Volgende pagina

valt te prijzen

valt te prijzen schreef:

jij steekt tenminste geen veer in de reet van Atteveld wat anderen wel doen alleen omdat ze Wetzel niet mogen
Atteveld heeft nu al 3x rare wissels gedaan. 2-0 en 3-0 voorstaan betekent normaal 6 punten in de tas. Zeker vlak voor tijd. De spelers en technische staf weten dat te verpesten op een bijzondere manier. Bij Wetzel is er nog geen 1x een zekere overwinning weggegeven. 1-0 voorstaan is nog geen zekere overwinning.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 10:27 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

Ooievaar schreef:

Ik weet niet wat je genoven of gezopen hebt, maar stekeblind ben je in elk geval wél.

Ik zie goed voetbal zonder Wetzel op de bank. Wellicht heb jij aandelen Wetzel, ik in elk geval niet, zouden niet veel meer waard zijn, met hem aan het roer hadden we geen punt meer gepakt.

Overigens heb ik Wetzel medegedeeld na afloop van een training dat ik hem als trainer volstrekt ongeschikt vond, blijkbaar werd die mening net op tijd gedeeld.

Het wordt zeker te druk voor je in het stadion, en speel je liever 1e divisie. Jammer voor jou dan.

Vergeten de overwinningen van 3-0 tegen AZ, de 2-5 uitoverwinning bij Sparta, de 4-0 overwinning uit bij NAC. Ik ben zeker niet stekeblind. Waarschijnlijk jij wel.
0
Maandag 4 mei 2009 om 21:39 uur

pietbull

met zn allen naar de zaterdagtraining als ultieme push voor een grandiose overwinning van onze boyz !!!!

0
Maandag 4 mei 2009 om 12:00 uur

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

het is lullig volgende week voor moederdag maar iedereen naar het stadion in een uitverkocht stadion kunnen we ons echt veilig spelen 1-0 is al genoeg
ik geloof nergens meer in. niet in een overwinning, maar ook niet in degradatie. ik weet het eigenlijk niet meer wat en waar ik in moet geloven. ik kan alleen maar hopen. pffff
0
Zondag 3 mei 2009 om 17:15 uur

<FCDH>

ADO verkleint kans op direct lijfsbehoud bij Heerenveen
ADO Den Haag heeft zeer onfortuinlijk met 2-2 gelijk gespeeld op bezoek bij sc Heerenveen. De Hagenaars verspeelden een 0-2 voorsprong en krijgen het door een 0-1 overwinning van De Graafschap bij NAC Breda nog knap lastig.
3 mei 2009 16:34:20

De eerste helft werd gekenmerkt door twee grove communicatiefouten aan de zijde van thuisploeg Heerenveen. Het kon allebei de kanten op, maar nadat Tarik Elyounoussi een voorzet van Goran Popov naast had gekopt en Heerenveen goed weg kwam omdat Karim Soltani en Bogdan Milic kansen verprutsten, nam ADO het heft in handen.

Tien minuten voor het rustsignaal kopte Csaba Horváth de eerste Haagse treffer achter Brian Vandenbussche, die een slechte indruk achterliet, en twee minuten later maakte Lex Immers van dichtbij de 0-2 door opnieuw een kortsluiting in de defensie van de thuisploeg.

Er was amper creativiteit bij Heerenveen op te merken en meteen na rust begon ADO weer met de druk naar voren. De bezoekers hielden de ruimtes goed klein en Heerenveen`s sterspeler Danijel Pranjic werd door Danny Buijs uit de wedstrijd gespeeld. De Kroaat liet halverwege het tweede bedrijf zelfs een strafschop onbenut, nadat Christian Kum een overtreding had begaan.

Een knotsgek slot brak aan, waarin ADO de voorsprong alsnog verspeelde. Eerst speelde Donovan Deekman ploeggenoot Paulo Henrique vrij. De aanvaller maakte de aansluitingstreffer en vlak voor tijd kopte Kristian Bak Nielsen de gelijkmaker binnen. Vandenbussche voorkwam een overwinning van ADO door Soltani in de slotfase te stuiten: 2-2.
0
Zondag 3 mei 2009 om 17:14 uur

rien1

Volendam-FC Groningen

Ook FC Groningen heeft nog een punt nodig om zich te verzekeren van de play-offs. Trainer Ron Jans wil dat zondag in Volendam gaan halen, en zal zijn team laten spelen voor een overwinning.  "Het gevaar ligt op de loer dat iedereen denkt dat we er al zijn, maar zo is het natuurlijk niet. We hebben hoe dan ook geen zin ons door Volendam te laten verslaan ". Jans:  "Van onderschatting zal dan ook geen sprake zijn, temeer omdat Volendam in blakende vorm verkeert".
 Groningen trainde expres vrijdag op kunstgras van de 3e klasser De Vogels, om optimaal voorbereid naar Volendam te reizen.

Laten we hopen dat Grun de 3 punten ophaalt in Volendam.
0
Vrijdag 1 mei 2009 om 18:39 uur

tegen vitesse gewoon 3 punten en we redden het?het moet toch een keer lukken?en mochten we nacomp spelen komen we pas in de tweede ronde aan het werk maar zo eerste divisie club kan ons niet aan wij hebben daarvoor een te sterke selectie;)
maar dan moeten we wel nog ff ons best doen want geloof me een overwinning krijg je echt niet cadeau. ook niet tegen een ploeg uit de eerste divisie
0
Maandag 27 april 2009 om 19:01 uur

Rekenman

Dit artikel is zo gek nog niet, realistisch.

Nah, laat ik mijn zegje maar doen over de komende wedstrijden, het gaat er niet om dat ik gelijk heb of krijg, want betar blijven we er in natuurlijk in 1x

Vitesse- Heracles Almelo
Na de 6-1 tegen Utreg kruipt Fietstas zomaar naar de 9e plek. Deze wedstrijd is van groot belang.
Pakt Vitesse hier ook een overwinning, dan kunnen ze dus in totaal zes punten nog halen en staan ze nagenoeg in die playoffs.
Ik durf deze niet te voorspellen.  Onderschatting van Arnhem of gaan ze vol gas?  Ik weet het niet.
Laat ik zeggen dat Vitesse doorgaat met winnen...

SC Heerenveen- ADO Den Haag
In het jaar dat we degradeerden speelden we 1-1.
Ik denk dat we hier deze keer `gewoon`  verliezen.
Geen grote cijfers, een 2-0 of 2-1 of 1-0.

Roda JC- Willem II
Deze wint Roda JC.  Op zeker.
Willem II staat op 34 en is safe.
Roda gaat vol gas en Willem II vindt het wel prima.
3 punten naar Kerkrade

NAC Breda- De Graafschap
Deze wedstrijd wint NAC gewoon.
0 punten voor De Graafschap

FC Volendam- FC Groningen
Dit wordt een gelijk spel.
Uit speelt Groningen wisselvallig en Volendam, je kan lullen wat je wilt, pakt in 2009 veel punten.