Pagina 261

Vincent64

Welkom in de jupiler league!
Waar alles en iedereen van elkaar kan winnen.
Als je favoriet voor de titel bent graaft de tegenstander zich in en wacht op een kans. Dan is het dus wel de bedoeling dat wij het spel maken. Als je dan ook alleen maar rond gaat tikken en wacht op een kans duurt het wel heeeel erg lang eer je scoort.
je moet er gewoon vanaf minuut 1 vol in!
5 punten uit 5, genoeg om niet te degraderen (als je eredivisie speelt) ,maar zo wordt je geen kampioen! triest
0
Zondag 2 september 2007 om 16:32 uur

Richard

<FCDH> schreef:

volgens adofans is piet de zoete afgetreden uit het bestuur
Martin Jol kan op weg naar Den Haag

www.voetbalonline.nl, 1 september 2007 19:10 - Het bestuur van Tottenham Hotspur kan, na het 3-3 gelijke spel thuis tegen stadsgenoot Fulham, haast niet anders meer dan met coach Martin Jol om de tafel gaan zitten en de afvloeiingsregeling afkaarten. Eerder deze week had men de Hagenaar twee wedstrijden de kans gegeven zich (en de ploeg) te revancheren, maar in het eerste de beste duel ging het al mis. Aanvankelijk zag het er overigens nog goed uit voor de thuisploeg. Na een 2-0 voorsprong door goals van Kaboul (10) en Berbatov (28) werd het vlak voor rust toch nog 2-1 door een goal van Dempsey in de 42ste minuut. Na de rust leken de Spurs echter op rozen te zitten toen Bale in de 66ste minuut zijn ploeg op een comfortabele 3-1 voorsprong zette. Maar toen sloeg het ongeluk voor Jol toe en werd het, door doelpunten van Smertin (77) en Kamara (90) alsnog 3-3. Na alle investeringen staat Jol met zijn Spurs nu 17de plaats aan de onderkant van de ranglijst. Dat wordt vergaderen.

0
Zaterdag 1 september 2007 om 19:38 uur

ricardo

Orange schreef:

Immers in Oranje!
nou laten we hem eerst is wat vaker op het veld zien dan die 9 en een halve minuut.
0
Vrijdag 31 augustus 2007 om 09:58 uur

<FCDH>

ADO Den Haag pakt na 272 dagen weer drie punten Door JEROEN VAN DEN KROONENBERG Maandag, 27 augustus 2007, 22:17

ADO Den Haag heeft eindelijk de eerste seizoensoverwinning binnen. Cambuur Leeuwarden werd met 1-0 verslagen. Het is voor de ploeg van Wiljan Vloet (foto) de eerste overwinning in 272 dagen. De laatste zege dateerde van 16 december 2006. Destijds werd Willem II verslagen.

De `Residentieclub` wist lange tijd niet het net te vinden. Pas in de 88ste minuut was het Lex Immers die Cambuur-doelman Peter van der Vlag verschalkte. Invaller Wesley Verhoek kreeg in de 90ste minuut nog zijn tweede gele kaart en dus rood.

0
Dinsdag 28 augustus 2007 om 11:01 uur

Ooievaar24

heerlijk hoor deze overwinning en dan nog wel haagse lexie die gewoon voor die hele broodnodige 3 punten (schitterende pass van Meric)

Maar de smet is toch en blijft het bestuur keer op keer iets nieuws achterlijks verzinnen om deze trouwe supporters gewoon weer op de kast te jagen of liever gezegt het stadion uit te jagen.. Als je ziet hoe belangrijk deze trouwe supporters zijn door vanaf zo,n beetje de 50e minuut oneindig te zingen, te klappen en achter het team GAAT STAAN!!! Wie verzint het dan om er een zit publiek van te gaan proberen te maken..

Worden nu heel wat gesprekjes voor het bestuur en die dagenRAAD hahahahaha kom maar met brief 2 stelletje honduh van het bestuur.

RAIMOND VICTORIA IS OP PROEF
Jammer!!! misschien wel een van de weinige die  heeft laten zien een hele goede voetballer te zijn...
Zal wel te maken hebben met de rol als reserve. Die jongen heeft echt elke minuut in de voorbereiding laten zien een basisspeler te zijn. Wanbeleid binnen onze club mensen, niet meer normaal zulk nieuws op de vroege ochtend. Misschien moeten wij onze seizoenskaart ook maar es inleveren.
0
Dinsdag 21 augustus 2007 om 11:04 uur

Vincent64

Haagsebluf schreef:

Haha, ik zie net de samenvatting..

Op de Vakken N en P zaten gok ik niet meer dan 25 man.. op Vak O zullen het er niet meer dan 70 zijn geweest, vak M daarnaast, bomvol..

Voor de rest.. Den Haag komt nog goed weg met het gelijkspel!

Na die enorme samenvatting (waar ik weer een uur derksen voor heb moeten trotseren) komen we inderdaad heel goed weg. want het was dus geen buitenspel van rbc.
Vak N was helemaal leeg, weet hier ook de reden niet van, behalve dat je het logo dan beter kan zien :-))
Ik ben na een minuut of 15 overgestapt naar N omdat de rest van vak M voor me bleef staan en ik graag de wedstrijd wilde zien.
Uiterst teleurstellende wedstrijd en ook wel een beetje pech  Cornelisse, Bosschaart drama!

Programaboekje kost nu trouwens ineens ook 1 euro,. heb ik nog niemand over horen zeiken.

0
Zondag 19 augustus 2007 om 23:27 uur

<FCDH>

ADO Den Haag verliest eerste wedstrijd Jupiler League
Vrijdag 10 augustus 22:03 - Jasper Wiss
Jupiler League - Vooraf aan de start van de Jupiler League werd ADO Den Haag door iedere coach getipt voor de nieuwe kampioen. Ook Den Haag-coach Wiljan Vloet deed mee met het ophemelen van zijn team door aan de vooravond van de start van de competitie te stellen dat ADO maar één doel heeft. Kampioen worden. Met die druk konden de spelers van ADO kennelijk niet leven, want de Residentieclub ging in de eerste de beste wedstrijd onderuit. In Maastricht werd met 2-1 verloren van MVV.

De Hagenaren stonden al vroeg tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Gunter Thiebaut was de gevierde man aan de kant van MVV. De Belg, deze zomer overgekomen van Zulte Waregem, scoorde in zijn officiële debuutwedstrijd twee maal. Na twee minuten was het voor het eerst raak voor de Maastrichtenaren. Nauwelijks een kwartier later prikte de spits zijn tweede doelpunt binnen.

Na ongeveer een half uur spelen deed ADO Den Haag nog wat terug in de naam van Hans van de Haar. De spits nam in de 29e minuut de aansluitingstreffer voor zijn rekening. De verliespartij van het team van Wiljan Vloet is een behoorlijke tegenvaller.

Ook in de volgende twee speelronden krijgt Den Haag het lastig. Volgende week is RBC Roosendaal de opponent en de week daarop moet het op bezoek bij mede-degradant RKC Waalwijk.
0
Vrijdag 10 augustus 2007 om 22:15 uur

FC Den Haag!

marcellino schreef:

ik krijg als ik naar de wedstrijd van den haag gaat even geduld a.u.b heeft idereen dat of is er dan wat aan de hand
Dat heb ik ook en is volgens mij ook gewoon goed! Meestal begint de uitzending pas een minuut of 10 voor de wedstrijd begint!