Tag: nederlandse

Pagina 265

Wedstrijd afgelopen?

M schreef:

Wedstrijd zal ondertussen wel afgelopen zijn. Wel avag dat je nergens de uitslag al kan zien.
Wedstrijd begint vanavond om 23.00 uur Nederlandse tijd. 18.00 uur Surinaamse tijd.
0
Zondag 24 mei 2009 om 20:54 uur

Rond(je)

Wedstrijd verslag uit De Ware Tijd ( populairste Surinaams Dagblad )

ADO Den Haag wint niet van kampioen WBC

Paramaribo - De Nederlandse eredivisie ploeg ADO Den Haag heeft gisteren in de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen de kersverse kampioen van Suriname Walking Boyz Compagny (WBC).

In een goed bezet André Kamperveenstadion werd het 1-1, nadat de gasten bij de rust met 1-0 hadden voorgestaan. De aftrap van de wedstrijd werd gedaan door SLM-commercieel directeur Clyde Cairo en SVB-voorzitter Louis Giskus. Hoewel de gasten al na twee minuten op voorsprong kwamen, liet WBC het hoofd niet hangen en speelde geen onaardige partij. Een Hagenaar met Surinaamse roots, Berry Powel, bracht zijn ploeg via een vrije trap op voorsprong; 1-0. WBC had echter wel de beste kansen van de wedstrijd.

Na het doelpunt ging WBC opzoek naar de gelijkmaker. Zij kwamen goed opzetten en creëerden enkele goede kansen. De eerste gelegenheid was voor Sergio Aroepa, goed diep gestuurd door Sandvliet, maar ADO-doelman Robert Zwinkels kwam er tussen. Sandvliet kwam hierna centimeters te kort om de gelijkmaker te scoren. Hij probeerde het daarna van buiten het strafschopgebied, maar zijn inzet werd tot hoekschop verwerkt door Zwinkels. Aroepa werd in de eerste helft vervangen door Lionel Carolus, nadat hij hardhandig werd aangepakt door Pascal Bosschaart.

Na rust kregen de resterende spelers met Surinaamse roots speelminuten van de Haagse coach Raymond Atteveld. Reserve doelman Gino Coutinho was de eerste die het veld mocht opkomen. Halverwege de tweede helft kwam Leroy Resodihardjo binnen de lijnen. Daarvoor had Regillio Kemper het Surinaamse publiek al doen juichen nadat hij op aangeven van Carolus de gelijkmaker scoorde; 1-1. WBC had daarna diverse keren de gelegenheid uit te lopen maar zij konden doelman Coutinho niet verslaan.

Door dit gelijkspel is de landskampioen sinds het verlies tegen Voorwaarts op 7 december van het vorig jaar nog steeds ongeslagen. Na de wedstrijd gaven de coaches van de twee ploegen aan tevreden te zijn over de wedstrijd. Volgens Atteveld was het een nieuwe ervaring voor zijn jongens, omdat ze door de warmte en de vochtigheidsgraad moesten leren temporiseren. Hij geeft aan dat het in de eerste helft aardig gelukt is, maar dat ‘de tank in de tweede helft leeg was geraakt’. Ook gaf Atteveld aan dat hij in de rust noodgedwongen drie wissels moest plegen. Twee van zijn spelers waren door het weer duizelig geworden, terwijl zijn doelman geblesseerd raakte.

Atteveld zegt dat hij onder de indruk is van de landskampioen. Er zit veel snelheid bij WBC, de spelers zijn technisch goed en er wordt veel diep gelopen vanuit het middenveld. Volgens hem wordt er in Europa meer aftastend gespeeld. Hij zegt verder dat er bij de landskampioen enkele goede spelers rondlopen die zij zeker in de gaten houden. Volgens hem zal zijn ploeg morgen in de wedstrijd tegen Natio niet anders voor de dag komen. De wedstrijd begint om zes uur ‘s middags.-.
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 13:14 uur

Martin

Op die vrije trap na was WBC de betere in deze wedstrijd. ADO had duidelijk de reis, de warmte en het veld tegen, maar waren ook geintimideerd door de soms harde tackles van de verse Surinaamse kampioen die hoe dan ook de Nederlandse sterren een poepje wilden laten ruiken. Dit zorgde zelfs voor een opstootje vlak voor rust. In de tweede helft was WBC nog dichtbij een winnend doelpunt, maar de voorwaardsen hadden hun richtingsgevoel vergeten mee te nemen naar het goed gevulde nationale stadion van Suriname.
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 05:21 uur

FC Den Haag!

Kees schreef:

Vanavond om 23.00 uur Nederlandse tijd en om 20.00 uur Surinaamse tijd spelen we tegen de Surinaamse kampioen W.B.C.

Wie gaat er mee?

Overigens een leuk artikel over ADO op

O pas 23.00 Nederlandse tijd! Dan heb je nog even om uit te zoeken of de wedstrijd nog ergens te zien is !

hehe feyenooit verliest 0-4 van nac
Waar wij weer met 0-4 van gewonnen hebben. Maar zij speelden voor Europa League en wij tegen degradatie.... Wat zegt dat eigenlijk over onze Nederlandse Eredivisie?? Wie durft...
0
Donderdag 21 mei 2009 om 17:30 uur

jb

Vd Kallen moet maar eens een theekransje opzetten met Munsterman en Riemersma.

Twente en Heerenveen lachen hun l** uit hun broek.
Doen ieder jaar mee om de prijzen en hebben meer geld in kas dan Feijenoord schulden heeft.

Twente vangt straks meer dan 20 miljoen voor Elia, Suarnautovich en Braafheid. Halen voor een paar spiegeltjes een Irakees uit Qatar die ze over 1-2 jaar ook weer voor x miljoen naar Engeland of Italie doorverkopen.

Ze hebben daar de realiteit van het Nederlandse voetbal goed begrepen. Zoek de ruwe diamanten, slijp ze een beetje bij en tegen de tijd dat ze gaan glimmen beseffen anderen dat het om een diamant gaat en verkoop je ze voor de hoofdprijs.
Blijkt het net niet die diamant, dan heb je in ieder geval een hele nuttige speler voor de eredivisie.

De Real Madrids en Inters van deze wereld hebben het niet zo op dat handwerk van het slijpen, die willen mooie sier maken met glinsterende stenen.

Als wij ook gaan slijpen, hebben we dan in Ling niet iemand die de ruwe stenen zoekt?
Misschien kunnen we via Jol wat Hamburgse diamantjes oppoetsen?
0
Donderdag 21 mei 2009 om 13:28 uur

luijn

Eljero Elia zou een besluit hebben genomen over zijn nieuwe club. Volgens het Duitse Bild zal HSV met de speler aan de haal gaan. Er is ook belangstelling van een aantal Premier League clubs waaronder Tottenham Hotspur. Volgens Bild is HSV echter de gelukkige, Twente ontvangt een flinke geldsom.

In totaal kunnen de Tukkers een bedrag van tussen de zes á acht miljoen euro verwachten. Dit terwijl Elia ooit werd aangekocht voor zo`n twee ton. ADO Den Haag zal ook blij zijn met een transfer, want de Hagenezen krijgen een percentage. Dit werd afgedwongen bij de verkoop van Elia.

HSV had al langere tijd belangstelling voor Elia. Een voordeel voor de aanvaller is dat er in Martin Jol een Nederlandse trainer zit. Daarnaast komen ook Joris Mathijsen en Romeo Castelen uit voor de Bundesliga club. Een minpuntje zou de onzekerheid over Europees voetbal kunnen zijn. HSV is nog niet zeker van de nieuwe Europa League competitie.

0
Donderdag 21 mei 2009 om 10:28 uur

<FCDH>

ADO Den Haag arriveert in Paramaribo
‘Welkom in Suriname’, dat is wat de selectie en de staf van ADO Den Haag op woensdagmiddag van alle kanten enthousiast kreeg te horen. Na om kwart over zeven ’s morgens te hebben verzameld op het Zuiderpark, arriveerde de groep om half negen ’s avonds Nederlandse tijd in Suriname (half vier ‘s middags lokale tijd).
De zinderende hitte bij de eerste stappen uit het vliegtuig vielen iedereen even zwaar, maar nog geen tien minuten later viel er een stevige tropische bui. Een teken van het huidige regenseizoen, warmte afgewisseld met buien wat het land prachtig groen houdt. De rit vanaf de luchthaven naar het centrum van Paramaribo liet al behoorlijk wat zien van de prachtige natuur.

Op Schiphol bleek al hoe perfect Surinam Airways alles had geregeld voor de spelers van ADO Den Haag, reisleider Kenneth Zandvliet hielp iedereen waar nodig. De vlucht van tien uur werd door iedereen anders beleefd, de één viel al snel in slaap, de ander keek een paar films, maar er werd vooral veel gelachen. Doordat het vliegtuig niet volgeboekt was, kon iedereen redelijk ruim zitten, wat de vlucht een stuk veraangenaamde.

Na het ophalen van de bagage wachtte buiten een mooi ontvangst van een grote groep mensen. Het woord ‘Welkom’ bleef vallen en vooral Henk Fräser werd warm ontvangen met bloemen en fruit. In de bus werd tot ieders tevredenheid de wedstrijden die ADO Den Haag gaat spelen tegen landskampioen WBC en het Surinaams elftal enthousiast aangekondigd.

Na een frisse douche werd er op het terras van hotel Residence Inn gegeten met de mensen van de Surinaamse Voetbalbond en Surinam Airways, die deze trip mogelijk hebben gemaakt. De heren Clyde Cairo van de luchtvaartmaatschappij en Louis Giskus, president van de Surinaamse Voetbalbond, spraken hun hoge verwachtingen van deze week uit. André Wetzel zette zijn dankbaarheid voor de mooie uitnodiging hier tegenover.

Met een druk schema voor de boeg vertrok iedereen na het eten naar de kamers, die zich bevinden in een soort dorpje rondom het hoofdgebouw van het hotel. Een pittige eerste dag, maar één ding is duidelijk: ADO Den Haag is gearriveerd in Suriname en iedereen weet ervan!

0
Donderdag 21 mei 2009 om 08:20 uur

Kees

Bert schreef:

Ik heb helaas voor jou niks met Werder.

Volg wel Legia Warszawa.

Ik heb twee jaar een seizoenskaart van Werder gehad in de tijd tegen Napoli met Maradona. Won Werder met 5-1.

Op het altijd betrouwbare voetbalprimeur staat dat Inter Milan 40 miljoen euro voor Arnautovic van Twente overheeft. Het moet niet gekker worden.
Raakt Twente haar gehele voorhoede kwijt maar heeft meer geld dan de Nederlandse Bank in de kluis.