Tag: minuut

Pagina 252

vincen

uhh schreef:

Soltani hoorde ik van de week ook al noemen inderdaad. Mar help me effe: wie is Pique, op wat voor plek speelt is en bij welke club?
als extra aanvulling:
Excelsior Rotterdam - Ajax Amsterdam 2 : 1 1
scoorde in de 1e minuut tegen ajax, waarna geert de 2e maakte..

maakte maar 1 doelpunt in 28 wedstrijden trouwens.

We hadden dit toch al voorspeld?

Jammer gozuh want als je erbij was geweest had je een pilsje in je handen gedrukt gekregen. Maar zeker wetuh dat jij achter je radiotje misschien hebt meegenoten.

ik heb een Paalus gigantisch en katurus die dronkusss is en dat gaat wel weer over......

Wij zijn met ze allen promoveerdes dus ook jij kan nu genieten met een biertje..

TRALALALALALALALALALALALALALALALA
Genoten?
Man ik heb tot de pingel peentjes gezweet.
Als je er niet bij bent duurt elke minuut 2 x zo lang.
Maar wees gerust: Dat pilsje heb ik toch wel gehad en weggegeven.
En veel supporters van bij voorbeeld NAC, VVV en Roda hebben mij en ADO DH vanuit hun hart gefeliciteerd met de terugkeer in de ere-divisie.
Geen wanklank of negativisme gehoord.
0
Dinsdag 20 mei 2008 om 11:12 uur

KKH - kalekophagenees

Jongens we zijn gepromoveerd en nog lopen we elkaar te zieken of te kankuruh!

We hebben een nacompetitie gezien waarin FC Den Haag Ons aller groengeel zien voetballen met strijd, Passie, moed durf en veerkracht. We hebben spelers zien opleven, groeien en huilen. Spelers zien vallen, maar wij het groengele leger zijn er achter blijven staan en dat heeft geholpen de hele nacompetitie heb je Middennoord en vakkie G het op hun best horen doen, vandaag was heel het stadion fucking crazy!

Vanmorgen ging alles goed op tijd op, douchen, lekker ontbijten en na een bak koffie ging ik met een gevoel weg vandaag komt alles goed.

Effuh bekvechten dat het groengele shirt kon blijven hangen en het ereshirt van het 100jarig jubileum aan ging.

Geloof me bij de cruciale wedstrijden heeft ie 2 x goed dienst gedaan voor een gewonnen match.

1 uur in het stadion, effuh onder vakkie G iedereen opgezocht en onze vaste hooliegirl die verdomd zenuwwachtig was gerust gesteld dat alles bij mij op rolletje liep vandaag en we gewoon zouden winnen.

1ste helft was het een beetje aftasten of wij mee gingen in het spel van RKC, gelukkig voor ons allen trapten 11 haagsche schoffies er niet in. Werd een beetje een schop wedstrijd en gelukkig gingen we 0 - 0 de rust in.

Na het gebruikelijke bakkie Thee of een lading redbul begonnen de jongens aan hun 2de helft, nu was de lef, de durf en de strijd hervonden, eerste doelpunt ging er lekker in voor het haags kwartiertje nog dat later massa door het stadion heen golfde voor het 2de doelpunt moest Zwinkels effuh aan de bak in 1 minuut bijna 3 keer, later zorgde de verdediging van RKC zelf dat hun ellende nog groter werd door een penalty kado te doen en gelukkig voor ons gaf Wegereef hem nog ook. De hele wedstrijd toch aardig in dienst van de KNjB maar nu kon ie niet anders want hij stond er boven op!

Yuri Cornelisse zorgde voor de 2 - 0 en eigenlijk was RKC bezig met einde oefening. Zo werd het tot de einde van de wedstrijd een afknijpertje maar het mocht niet meer baten FC Den Haag ontplofte na het laatste fluit signaal van de Scheids en toen was het helemaal pret, de dames moesten even een traantje laten maar werden ook door mij persoonlijk geknuffeld dat het echt waar was FC Den Haag Promoveert naar de eredivisie in 1 jaar tijd.

Geschiedenis was geschreven want FC Den Haag is nog nooit via de nacompetitie gepromoveerd!

Maar zoals ik vanmorgen tegen het vrouwtje zei voor alles is een eersate keer!

Ik heb een stuk in mijn kraag, jullie ook natuurlijk en nadat die 020 ook geen championsleague speelt heb ik er nog maar een grolsje bij geparkeerd!

Vrienden prettige vakantie, tot het nieuwe seizoen en geniet ervan!

Vandaag maakte het geen ene tering uit, G M Adokids eretribune we waren één GroenGele nachtmerrie voor RKC.

Ado rulez en zal altijd Forever bij ons zijn.......
0
Maandag 19 mei 2008 om 00:45 uur

<FCDH>

ADO terug in Eredivisie

18-05-08 17:10 Tell a friend

DEN HAAG - ADO Den Haag is terug in de eredivisie. In het eigen stadion wonnen de Hagenaars de derde en beslissende wedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-1.

Richard Knoppe zette de stand in de 74ste minuut met een kopbal op 1-0. Yuri Cornelissen benutte een penalty en zette de stand in de 83ste minuut op 2-0. De Belg De Ceulaer maakte kort voor het einde van de wedstrijd 2-1. De Hagenaars werden direct na de wedstrijd gehuldigd, op het veld.

De belangrijke voetbalwedstrijd begon zo`n kwartier later dan gepland. Het was zo druk bij het Haagse stadion en er moesten nog zoveel mensen naar binnen, dat de wedstrijd werd uitgesteld.
0
Zondag 18 mei 2008 om 19:57 uur

Ooievaar27

Come on The Heage met het mes tussen de tanden er vol boven op vanaf minuut 1  en diep respect voor Rankovic  echt een goede gozer dat tie speciaal terug komt uit Servie voor deze wedstrijd

Damn ben al vanaf 7 uur wakker en zenuwen gieren door heel mn lichaam

Ga nu naar het stadion FC Den Haag OLE OLE
0
Zondag 18 mei 2008 om 12:23 uur

R

Metze alleen in de eerste minuut van de wedstrijd een minuut stilte houden vanwege het overlijden van rankovic zijn vader.

LET MAAR OP!

Allemaal morgen vanaf minuut 1 achter de ploeg !!
Wat een instelling van Aleksander...KIPPENVEL....
Zou ook nu niet meer twijfelen over zijn contract-
verlenging......

Voorverkoop loopt prima.
Ook Vak Q tot de laatste plaats UITVERKOCHT !
Verwachting is dat Vak R binnen enkele uren ook
vol zit !

Groeten Frans
0
Zaterdag 17 mei 2008 om 10:26 uur

<FCDH>

ADO baalt: "We hadden het af moeten maken"
16 mei 2008

Slechts tien minuten was ADO Den Haag donderdag verwijderd van promotie naar de Eredivisie. Het enige dat de ploeg in Waalwijk hoefde te doen, was tegen een tiental van RKC een 1-2 voorsprong verdedigen. Toch ging het alsnog mis. Invaller Kevin Vink zorgde met een kopstoot voor 2-2, waardoor er een beslissingswedstrijd aan te pas moet komen om te bepalen wie er naar de Eredivisie gaat.

En dus waren de druiven zuur, in het ADO-kamp. "We hadden het hier af moeten maken", weet Hans van de Haar, die zelf vlak na rust de 1-2 binnenschoot. "Tot mijn doelpunt waren we heer en meester, we hadden zelfs ruimer dan 1-2 voor kunnen staan. Maar toen we eenmaal op voorsprong kwamen, gingen we te veel achteruit lopen. Hoe dat kan? Geen idee. Misschien toch een gebrek aan ervaring."

RKC-captain Patrick van Diemen was een heel andere mening toegedaan. De verdediger, die na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen hangt, vond het volkomen terecht dat zijn ploeg nog langszij kwam. "Tot de 21ste minuut, toen Frank van Mosselveld rood kreeg en ADO de 1-1 maakte, was de wedstrijd voor ons. Daarna hadden we het even moeilijk, maar op basis van het spel in het laatste half uur vind ik dit gelijkspel dik verdiend."

De meest opgeluchte man in de catacomben van het Mandemakers Stadion was zonder twijfel Frank van Mosselveld. Hij kreeg al in de 21ste minuut zijn tweede gele kaart, waarmee hij de ondergang van RKC in leek te luiden. Onterecht, vindt hij. "De eerste kaart die ik kreeg was stom van mij, het was terecht dat ik daarvoor geel kreeg. Maar bij die tweede overtreding zocht de aanvaller mij bewust op, hij liep tegen me aan. En ja, ik kan op zo`n moment moeilijk door de grond zakken, om hem er door te laten. Toen ik vervolgens zag dat ik weer een kaart kreeg, wilde ik letterlijk écht door de grond zakken. Gelukkig hebben we alsnog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Voor de derde wedstrijd zijn wij favoriet, denk ik. De manier waarop wij donderdag gespeeld hebben, geeft veel vertrouwen", zegt de jonge verdediger tegen FCUpdate.nl.

Hans van de Haar ziet dat, vanzelfsprekend, anders. "Ik denk dat ADO Den Haag de morele winnaar is van deze eerste twee wedstrijden, omdat wij afdwongen hebben dat we de derde wedstrijd in eigen stadion mogen spelen. Dat is een groot voordeel. Bovendien gelooft iedereen binnen de club in promotie, dat merk je aan alles."

0
Vrijdag 16 mei 2008 om 10:54 uur

Doet er niet toe!

Wat een prutser en weer in de 4e minuut voorsprong voor RKC  en weer laat dit ...... team het afweten in de 2e helft.
Zondag krijgt FC / ADO Den Haag het deksel op zijn neus.
Dit was de kans om te promoveren, RKC voelt zich nu de morele winnaar en zal het in ons eigen Aadmansveld stadion net als FC Volendam afmaken. Bye! Bye! FC / ADO Den Haag weer 10 jaar 1e divisie!!!
Wat een amateurs zijn we toch....!!!
Ze hadden gewoon doormoeten drukken naar 3-1 en het Haags kwartiertje dat was een regelrechte