Pagina 25
Volgende pagina

Kees

Vanavond:

9de minuut: Oh, wat een tegenvaller voor ADO. Heracles scoort de eerste treffer na een onachtzaamheid in de Haagsche verdediging.

31 ste minuut: Sheraldo Becker wordt goed gelanceerd, maakt gebruik van zijn snelheid en legt de bal breed op El Khayati welke beheerst de 1-1 scoort.

63 ste minuut: Na goed doorzetten van Lex Immers weet Danny Bakker de 1-2 in het voordeel van ADO te maken.

87 ste minuut: Een vlijmscherpe counter van ADO, ingezet door een fraaie pass van Tom Beugelsdijk, bereikt Lex Immers die aan alle onzekerheid voor ADO een einde brengt. 1-3 ADO.

93 ste minuut: De scheidsrechter maakt een eind aan de wedstrijd en ADO heeft haar eerste drie punten in de tas.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 15:02 uur

Max

grijze gek schreef:

Klopt als een bus, hebben we gisteren ook gezien in een stadion vlakbij
Lijkt me een fijne competitie voor de scheidsrechter van gisteren. Die vond het heerlijk als het spel stil lag en hij even kon wandelen.
0
Maandag 13 augustus 2018 om 19:54 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

AZ heeft van Sol (Willem II) in iedergeval een duidelijke nee gehoord. En Ricky v. Wolfswinkel wilde natuurlijk ook al niet.
Mogelijk haalt AZ in één keer een andere spits. Je weet het maar nooit. De bal is rond, de wedstrijd is pas afgelopen als de scheidsrechter voor het einde blaast en ga zo maar ff door.
0
Woensdag 18 juli 2018 om 12:48 uur

TB

Schijt fransen, hoe durft die kuipers er maar 3 minuten bij te tellen die hond
Pingel duurde al 7 minuten voordat die lul een beslissing nam
Het is nog altijd de scheidsrechter die de hoeveelheid extra minuten bepaalt en niet de vierde man. Die houdt slechts het bord omhoog.
0
Zondag 15 juli 2018 om 19:19 uur

Peter87

Wel mooi trouwens dat wij na 100 herhalingen en een nachtje slapen nog steeds verschillen van meningen.

Ken je nagaan dat normaal gesproken een scheidsrechter binnen een paar tellen moet beslissen. VAR is een mooie toevoeging, maar discussies blijf je altijd houden.
0
Woensdag 27 juni 2018 om 09:46 uur

H@@GenEES

Bolskie schreef:

Nee dat kan me gestolen worden, Argentinië Frankrijk lijk mij een leuker wedstrijdje dan nigeria Frankrijk.

Maar bedoel meer hij kwam toch gwn op ze arm dan is dat toch gwn hands althans dat dacht ik
Werkelijk iedere scheidsrechter die er over gevraagd is zegt geen penalty omdat hij onbedoeld de bal op zijn arm kopt...

Dat is hetzelfde als iemand die tegen je hand aanschiet, maar natuurlijk zijn er altijd weer een paar betweters die het woord penalty niet eens foutloos kunnen schrijven maar het wel beter weten dan de scheidsrechters die er over gaan.

Was geen opzettelijk hands en dus geen penalty.
0
Woensdag 27 juni 2018 om 09:01 uur

Aad

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Uitstel dreigt voor videoscheids
Het plan om komend seizoen de videoscheidsrechter in te voeren in de eredivisie, staat op losse schroeven.
Lees het nieuwsbericht
Halleeluja. De heer zij geprezen.

3x helemaal niets die video-scheidsrechter. Zeker niet zoals ik het nu bij de WK zie.
0
Donderdag 21 juni 2018 om 17:58 uur

Bert

Aad schreef:

Helemaal eens. Ik ben trouwens nu definitief tegenstander van de video-referee. Wanneer het na tig keer bekijken van de beelden niemand echt duidelijk is of het nu wel of geen penalty was lijkt mij dat de video-ref niets toevoegt aan de waarneming van de scheidsrechter.
De corruptie (de FIFA niet vreemd), willekeur en partijdigheid liggen op de loer.

En dan pas een reactie na zoveel tijd. Voor hetzelfde geld scoort Australië in de tegenaanval. Wat was er dan gebeurd?
Danny Makkelie is video ref bij Peru Denemarken. Wordt een zware avond voor de scheidsrechter
0
Zaterdag 16 juni 2018 om 18:04 uur

Aad

Kees schreef:

Waarom kreeg die speler van Frankrijk geen rood toen hij opzettelijk met zijn hand de bal wegsloeg in het strafschopgebied? Er werd wel een pingel voor gegeven. Ik begrijp die regel steeds minder.