Meer dan 300 kaarten verkocht. Als ze gewoon de cc`ers normaal de tijd hadden gegeven ipv een dag had dit dus gewoon uitverkocht geweest.

Volgende uitwedstrijd: Groningen, autocombi, zondag, kaartje €4(!!!). Hopelijk ook vol uitvak, geen excuses meer.
Vol lijkt me niet, maar minimaal 400 moet kunnen toch? Zeker als je dordt nac en zwolle zou winnen.

MTB

0
Zaterdag 7 februari 2015 om 09:27 uur

teeg28

ik denk dat over 24uur uur sacha de 0 2 maakt met nog 38 minuten te gaan eindstand 1 3

2 x sacha
1x mike

maar niet onderschatten gewoon vol de beuk erin en erop klappen come on the Hague

ps wij supporters 90 min lang ons laten horen en hoop dat we vaak de hek in mogen
0
Vrijdag 6 februari 2015 om 19:39 uur

Eagle187

Jordy schreef:

Kristensen speelde veel te goed om op de bank te zetten. Is dit een 4-0-6 opstelling ofzo? 6 aanvallers.
Ik bedoel niet gebaseerd op deze wedstrijd, maar ben gewoon benieuwd hoe dat zou uitpakken. Je speelt dan wel vol op de aanval, maar als je dat goed uitvoert maakt dat niet zoveel uit
0
Woensdag 4 februari 2015 om 23:55 uur

janfcdh

oodh schreef:

Dat zeggen er meer hier ja. Maarre... is ons middenveld opeens oké en kunnen we ook goed verdedigen? Denk dat twee zwaluwen nog geen lente gaan maken.
Is wel zo en ik weet best dat het echt slecht was de laatste tijd, ik vind wel dat we "pech" hebben gehad sommige wedstrijden, ken je Makkelie nog ? Ook is die "pech" te verwijten aan het misschien te afwachtende laffe voetbal wat gespeeld is, je hebt nu die Portugees en die Rus, dit zijn versterkingen zeker aanvallend dus ik hoop dat we nu met een volle bak er vol op gaan en eroverheen gaan, met het publiek als 12e man erachter moet dat kunnen, als je nou lekker aanvallend (jagend) er op kletst dan heb je ook minder druk op je verdediging.
Probeer het tegen Twente, lukt het niet dan maar de wedstrijden daarna (met alle respect) zijn mindere tegenstanders maar dan heb je wel een basis. Niet meer dat laffe voetbal wat niet om aan te gluren is.
0
Woensdag 4 februari 2015 om 15:49 uur

Garcia

KR96 schreef:

Ik baseer mijn optimisme vooral op de tweede helft bij Feyenoord, en dat nu bij de selectie (bij monde van Derijck tegenover West) en Fraser (althans dat mag ik hopen) het kwartje is gevallen dat ADO gewoon weer opportunistisch 4-3-3 moet spelen en elk Trijntje energie wat men ook maar heeft in de wedstrijd moet gooien. Daar naast zijn er ook nog twee nieuwe gezichten die tot nu toe, althans volgens Haagse Nol, uitstekend kunnen ballen, dus die goed tot hun recht zouden komen in zo`n systeem. Ook ik heb grote verwachtingen van morgen, en ga uit van een 2-0, jawel we houden de nul, overwinning!

Come on The Hague!
En plaats die tweede helft eens tegenover de eerste helft. Dat is toch om te huilen. Zie niet in waarom ze nu opeens het licht zouden hebben gezien. Nu opeens wel 90 minuten kunnen knokken.

Ik denk dat het gewoon punten sprokkelen wordt dit seizoen. Overleven.

Iedereen was ook vol vertrouwen tegen GAE. Die gingen we wel even pakken.

We hebben dit seizoen pas 3 wedstrijden gewonnen. Dan gaan we echt niet de komende 4 wedstrijden winnen. Waar een PEC en Twente nog bij zitten.

Ik zie het niet gebeuren. Hoop het wel natuurlijk maar ik heb te weinig lichtpuntjes in de afgelopen wedstrijden gezien om te denken dat wij nu opeens een winningstreak gaan neerzetten hoor.
0
Woensdag 4 februari 2015 om 00:03 uur

wdr

H@@GenEES schreef:

Joh als ze morgen een puntje pakken tegen Twente dan ziet te wereld er ineens anders uit, dan zijn de twee ouwe lullen van de muppetshow (Kees en Bert) weer een stuk positiever.
Jij bent ook een stukje positiever geworden, mooi zo.
Het is hier geen ereloge, maar een heel theater vol Statlers en Waldorfs!
0
Dinsdag 3 februari 2015 om 23:51 uur

slash070

Hajee schreef:

Vol op de aanva dan maarl. Heb er nu al zin in. 2e helft in de kuip geeft, samen met de versterkingen, genoeg reden om weer met frisse moet naar het Forepark te trekken. En er zijn, als ik de berichten hoor, meer mensen die er zo over denken.
Met een lekker vol stadion en een elftal dat durft te voetballen en 100% inzet en beleving toont komt de wisselwerking tussen ploeg en publiek vanzelf weer terug, dat hebben we heel lang moet missen helaas.
0
Dinsdag 3 februari 2015 om 23:26 uur

Hajee

slash070 schreef:

We moeten maar eens voetballen om te winnen, en niet om niet te verliezen. Dat zal denk ik meer opleveren dan tot nu toe.
0
Dinsdag 3 februari 2015 om 23:22 uur

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kaartverkoop FC Twente gaat hard
ADO Den Haag beschikt tegen Twente over versterkingen en er is feest.
Lees het nieuwsbericht
Typisch, alleen nog kaarten beschikbaar op de vakken M, N, O en G? Dat zijn toch juist de "sfeervakken" dacht ik zo, die horen sowieso elke wedstrijd vol te zitten