hahaha maar gelukkig zat zijn koptelefoon ook de laatste minuut voor zijn ogen.
Zondag 18 januari 2009 om 22:37 uur

Kees

Kees, je praat weer wartaal. Misschien moet je lekker naar je nest.
Man, ik heb het aan mijn hart gekregen van die man. Wat een dramatische vertoning op dit niveau. En zeker met die voordeel situatie van Powel.

Volgens mij hadden we vandaag minimaal 70 procent van alle afvallende ballen. Vroeger was dat zeker andersom. Er zat tot minuut 70 lekker veel pit in.
0
Zondag 18 januari 2009 om 00:07 uur

haguhnees

ja buijs is echt een bikkel de beste versterking wint een hoop op het middenveld derijck ook sterk en zeker achterin en powel lekker bal vast en ze zijn toch bang voor hem goede aankopen dus.... je komt zelf goed weg in de laatste minuut maar daarin tegen goal van kum was gewoon een doelpunt en die nr 7 had ze tweede gele kaart moete hebbe en bosse vloot helemaal kut maarja al met al toch blij mt een punt volendam 3 punten en het gaat goed komen mischien toch nog een middenvelder of aanvaller erbij want buijs gaat er uit en knopper en het zakt in als een pudding met verhoek die moeten ze lekker verbannen en boschaart terug want die verhoek is echt een drama
0
Zaterdag 17 januari 2009 om 23:37 uur

rien1

Jensen schreef:

Jongens ik heb genoten van Buys en Dereijk.

Danny is een mannetjesputter die ook kan voetballen.

Timothy kan heel goed voetballen en is een prima voorstopper.

Powell kan niet veel maken als hij geen ballen krijgt. Net als Fabio overigens.

Knopper vandaag echt slecht.
Al met al. Voetballend ziijn we echt beter geworden. Maar als je de kansen mist, als vandaag, ktijg je de kous op je kop. (En eigenlijk 2-3)

Klopt inderdaad
En misschien was het doelpunt van FCDH een geldig doelpunt, maar die  2-3 in de laatste minuut was duidelijk over de lijn.
Maar ja, mag je een keer mazzel hebben?
Ik hoop/denk tegen Volendam 3 puntjes
Oja, kunstgras, pfffff
Dat wordt een weekie op kunstgras trainen, trainer.
0
Zaterdag 17 januari 2009 om 23:24 uur

Appie Happie

De drie aankopen zijn inderdaad versterkingen. Buijs sterk in de duels, Dereijck koppend zeer sterk en opbouwend goed en Powell balvast (2e helft iets minder gezien). Jammer dat na de wissels van Knopper en Buijs de organisatie zoek was. Waarom werden ze eigenlijk gewisseld? Uiteindelijk mag je blij zijn met een punt, want die bal zat er echt wel in. Wat ik gezien geeft wel vertrouwen. Ik heb tot de 80e minuut het gevoel gehad dat we deze wedstrijd gewoon zouden winnen.
0
Zaterdag 17 januari 2009 om 22:19 uur

Rob

;( schreef:

kom nouuuuuuuuuuuu
En nou WIJ eens een keer in die laatste minuut!!!!!
0
Zaterdag 17 januari 2009 om 21:31 uur

Leidschenveen

vraagje schreef:

waar kijkt u dan ik nam eigenlijk aan op ado tv ??

Op RTV West kun je de nieuwsuitzending van 14 januari terugzien. Vanaf minuut 20 ongeveer zie je wat beelden. Helaas niet alle doelpunten. Maar ja, beter iets dan niets.

0
Donderdag 15 januari 2009 om 23:43 uur

DH

Waar wil je over shouten dan? Er is helemaal niks te beleven hier. We hebben al zeker 4 uur geen nieuws over nieuwe spelers meer gekregen. Hahaha
Als jullie je vervelen dit filmpje is meesterlijk vanaf 6.30 minuut. Oud maar leuk.

0
Donderdag 15 januari 2009 om 20:10 uur

Mitchel

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het is nog maar de vraag of ze vanaf de eerste minuut meedoen als ze morgen alleen aan de vrijdag training meedoen.
Ik denk dat wetzel aanpakt zoals meeste trainer doen... 60e minuut een wissel, en dan komen de 2 nieuwe aanwinsten erin