???? Assistent-scheidsrechters: Rogier Honig en Cristian Dobre
???? Videoscheidsrechter: Serdar Gözübüyük
0
Dinsdag 18 september 2018 om 13:53 uur

Barend

JB schreef:

Vraag me alleen wel af waarom tegen Heracles de overtreding van Beugelsdijk bij die penalty wel uit 3 verschillende hoeken getoond kon worden????
Goed voorbeeld, die penalty tegen Beugelsdijk. Ik stond er uiteraard niet bovenop, maar volgens mij was het een Schwalbe. Aanvallers hoeven maar even aangeraakt te worden en ze laten zich vallen.
M.a.w. de beslissing van de scheidsrechter is zuiver interpretatie. En dat geldt nog meer voor de beelden. Laat het aan de scheids over.
Het zijn de spelers zelf die bij het minste geringste moord en brand schreeuwen, en nu met de VAR monddood gemaakt moeten worden.

Gelijkspelletje zou al mooi zijn, toch?
Denk de eerste overwinning het spel wordt beter en uit in Almelo hadden we uiteindelijk wel recht op een punt jammer dat de scheidsrechter de wedstrijd dood maakte met die buitenspelgoal.
0
Dinsdag 21 augustus 2018 om 22:57 uur

marcellino

Bolskie schreef:

Misschien zijn er ook geen tegenslagen? En komen zij alsnog met een verrassing mocht dat niet zijn zal er vast tekst en uitleg komen na de transfer periode
Ik vind het allemaal gelul.er is en
En speler weg en dat is johnson daarvoor hebben ze Veerman benaderd maar die heeft na lang onderhandelen voor het geld gekozen niks mis mee maar ADO kan in die salarissen niet mee.en terecht.
Je bent 2 wedstrijden beter echter zijn er achterin dwalingen en helpt de scheidsrechter ook niet mee.
Nu kijken ze voor een spits en ja ik vind het meer dan normaal dat ze daar de tijd voor nemen en geen paniek aankoop doen.
Wel raar dat hier op de shout de hardste schreeuwers de shouters zijn die zeggen dat ADO naar hun stand moeten leven .maar wel helemaal uit hun man gaan als ADO het bedrag qua salaris niet wil neerleggen voor Vreeman of wie dan ook en gewoon aan de limiet houdt.
Afbreken doe ik wel aan het einde van het seizoen nu gewoon belachelijk en veel te vroeg.
0
Maandag 20 augustus 2018 om 14:53 uur

marcellino

pajam schreef:

Beugelsdijk moet nu toch echt gaan leren om ze handjes thuis te houden.

Makkelijk gegeven? JA , maar je kan hem wél geven.
Slimme aanvaller en naieve spits.

Let op, met het nieuwe VAR rommel gaan we veel punten aan Beugelsdijk verliezen (of hij ze basisplaats).
Met de nieiwe var regel worden de clubs bevooroordeeld.is een grote fraude zaak en slecht voor het voetbal op de manier hoe het nu gaat.waar de een var een penalty geeft doet de ander dat niet dus net zo onbetrouwbaar als de scheidsrechter.alleen komt er bij de gewone supporter extra irritatie omdat het nu nagekeken word en bij de een wel besteed word en bij de ander niet.snap echt niet dat iedereen ons elftal tot aan het bod afkraakt maar voorbij gaat aan de fouten van de VAR en de scheidsrechter.
0
Zondag 19 augustus 2018 om 11:55 uur

marcellino

Waht schreef:

Bakker tikt iemand aan in de 16 tegen Emmen is gewoon strafschop. 100%
Beugelsdijk hoeft allen maar mee te lopen maar gaat met 2 handen naar die gozer die zich direct laat vallen. Dom van Tommie maar slim van die spits van Heracles.

Waarom zijn we dan 2 wedstrijden genaaid ?
Buitenspellgoal Heracles. Idd fout van de arbritage.

We maken beginnersfouten in het veld en komenn voorin kwaliteiten te kort. .

Achterin wimmen we over de grond heel weinig duels. Kanon is de enige die vaak die duels we
Wint. Meijers wint bijna helemaal geen duels.
Van onze Keeper wordt iedereen nerveus en duurt nog 5 wedstrijden zich te bewijzen.

Voorin kunnen we niets zeggen van Becker.
Hooij en Lorentzen hebben geen kwaliteit.
Je krijgt de penalty van beugelsdijk tegen omdat de scheidsrechters weer instructies hebben gehad die ze twee wedstrijdem vol houden ben je dan consequent nee naai je dan ploegen als ADO ja.
Hij ziet een buitenspel goal over het hoofd tsja wat maalt het uit is toch normaal.h oiu toch op.
Kwaliteit te kort man waar praat je over je bent 2 wedstrijden beter juist omdat je meer kwaliteit hebt je speelt Heracles na 10 minuten helemaal weg dat kan niet zonder kwaliteit.alleen al de je zulke fouten maakt en de scheidsrechter tegen hebt houdt het op.

0
Zondag 19 augustus 2018 om 10:47 uur

marcellino

Kees schreef:

Je verhaal klopt wel Marcellino. Echter als je voorin wat makkelijker scoort dan speel je achterin ook een betere partij. Dat is altijd een wisselwerking.

Ik begreep van iemand hier dat Groenendijk op TV had gezegd dat Vermeij niet de eerste keus is. Dan kan ik dat gedane bod niet plaatsen.

En iedereen kan kort of lang lullen hier. Wederom verspeel je nu al zonder spits en rechtsback weer zo`n 4 kostbare punten. Kijk maar eens op het eind van de competitie hoe belangrijk die zijn.

Van As heeft een tijd geleden goed werk verricht maar nu komt het er op aan en valt het vies tegen.

Of Manders is door de Raad van Commissarissen en/of China teruggefloten.
Tsja, dan kun je Van As weinig tot niks kwalijk nemen.
Binnen een paar weken in dit theater bekend.
Kees je komt 2 wedstrijden lang onverdiend achter door grote fouten van de verdediging/ keeper en de scheidsrechter.ja ze creëren kans3n en ja een goede spits had er misschien 1 meer gemaakt maar dat is op dit moment gewoon niet het probleem.groothuizen is nog niet rijp om dit soort wedstrijden in het begin te keepen en beugelsdijk moet zich eens gaan bezig houden met een man uitschakelen en wat minder met voetbal en irritatie naar alles en iedereen.tuurlijk moet er een spits komen maar dat was bij deze twee wedstrijden echt niet het probleem ,malone maakt gewoon een spitsen goal en die bal van hooi kan gebeuren. Ja je hebt schoten van de 16 gehad maar daar staat je spits niet daar staat immers of bakker.ik ben ziek van de onnodige nederlagen en ook dat je weer door de KNVB de eerste wedstrijden genaaid word.met een spits eindig je gewoon tussen plek 7 t/m 12.
0
Zondag 19 augustus 2018 om 10:41 uur

BigMac

Echt zonde dit. We hadden hier echt niet hoeven verliezen, ook niet met deze incomplete selectie. Je verliest door een combinatie van superberoerd beginnen, een scheidsrechter (var) die tegenzit en het teveelmissen voor open doel.

Ik heb wel veel inzet en strijdlust gezien, dat geeft hoop.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 22:38 uur

marcellino

Bert schreef:

Swinkels is zo slecht nog niet.
ADO speelt weer tegen
zichzelf tegenstander is weer matig.wanneer houden ze zich bezig met voetbal ipv irritatie naar tegenstander en scheidsrechter dit is echt onnodig.en groenendijk zeker de eerste wedstrijden met een ervaren keeper beginnen.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 21:37 uur

ado_denhaag070

Vanavond:

9de minuut: Oh, wat een tegenvaller voor ADO. Heracles scoort de eerste treffer na een onachtzaamheid in de Haagsche verdediging.

31 ste minuut: Sheraldo Becker wordt goed gelanceerd, maakt gebruik van zijn snelheid en legt de bal breed op El Khayati welke beheerst de 1-1 scoort.

63 ste minuut: Na goed doorzetten van Lex Immers weet Danny Bakker de 1-2 in het voordeel van ADO te maken.

87 ste minuut: Een vlijmscherpe counter van ADO, ingezet door een fraaie pass van Tom Beugelsdijk, bereikt Lex Immers die aan alle onzekerheid voor ADO een einde brengt. 1-3 ADO.

93 ste minuut: De scheidsrechter maakt een eind aan de wedstrijd en ADO heeft haar eerste drie punten in de tas.
32 ste minuut: Elson hooi met een prachtige actie legt de bal klaar op Melvyn Lorenzen maar die schiet de bal het stadion uit.

44 ste minuut: Danny bakker verliest de bal dom op het middenveld, Heracles profiteert daarvan en Brandley Kuwas maakt er 1-0 van

60ste minuut: voorzet Sheraldo Becker op het hoofd van Melvyn Lorenzen, die kopt de bal in de handen van Bram Castro.

64ste minuut: Ado krijgt kans na kans, maar ze gaan er niet in, ze missen duidelijk een spits.

79ste minuut: corner voor Heracles en pröpper kopt de bal over Groothuizen heen. 2-0 Heracles

87ste minuut: Van der Water krijgt de bal op links passeert meijers en gaat 1 op 1 met de keeper, hij gaat er langs en schiet in leeg goal de bal erin. 3-0 Heracles

92ste minuut: Lex immers pakt zijn tweede gele kaart na een discussie met de scheidsrechter.