sta je niet vooraan. Je hoeft niet zo nodig. Liefst met een glaasje water, of, vooruit één biertje dan, sta je een beetje terzijde. Te genieten van alle commotie en drukte. Maar man wat je ben geweldig op je plek in dit team. In dit ADO den Haag. En wat ben ik blij dat jij, Gregor Breinburg, bij ons speelt!
0
Zondag 15 mei 2022 om 14:54 uur

Barend

grijze gek schreef:

Vind Assante toch beter en beweeglijker dan Janmaat,na dit seizoen afscheid nemen van Janmaat (mijn mening)
Geen idee wat Pires heeft maar die zal dinsdag ook niet spelen.
Vond het raar dat Sammy Brourard niet mocht invallen.
1 ding weet ik zeker dat het erg moeilijk gaat worden om de volgende ronde te halen tegen eindhoven,tenzij je een ruime overwinning thuis binnen haalt.
Met een beetje mazzel speel je een finale tegen Excelsior mocht die winnen van de nr 16 eredivisie
Fijne zondag @ll
Het doorzetten van Janmaat over rechts in de eerste wedstrijd tegen NAC viel me op; daaruit kon Komljenovic scoren. Maar inderdaad is Janmaat kwetsbaar op snelheid. Of invaller Asante beter is durf ik niet te zeggen.

Pires is een komediant uit de Zuid-Amerikaanse school. Hij geniet van aandacht. Heel veel goeds heb ik hem nog niet zien doen. Meeverdedigen?!

Ook onbegrijpelijk dat Bourard niet inviel, in de afgelopen wedstrijd tegen NAC. Ervaren, actieve speler, kan doelpunt maken.

Puclin heb ik een hele wedstrijd lang nog niet gezien. Deed hij eigenlijk mee?

Overigens een knappe overwinning op NAC, 2x. De ADO-verdediging presteerde in z`n geheel beter dan ik had verwacht. De dood of de gladiolen, en het werden dus de gladiolen.
De vraag is of we dit tempo volhouden, met dinsdag alweer een wedstrijd. Ook nog thuisvoordeel voor Eindhoven. Ik mag hopen dat een paar geblesseerden weer opkrabbelen, met zoveel wedstrijden in kort tijdsbestek. Zo`n kans op promotie is uitzonderlijk.
0
Zondag 15 mei 2022 om 11:27 uur

Eagle187

Eagle187 schreef:

Hebben de laatste 2 wedstrijden niet gescoord en verloren, dit wordt hun 3e verliespartij op rij. vormdip, dus we gaan het zien
Laat maar, scoren gewoon 3x en staan nu 4-3 voor ineens.....
0
Vrijdag 6 mei 2022 om 21:51 uur

Roda staat 1-3 achter tegen Telstart en speelt gewoon met zijn sterkste 11 dus die moet je gewoon kunnen hebben
Die spelen op 40%, sterkste opstelling of niet die willen gewoon fit blijven. Ik vind het de best voetballende ploeg van ze allemaal, gaan we het niet makkelijk tegen krijgen. Die scoren makkelijk namelijk
0
Vrijdag 6 mei 2022 om 21:35 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Verhoek blijft scoren en zorgt voor record
John Verhoek speelt sinds zijn vertrek bij ADO al tien jaar in Duitsland en blijft scoren.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 19 april 2022 om 10:23 uur

GroenGeelHart070

Die Kishna wordt fitter, effectiever en gaat scoren dat wordt straks nog wat. Als sommige uitslagen nou ff gunstig uitpakken klimmen we door
0
Vrijdag 8 april 2022 om 20:58 uur

Bolskie

GroenGeelHart070 schreef:

Afgelopen, topprestatie!
Jammer dat er niet credits voor worden gegeven, maar dat VVV zo slecht zou zijn. Goede uitslagen vanavond, het komt allemaal zeer dicht bij elkaar te staan. Behalve Emmen.. en dat Volendam, wat een verval sinds Kasius daar weg is en Muhren geblesseerd. Was een gedoodverfd kampioen. Maar zo zien we maar weer hoe gek die competitie kan lopen. Alles winnen en misschien nog 2e worden...
Muhre speelt gewoon. Hij vergeet alleen te scoren
0
Vrijdag 1 april 2022 om 22:14 uur

Als Dordrecht en De Graafschap nou nog ff scoren zijn we de winnaar van het weekend
0
Vrijdag 1 april 2022 om 21:31 uur

BLEISWIJK-1

ghostdrift schreef:

021 heeft een 3-1 overwinning op NAC 021 behaald
ADO Den Haag heeft op sportieve wijze revanche genomen voor de nederlaag eerder dit jaar tegen NAC Breda. Op 26 februari waren de Brabanders met 1-3 te sterk voor ADO Den Haag. Nu stond dezelfde wedstrijd weer op het programma, maar in de voorjaarscompetitie.

Tekst: Glenn Duijzer

De wedstrijd werd gespeeld in een heerlijk zonnetje met onder de aanwezige toeschouwers onder meer Paul van Lith en NAC Breda-trainer Edwin de Graaf.

Voordat iedereen goed en wel zijn plaats had gevonden, gaf het scorebord al de 1-0 stand aan. Goed opkomen van de rechtervleugelverdediger Danté Roethof die gevolgd werd met een voorzet op Sacha Komljenovic (foto). De middenvelder, die samen met de gebroeders Michael en Jonathan Mulder en Xander Severina de selectie van ADO O21 aanvulde, was vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend.

In de voorbeschouwing was het al door trainer Gerard van Ruitenburg aangegeven en tijdens de wedstrijd werd het wederom duidelijk gemaakt. ADO O21 beloont zich niet door de gecreëerde kansen te benutten. Spits Evan Rottier draaide na elf minuten goed weg van zijn tegenspeler, maar schoot vervolgens over het doel.

Redding

Na slecht uitverdedigen van NAC kwam de bal voor de voeten van Nick Broekhuizen. Zijn schot richting de kruising werd met een geweldige redding door doelman Pepijn van de Merbel uit de lucht geplukt. Na dik een half uur spelen liep Severina op links door en speelde de bal in de loop van Rottier. Wederom schoot de spit de bal over het vijandelijke doel.

Vijf minuten voor de rust was het dan toch raak toen Evan Rottier vanuit de verdediging werd weggestuurd. Op het juiste moment legde hij de bal terug op Xander Severina, die de marge verdubbelde: 2-0. Het had nog voor rust 3-0 kunnen zijn toen Finn van Breemen met een lange bal Severina alleen voor de keeper zette. Zijn inzet ging rakelings langs het doel, waardoor de ruststand 2-0 beef.

Domineren

Na rust waren er minder kansen voor ADO Den Haag, omdat NAC het achterin beter voor elkaar had. ADO Den Haag bleef de wedstrijd wel domineren. De eerste kans na rust was na goed doorlopen op de rechterkant van Severina, die de bal teruglegde op Rottier. Zijn inzet werd door de doelman geblokt, ook de rebound van Broekhuizen wist de sluitpost van NAC te stoppen en als dan Jonathan Mulder ook nog eens van dichtbij kon aanleggen, was het wederom doelman Van de Merbel, die de weg naar de 3-0 blokkeerde.

Raak

Na zeventig minuten was het dan eindelijk toch raak toen wederom Severina aan de linkerkant kon opstomen tot de achterlijn. Zijn voorzet op de net ingevallen Aimane El Karicha was perfect en met zijn eerste balcontact wist de invaller de 3-0 te scoren. Zeven minuten later viel plots de 3-1 toen een ongehinderde Boris van Schuppen de bal van buiten het strafschopgebied op het doel schoot. De debuterende doelman David van de Riet zag het schot te laat en kon niet meer adequaat reageren: 3-1.

In de resterende minuten konden de bezoekers niet veel meer aan de stand veranderen en ADO Den Haag O21 speelde de wedstrijd professioneel uit. Komende zaterdag spelen de geelgroenen wederom een thuiswedstrijd en ditmaal is Feyenoord O21 de tegenstander. Om 15.00 uur wordt er begonnen op De Aftrap.